Legally-Brunette: De best gelezen artikelen van April

30.04.2016

De best gelezen artikelen van April
We hebben het allemaal hartstikke druk, een baan, een sociaal leven, een relatie (of zelfs gezin) en ook nog willen sporten. Veel van jullie volgen daarnaast ook nog eens veel blogs, maar met een dagelijkse stroom van zo veel artikelen is het soms lastig om al die artikelen bij te kunnen houden en zie je wel eens iets overheen hoofd. Vandaag daarom het overzicht van de best gelezen artikelen van April.

Mijn marathon droom in duigen
1. Mijn Marathon Droom in Duigen
Begin april lazen jullie massaal het artikel over mijn verdriet dat ik de marathon van Rotterdam niet kon gaan lopen. Ik had het me namelijk in het geheim al tijden voorgenomen om de marathon te gaan lopen en in december liep ik al een 25 kilometer duurloop, ik was dus echt begonnen. Jullie super lieve reacties deden me heel erg goed en toverde een onwijze smile op mijn gezicht, dank jullie wel!

Personal Body Plan
2. Starten met Personal Body Plan
Afgelopen week vertelde ik dat ik op 2 mei ga starten met Personal Body Plan en ook daar kwamen weer super veel leuke reacties op van jullie, waarvoor dank! Mijn doel is niet om een spierbundel te worden of af te vallen, maar vooral om strakker te worden en heel veel te leren. Ik kan niet wachten om te beginnen al vind ik het stiekem ook wel een beetje spannend.

Roma
3. My weekly Diary #16
De diary van misschien wel mijn leukste week van 2016 tot nu toe is terug te vinden op plaats 3 van de best gelezen artikelen van April. In deze week ging op bezoek bij de Changing Life Hub waar ik trainde met trainer Bob aan mijn schouders en rug. Ook zie je in deze diary terug dat ik weer op mijn werk was, maar als klap op de vuurpijl gingen we natuurlijk naar het mooie Rome!

Een van mijn favoriete outfits van dit moment
4. Een van mijn favoriete outfits van dit moment
Op een mooie dag dook ik naar buiten om mijn favoriete outfit van dat moment aan jullie te showen. Zoals bijna iedere outfit van dit moment droeg ik natuurlijk streepjes, liet ik mijn nieuwe pumps zien en droeg ik weer mijn leren broek. Stiekem showde ik ook gelijk onze nieuwe tuinset. Nu maar hopen dat het snel weer van dit mooie weer is!

My day in pictures
5. My day in Pictures 02/04 
Een dag waarop ik voor het eerst op een racefiets zat, ging golfen en heel lekker fout shoarma at. Van 2 april hield ik een My day in Pictures bij welke terug te vinden is op plaats 5. Vooral over het wielrennen was en ben ik super enthousiast, maar bij gebrek aan een racefiets kan ik helaas zelf nog geen rondje maken.

Zo, dit waren de 5 best gelezen artikelen van april. Naast deze 5 wil ik zelf nog even kort wat andere artikelen uitlichten die je volgens mij niet mag missen.

Rome Vlog

Rome Vlog #1 & Rome Vlog #2
Van onze heerlijke vakantie naar Rome maakte ik 2 vlogs. In deel 1 zie je ons vooral de hele stad door lopen en in deel 2 zie je dat ik ook nog eens 3 paar schoenen kocht. Voor de mensen die wel eens in Rome zijn geweest zal het een feest der herkenning zijn en voor de mensen die er nog nooit zijn geweest zal het een mooie promotie zijn voor deze geweldige stad.

Wat je moet weten over het lopen van een marathon
Wat je moet weten over het lopen van een marathon
Ben jij aangestoken door al die jubelende posts over de marathon op Facebook, Instagram en Blogs? Lees dan eerst eens dit artikel alvorens je gaat besluiten om een marathon te gaan lopen. Het lopen van een marathon is super gaaf, maar brengt ook veel consequenties met zich mee.

Pronuts - Healthy Donuts
Pronuts

Donuts die verantwoord zijn en ook nog eens vol eiwitten zitten, wat wil je nog meer? Deze heerlijke pronuts zien er niet alleen heel leuk, kleurig en vrolijk uit, ze zijn ook ontzettend lekker. Mocht je dit recept hebben gemist dan is het zeker een aanrader om ze nog te gaan maken.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.