Legally-Fashion: Een van mijn favoriete outfits van dit moment

15.04.2016

Een van mijn favoriete outfits van dit moment
In mijn random shoplog van vorige week beloofde ik al om binnenkort een nieuwe outfit post te maken met een van mijn nieuwe favoriete outfits van dit moment. Gezien het mooie weer besloot ik de foto’s lekker buiten te maken, beslist geen straf dus kijk lekker mee! 

Streepjes zijn helemaal mijn ding, maar volgens mij komt dat ook omdat je momenteel geen winkel in kunt lopen zonder dood gegooid te worden met streepjes. Goed, streepjes konden dan ook niet ontbreken in deze favoriete outfit post. Dit shirtje kocht ik in de aanbieding bij de H&M en is gewoon heel basic en makkelijk met allerlei dingen te combineren. Ook de Leren (oke nep leren) broek kocht ik in de aanbieding bij de H&M, een beetje de story of my life geloof ik, dingen kopen in de aanbieding of uitverkoop. Deze broek zag je trouwens al eens langs komen in een andere outfit post, ik draag hem namelijk best vaak! Zoals ik eerder al eens schreef heb ik hem ooit heel optimistisch gekocht in een kleine maat waardoor hij eigenlijk lange tijd te klein was, nu hij weer past (ziek zijn heeft zo zijn voordelen) draag ik hem dus heel, heel vaak!

Het nieuwste item aan deze outfit zijn mijn schoenen van Sacha waar ik echt helemaal verliefd op ben. Voor een avondje uit, een feestje of naar mijn werk, ze zijn multifunctioneel en ik ben er echt heel erg blij mee! Wel zijn ze een stuk hoger dan mijn andere pumps en leek ik in het begin wel een wankelende bambi op het ijs… Maar na even wat inloop oefeningen in huis (uiteraard wel met de gordijnen dicht) te hebben gedaan kan ik er inmiddels gewoon goed op lopen, jeeeeh!

Op de achtergrond maken jullie gelijk kennis met onze nieuwe lounge set, no worries als de tuin echt klaar is zien jullie hier natuurlijk nog veel meer van, maar bij deze dus alvast een kleine sneakpeak!

Pictures1 Pictures2 Pictures3-001
Broek – H&M Divided
Shirt – H&M 
Pumps – Sacha
Zonnebril – Marc by Marc Jacobs
Horloge – Marc by Marc Jacobs

Vorige post Volgende post

5 reacties

 • Reageer Elma 15.04.2016

  Mooi je schoenen! En ook een geweldige zonnebril!

 • Reageer Rachelle 15.04.2016

  Wauw, wat zie je er mooi uit Stacey! Hele toffe outfit. 🙂

 • Reageer kylie 15.04.2016

  Simpel maar toch super leuk !!

 • Reageer Sandra 15.04.2016

  Mooie outfit! En wat je ziet je loungeset er gaaf uit, ben benieuwd naar je post over de rest van de tuin! 🙂

 • Reageer Vera 15.04.2016

  Love the pumps! Echt heel erg gaaf met de leren look.

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.