Legally-Fit & Food met: Charlotte aka Charlie’s Kitchen

27.04.2016

12991940_1072971059432103_973071582_o
Vandaag is het woensdag en dat betekent dat het weer tijd is voor de rubriek Fit & Food met. Vandaag te gast in deze rubriek, Fit & Food met: Charlotte ook wel bekend als Charlie van Charlie’s Kitchen. Ze is sportief maar ook gek op lekker en verantwoord eten. Lees snel mee met haar inspirerende verhaal in Fit & Food met: Charlotte. 
Introductie:
Ik ben Charlotte, 28 jaar en kom uit Zaandam De meeste kennen mij als Charlie van Charlie’s Kitchen! Ik werd als foodcoach in het Imove for health Centre in Zaandam en heb daarna een foodblog waar ik mensen wil laten zien dat gezond en lekker eten niet moeilijk hoeft te zijn. Ik hou van eten, bewegen en een dosis positieve energie! Ik vind het vooral belangrijk dat je je goed voelt, goed zoals je bent en lekker doen waar jij je goed bij voelt.

1. Hoe ziet jouw sportweek er uit?
Op maandag doe ik een armen en rug kracht schema en in de avond ren ik bij de club mee. Dit vind ik heerlijk, even mijn hoofd leegmaken en genieten van de buitenlucht! Op dinsdag doe ik voor mijn werk (is ook wel erg makkelijk als je op een sportschool werkt) een benen/billen training. Woensdag wandel ik samen met mijn vriendin, even bijkletsen en rust creëren in mijn hoofd. Op donderdag hou ik meestal lekker een rustdagje zodat ik vrijdag weer kan knallen met mijn krachttraining. Zondag is my favorite, boksen!

Desktop1
2. Wat vind je de leukste sport om te beoefenen?
De leukste is absoluut boksen elke zondag, het echt leren van iets en lekker alles eruit kunnen rammen geeft zoveel voldoending!

3. Hoelang sport je al?
Vanaf kleins af aan, heb altijd gebasketbald en zelf op hoog niveau. Sporten is altijd belangrijk geweest bij ons thuis, mijn ouders sporten nog steeds fanatiek!

4. Hoe ziet jouw favoriete sport outfit er uit?
Dat is wel een hele stomme vraag voor mij haha, ik geef echt niks om fancy door de gym te lopen. Heb het liefst een lekker elastisch broekje aan van de h&m en draag daar op bijna altijd een hardloop shirt die ik heb gehad bij een van de runs die ik heb gedaan. Vind van die topjes zonder mouwen helemaal niks hihi.

5. Welke sport kan jou echt niet boeien?
Ik vind alle sport eigenlijk leuk en ik geloof dat je het zelf ook zo leuk maakt als je wil. Zit ik elke week voor de buis voetbal te kijken? Nee, maar als bijvoorbeeld het EK is kan ik er weer helemaal in op gaan. Maar ook schaatsen, volleybal en zelfs darten kan mij boeien.

Desktop2
6. Sport je liever in de zomer of in de winter?
Er moet wel een hele berg sneeuw liggen wil je mij tegen houden met sporten hoor, zomer of winter? Ik ga gewoon lekker door! Thermo shirtje en GO!

7. Cardio of Kracht training?
Ligt eraan hoe ik mij voel, zo kan ik van een rondje hardlopen echt ontspannen en mijn hoofd leegmaken maar soms moet ik even stoom afblazen en dan ga ik los in het krachthonk.

Desktop
8. Op welke sportieve prestatie ben je het meest trots?
Absoluut de Mudmasters vorig jaar, wat was dat gaaf zeg. Er werd een soort oerbeest in mij wakker haha ik was nog een week blauw/paars!

9. Hoe motiveer jij jezelf om te blijven sporten?
Ik sport omdat ik mij gaat goed bij voel, het geeft me energie en geeft me het gevoel dat ik zoveel aankan. Dat je daarna lekker in shape blijft is natuurlijk ook mooi meegenomen maar zeker niet het belangrijkste. Het feit dat ik mij zo goed er bij voel is voor mij reden genoeg om te blijven gaan!

10. Wat wil je nog bereiken op sportief vlak?
Ik zou ooit nog heel graag een halve marathon willen lopen, ik ben er twee keer aan toe bijna aan begonnen maar helaas werd ik opgehouden door blessures. Wie weet…

11. Gezond eten, hoe doe jij dat?
Wat gezond eten precies is, is voor iedereen anders. Ik vind het vooral belangrijk gevarieerd en vers te eten, groenten en fruit en de nodige eiwitten op een gezonde manier binnen krijgen.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

12. Wat is jouw favoriete healthy recept?
Ik heb al zoveel healthy recepten gemaakt, maar de Raw caramel slice blijft mijn favo haha. Om je vingers bij af te likken!

13. Wat is jouw guilty pleasure?
Zonder twijfel vier kazen pizza met een glas wijn!

Downloads8
14. Kun je een dag uit jouw voedingspatroon met ons delen? 
Ontbijt: groene smoothie
Lunch: Broodje scrambled tofu
Avond: Broodje falafel
Tussendoor: 2 plakken bananenbrood

15. Wat is jouw tip voor een gezond en sportief leven?
Zoek iets wat jij leuk vind, je hoeft niet uren in het krachthonk te beulen of 16 km te rennen. Ook zwemmen, wandelen of tennissen is bewegen. Als je iets doet wat jij leuk vin en waar je je goed bijvoeld werkt dat gewoon voor jou.

Tags:
Categorie: Fit & Food met:, Legally-Fit
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.