Legally-Fit: Winactie Moov Activity Tracker

12.04.2016

Moov activity tracker
Het bijhouden van je dagelijkse activiteit is tegenwoordig heel normaal en hip. Het is tegenwoordig niet meer gek om met een bandje om je pols te lopen die bijhoudt wat je doet en of je wel komt aan de voorgeschreven dagelijkse 10.000 stappen. Een van die activity trackers is de Moov Now Multi-Sport. Een uitgebreide activity tracker die naast je stappen ook je hardlooprondes bij kan houden, je fiets activiteiten, net als je zwem en fiets activiteiten. In dit artikel lees je meer over de Moov activity tracker en hoe je kans kunt maken op deze toffe activity tracker die ik in samenwerking met Athleteshop weg mag geven.

Wat zit er in de doos
In de strak vormgegeven doos vind je de Moov activity Tracker met een bandje voor om je pols en 1 die je om je enkel kunt dragen. Er zit geen oplader in de door want de tracker heeft een (te vervangen) batterij die 6 maanden mee gaat. Uiteraard is de doos ook voorzien van een gebruiksaanwijzing die je het gebruik van de tracker nader toelicht.

All day tracker
Een activity tracker houdt het aantal stappen dat je per dag zet bij, hierdoor krijg je een inzicht in jouw leefstijl en of je eigenlijk wel genoeg beweegt per dag. Het aantal stappen dat je zet kun je niet op het horloge zelf terug kijken, maar middels een draadloze synchronisatie kun je de gegevens terug zien in de App op je telefoon. De App is te gebruiken voor zowel iOS als voor Android. Wat je ook terug kunt vinden in de App is hoe je slaapt en dus is het verstandig je tracker echt 24/7 te dragen.

Sport Tracker
Naast de reguliere functies van de activity tracker die hierboven zijn beschreven meet de tracker ook specifieke sport activiteiten welke je middels de App in kunt stellen.

 • Hardlopen: Als je gaat hardlopen is het aan te raden de tracker om je enkel te dragen, middels je App worden dan niet alleen je afstand en snelheid gemeten, maar ook hoe hard je pas neerkomt en hoe groot je passen zijn. In de App kun je verschillende interval programma’s instellen welke je middels gesproken feedback vertellen wat je moet doen en of je iets aan moet passen voor betere resultaten.
 • Zwemmen: De tracker is waterdicht en dat betekent dat je er ook mee kunt zwemmen. Als je gaat zwemmen kan de tracker meten hoeveel slagen je maakt, hoe snel je gaat en welke afstand je aflegt, waardevolle informatie die je na afloop op je telefoon terug kunt vinden.
 • Fietsen: Voor het fietsen heeft de tracker geen aparte programma’s zoals bij het hardlopen zodat je bijvoorbeeld sneller kunt worden, maar wel heeft hij een unieke meetfunctie. Naast de gebruikelijke tijd, afstand en snelheid ziet hij ook hoevaak je trapt en of je zou moeten schakelen of niet. Ook hier kun je weer de voice feedback voor instellen zodat je deze info hoort en ook kunt horen tussentijds wat je snelheid en afstand is.
 • Fitness: In de App kun je voorgestelde fitness programma’s doen met oefeningen die je gewoon thuis na kunt doen en die voor worden gedaan middels een filmpje. Maar naast de reguliere lunches, planking en jumping jacks kun je ook cardio boksen middels de App, doormiddel van de beweging die je met je arm maakt meet de tracker of je op de aangegeven momenten ook de bewegingen maakt, heet innovatief als het gaat om een tracker, want deze functie heb ik nog bij geen een tracker gezien.

Innovatief:
Deze activity tracker bevat veel functies die innovatief zijn op het gebied van trackers en die ik bij nog geen andere trackers heb gezien. Met name de functie om je pasgrootte te meten en de auto feedback functie op basis van je realtime prestaties is heel tof, te samen met deze gelijke functie op het gebied van fietsen. 

