Legally-Brunette: De best gelezen artikelen van Maart

01.04.2016

IMG_9996-004
We hebben het allemaal hartstikke druk, een baan, een sociaal leven, een relatie (of zelfs gezin) en ook nog willen sporten. Veel van jullie volgen daarnaast ook nog eens veel blogs, maar met een dagelijkse stroom van zo veel artikelen is het soms lastig om al die artikelen bij te kunnen houden en zie je wel eens iets overheen hoofd. Vandaag daarom het overzicht van de best gelezen artikelen van Maart.Fit & Food met Christel fitgirl Chris
1. Fit & Food met: Christel
Christel is een van de liefste meiden die ik ooit op een blog event heb ontmoet. Al langer volg ik haar op Instagram, want een dame met een ijzere disicpline als Christel heeft, poeh, daar kan ik nog een puntje aan zuigen. Ik vond het dan ook een eer dat Christel tijd en energie heeft gestoken om mee te werken aan de reeks Fit & Food met.

IMG_9765-002
2. Mijn nieuwe favoriete outfit
Uit jullie reacties merkte ik dat outfit posts in de smaak vallen en die probeer ik de laatste tijd dan ook wat vaker te maken. Een van die outfit posts van afgelopen maand was met mijn nieuwe favoriete outfit die ik kocht voor mijn presentatie op de huishoudbeurs. Ik ben nog steeds super blij met deze outfit, maar kan ook niet wachten tot ik het rokje deze zomer met blote benen kan dragen! Naast deze post maakte ik ook nog een post over mijn nieuwe jas, grey & light blue.

IMG_9996-003
3. Hometour #3 – De Zolder
Na de woonkamer, keuken en eerste verdieping was het in #3 van de hometour, tijd voor de zolder. De zolder heeft, net als de rest van het huis een behoorlijke metamorfose ondergaan en ook hier ben ik weer super blij met het resultaat. Helaas zitten de hometours en nu op, we hebben nu alle etages gehad, helaas. In de zomer zal er nog een tour komen door de tuin, maar daar moet nog het nodige aan worden gedaan voor we hem een tour waardig vinden. Mocht je de vorige tours gemist hebben; Hometour #1 – Woonkamer & keukenHometour #2 – De eerste Etage

Fit & Food met: Sanne
4. Fit & Food met: Sanne
Op plaats 4 van de meest gelezen artikelen vinden we het artikel van Sanne in de rubriek Fit & Food met. Sanne staat komende week aan de start van de marathon in Parijs. Maar naast hardlopen, hetgeen ze trouwens ook nog eens super snel doet, sport ze nog veel meer en geeft ze zelfs les. Ook haar voedingspatroon is bewonderenswaardig, dus mocht je dit artikel gemist hebben, lees het dan snel terug!

45 series die je echt gezien moet hebben
5. De 45 series die je gezien moet hebben
Ben je ziek en heb je geen afleveringen meer van de series die je volgt, ben je op zoek naar nieuwe series of heb je gewoon zin in een marathon van een nieuwe serie? In dit artikel gaf ik plenty inspiratie als het gaat om series. Met maar liefst 45 titels zitten er vast een paar titels tussen die je nog niet kent. Inmiddels heb ik al weer een nieuwe serie ontdekt die er niet tussen staat, Nashville.

Zo, dit waren de 5 best gelezen artikelen van februari. Naast deze 5 wil ik zelf nog even kort 5 andere artikelen uitlichten die je volgens mij niet mag missen.

Hoe ik mijn Instagram Food Foto's maak
1. Hoe ik mijn Instagram foto’s maak
Na mijn presentatie op de huishoudbeurs over Instagram Fotografie, kreeg ik veel vragen van mensen of ik een dergelijke uitleg niet ook online wilde doen? Natuurlijk wilde ik dat en zo geschiede, ik maakte een filmpje waarin ik stap voor stap een Instagram Food Foto maak. Over enige tijd volgt er ook nog een video over hoe je een toffe hardloop foto van jezelf kunt maken.

Snelle linzensoep
2. Snelle Linzensoep
Dit recept is echt geweldig, ik heb sinds begin maart dit recept al zeker 4 keer gemaakt. Deze soep is zo lekker en voedzaam dat het echt mijn nieuwe favoriet is geworden. Zelfs mijn vriend vindt hem erg lekker. Voordeel van dit recept is dat je binnen 30 minuten al een kop soep op tafel hebt staan, ideaal dus ook als je haast hebt.

10 minuten full body workout
3. 10 minuten Full Body Workout
Helaas is sporten nog steeds een utopie voor mij, maar als ik weer een beetje de oude ben dan wil ik graag weer aan de slag met deze korte doch krachtige workout. Heb je een keer wat minder tijd of wil je verschillende activiteiten doen op een dag dan is deze workout ideaal. In 10 minuten kun je, je hele lichaam op hoge intensiteit trainen. Naast het feit dat je er slechts 10 minuten voor nodig hebt heb je ook geen speciale attributen nodig om deze workout uit te voeren.

Gezonde kwark bolletjes
4. Gezonde kwark bolletjes
Dit recept stond afgelopen weekend bij ons op de paas tafel. Niet alleen zijn ze erg lekker, ze zijn ook nog eens verantwoord en zitten vol met proteïne. Ze zijn ook weer heel anders qua smaak in vergelijking tot de kwark broodjes die ik al eens bakte. Dit zijn broodjes met ook daadwerkelijk een brood achtige structuur en die door de vorm ook echt op bolletjes lijken.

Vlog
5. Utrecht Vlog
Begin maart bracht ik samen met vriendinnetje Marisa een bezoek aan Utrecht om daar na lange tijd weer bij te kletsen onder het genot van een lunch bij de Yoghurt Barn. Na bijgepraat te hebben bracht ik een bezoek aan het FuzeX event van Asics, ook in Utrecht. Bij Asics werd ik schandalig verwend met een giga grote goodiebag en was er een freerun workshop. Zelf vind ik het een leuke vlog geworden, ik begin ook steeds meer te wennen aan het bloggen, alleen zit het er helaas de afgelopen tijd niet zo vaak in.
IMG_1881
Winactie:
Last but not least nog even kort de winactie onder de aandacht brengen die afgelopen week online is gegaan en waarmee je het boek Slow! mee kunt winnen om de heerlijkste sapjes, pannenkoekjes, ijs, dipjes en ga zo maar door mee te maken middels een slowjuicer.

Last but not least, wil ik jullie bedanken voor alle lieve reacties en betrokkenheid de afgelopen tijd, jullie zijn de beste!

Mocht je me willen laten weten wat jij nu de leukste artikelen vindt om te lezen, laat het me dan zeker weten.

Tags:
Categorie: Legally-Brunette
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.