De winactie
In samenwerking met Athleteshop mag ik een exemplaar van deze tracker aan een van jullie weg geven middels een winactie! Lees snel hoe je kans kunt maken op deze toffe tracker van Moov.
– Like de Facebook pagina van Athleteshop
– Like de Facebook pagina van Legally-Brunette
– Volg Legally-Brunette op Bloglovin
– Laat een reactie achter met een geldig mail adres. Vertel in de reactie waarom jij zo graag deze activity tracker zou willen winnen.

Je kunt mee doen aan de winactie tot en met zondag 24 april. De winnaar ontvangt een persoonlijke e-mail. 

Tags: ,
Categorie: Fit Gear, Legally-Fit, Reading, Win Actie
Vorige post Volgende post

31 reacties

 • Reageer Wendy 12.04.2016

  Wow, echt een gave actie!
  Het lijkt me super een tracker te winnen. Nu het weer eindelijk beter is ga ik weer meer hardlopen en zou dan gebruik willen maken van de interval programma. Daarnaast ben ik ingeloot voor de Nijmeegse 4 daagse, ook super om deze tracker daarvoor te gebruiken!

 • Reageer yvonne 12.04.2016

  Ik wil graag wen activity tracker omdat ik niet tevreden ben met mijn huidige hartslagband. De GPS doet het vaak niet. Afgelopen zondag tijdens de marathon deed de GPS het ook niet. Balen, dus nu wil ik helemaal een nieuwe. Naast hardlopen doe ik ook andere sporten dus deze tracker is perfect voor mij.groetjes Yvonne

  • Reageer Nathalie Sneepels 22.04.2016

   OMG dit wil ik zooooooo graag winnen!! Wil al een jaar een activity tracker maar zie door de bomen het bos niet meer welke het beste is Ik sport nu 4x in de week en kan alle hulp hierbij gebruiken om eindelijk mijn droomfiguur te kunnen realiseren. Ik kan dit en ik wil dit, hopelijk met deze te gekke activity tracker!!! Duimen duimen duimen!!

 • Reageer Amanda 12.04.2016

  Wat een vette actie, Stacey! Ten eerste zou het een mooi verjaardagscadeautje zijn, haha! En ik zou graag te weten willen komen waar ik nog meer uit kan halen. Zit natuurlijk veel stil op een dag vanwege mn werk, maar sport ook best veel en probeer genoeg te slapen, maar ik ben benieuwd of dat een beetje in evenwicht is! Succes met kiezen straks 🙂 X

 • Reageer Manon 12.04.2016

  Ik zou graag een activity tracker willen hebben! Ik gebruik nu mijn telefoon als stappenteller, maar thuis en op kantoor heb ik die meestal niet op zak. Zou graag alle stappen willen meten! De speciale functies voor hardlopen en fietsen vind ik een mooie extra, die app lijkt me heel handig. Ik volgde je al op Bloglovin en Facebook, heb nu ook Athleteshop toegevoegd. Zie dat ze ook GoPro spullen verkopen, nice!

 • Reageer Milou 12.04.2016

  Okeee dat is echt super tof!! Dit klinkt echt als een activity tracker met alle mogelijkheden. Voor het kickbocksen komt hij al van pas dus. Ik ben heel benieuwd wat hij doet als ik ga turnen haha!

 • Reageer Monique 12.04.2016

  Gaaf! Ik loop nu bijna een jaar hard en gebruik vanaf het begin de Nike+ Running app. Op zich bevalt deze mij prima maar ik merk hoe vaker en hoe langer ik loop, ik meer behoefte heb aan uitgebreidere functies. Daarom zou ik hem graag willen winnen!

 • Reageer Gwen 12.04.2016

  Wat een toffe winactie! Ik zou heel graag de Moov Activity Tracker winnen omdat ik samen met mijn vader in oktober mijn eerste marathon ga lopen (spannend!). Om extra goed voorbereid te zijn, zat ik te denken om een sporthorloge aan te schaffen, dus deze winactie komt precies op het goede moment! 🙂

 • Reageer Gabrielle 12.04.2016

  Wauww!! Wat een gave winactie!Ik volg je al een tijd via instagramen facebook! En sinds kort via snapchat!! Ik vind je hartstikke leuk en volg je graag! Daarbij ben ik al een tijdje op zoek naar een activity tracker die ook mijn slaap etc bij houd! Ik hou op dit moment mijn stappen etc alleen maar bij via mijn telefoon. Maar die heb ik op het werk niet bij de hand. Dit is dan echt een uitkomst! Zo krijg ik inzicht op mijn beweging en of ik zo nu en dan een tandje moet bij zetten! En zo hoef ik met hardlopen ook mijn telefoon niet meer me te slepen! Wat wil ik nog meer!!!

 • Reageer Wendy de Brabander 12.04.2016

  Wat een leuke actie! Ik zou graag beginnen met het bijhouden van mijn dagelijkse activiteit op een betrouwbare manier, zodat ik kan zien waar er nog ruimte voor verbetering is en het is natuurlijk een goede stimulans om je doel te behalen! En dat op een fashionable manier

 • Reageer Simone Huijbers 12.04.2016

  Ik doe heel
  graag mee, omdat deze tracker net dat puntje op de i is voor dat waar deze mama mee bezig is! stapvoorstap#backontrack

 • Reageer Ellen 12.04.2016

  Wauw die lijkt me ideaal om te hebben! Vooral de informatie die die over hardlopen geeft lijkt me handig. Daarnaast ben ik ook benieuwd of die bij xgo werkt.
  Lijkt me ideaal om meer inzicht te geven in het bewegen, ik doe graag mee!

 • Reageer Aurelie 12.04.2016

  Wauw zo’n fijne winactie! Ik doe graag mee. Omdat ik volgend jaar mijn allereerste marathon wil lopen, zet ik sinds begin dit jaar alles op alles voor een gezondere levensstijl. Ik ga drie à vier keer in de week hardlopen, probeer gezond te eten en zorg voor voldoende nachtrust. Doordat ik op mijn werk echter de hele dag achter mijn bureau zit, heb ik er geen idee van of ik op dagen dat ik niet hardloop voldoende beweeg. Daarnaast word ik, ondanks mijn 8 à 9 uur slaap, ’s morgens vaak vermoeid wakker. Deze Moov activity tracker zou mij dan ook ontzettend kunnen helpen door mij inzicht te geven in mijn beweeg- en slaappatroon. Op die manier weet ik wat er al dan niet fout gaat, en kan ik mijn gewoonten nog bijstellen zodat ik volgend jaar in de beste versie van mezelf aan de start kan verschijnen.

 • Reageer marijksels 12.04.2016

  owh wat lijkt me dit fijn! Een goede stimulans om lekker te blijven bewegen en bijhouden of je progressie maakt. Het enige dat ik nu heb is mn mobiel, maar dat ding spoort voor geen meter. Zelfs de eenvoudige stappenteller niet, hij is veel te royaal 😉 en zet alle activiteiten in een veel positiever daglicht. Niet echt betrouwbaar dus. Ik zou graag inzicht krijgen in mn activiteitenniveau en doelen stellen. Dit is een ultieme kans!

 • Reageer Claudia 12.04.2016

  Wat een leuke winactie Stacey! Deze activity tracker is een extra motivatie voor mijn gezonde levensstijl. Ik ben nu al een aantal maanden bezig met sporten & gezond eten en met deze activity tracker zou ik dit nog beter bij kunnen houden. Via m’n telefoon vergeet ik het vaak bij te houden, maar hiermee zal ik het niet zo snel vergeten 🙂

 • Reageer Kylie 12.04.2016

  Wat een super toffe winactie ! De activity tracker zou ik graag willen winnen omdat het me heel interessant lijkt meer inzicht te krijgen in mijn ‘dagelijkse beweging’. Natuurlijk sport ik wel een aantal keer per week, maar onbewust beweeg ik overdag ook heel wat. Ik werk in de zorg waardoor ik heel wat meters maak tijdens een werkdag.
  Het grote voordeel vind ik ook dat je er mee kan zwemmen! Al met al lijkt het me gewoon super tof om de activity tracker te winnen om meer inzicht te krijgen in mijn bewegingspatroon. Wellicht ook zeker een goede motivatie om toch net een keer extra te gaan sporten wanneer ik volgens de activity tracker nog niet voldoende bewogen heb die dag!

 • Reageer Nienke 13.04.2016

  Hee Stacey,

  Wat een te gekke winactie. Deze zou ik héééél graag willen winnen! Het lijkt me te gek om zo’n activity tracker te winnen omdat ik sinds kort het sporten heb opgepakt. Ik heb afgelopen jaar mijn eerste 5 km gerend. Dit jaar ren ik de 10 km. Het lijkt me fijn om hierbij het aantal stappen bij te kunnen houden. Ook nu de lente eraan komt, wil ik weer lekker veel gaan bewegen!

  Fingers Crossed!!

  Groetjes, Nienke

 • Reageer Eline 13.04.2016

  Supertoffe winactie!
  Deze tracker lijkt me heel fijn omdat hij zo veelzijdig is. Ik heb een goed hardloophorloge, maar nu ik geblesseerd ben spendeer ik meer tijd in de fitness. En laat mijn Garmin dat nu net niet meten… Daarvoor zou de MOOV echt top zijn en wordt de statistiekenfreak in mij heel blij.

  Ik hoop dat jij ook weer snel het hardlopen kan oppakken als het beter met je gaat!

  Groetjes,
  Eline

 • Reageer Diana 13.04.2016

  Wauw wat een toffe actie! Ik zou de activity tracker graag willen winnen om een beter beeld te krijgen van hoeveel ik op een dag beweeg. Ik weet dat het nu per dag ontzettend wisselt (van dagen op de bank tot dagen hollen rennen vliegen) en zou daar wat meer balans in willen. Ook vind ik het belangrijk dat een tracker zowel lopen als fietsen kan onderscheiden en registreren. Ik fiets veel, niet alleen op de gewone stadsfiets, maar ook met de racefiets, zou leuk zijn om alle gegevens op een rijtje te kunnen zien met de MOOV.

 • Reageer Rianne 16.04.2016

  Wat een mooie activity tracker! Ik ben al enige tijd aan het rondkijken voor eentje maar kom er niet helemaal uit. Deze zou ik heel graag willen winnen zodat ik inzicht heb als ik weer begin met sporten. Na de ziekte van Pfeiffer en 9(!) kilo aankomen door (antidepressiva) medicatie wordt het hoog tijd om weer te gaan bewegen. Ideaal om dan te weten wat ik gedaan heb en om progressie te zien!

 • Reageer Yamina 16.04.2016

  Ik ben al sinds dinsdag aan het bedenken wat voor reactie ik bij deze toffe winactie ga achter laten.
  Ik ben aan het trainen voor mijn eerste triathlon, die eind juni plaats vindt. En ik ben al heel lang op zoek naar een activity tracker zoals deze. Ik wil er eentje waarbij ik alles kan bijhouden, en niet alleen het hardlopen. Ik heb nogal wat eisen en vaak worden ze daar niet goedkoper van.
  De tracker van Moov zou dan ook een pracht cadeau zijn. Een beloning op het harde werk (waar ik onwijs veel plezier in heb en engergie uit haal)!

 • Reageer Kim Strooper 18.04.2016

  Deze wil ik graag winnen omdat:
  1. Ik nog geen tracker gevonden heb die goed en prettig werkte. De fitbit niet en die van garmin vind ik ook niks.
  2. Ik nu hardloop met een oud horloge van garmin, maar die is zo zwaar dat ik er scheef van loop (okay licht overdreven maar het is wel een enorm groot ding die nodig aan vervanging toe is)
  3. Ik beter presteert als ik niet steeds op een horloge of telefoon kijk als ik hardloop. Maar helaas kan ik de verleiding niet weerstaan… Bij deze tracker is er geen verleiding omdat het niet kan!
  4. Ik hem echt super mooi vind. Ik ben zelf enorm fan van noosa sieraden. En deze past perfect bij de armbanden die ik daarvan heb.
  5. Waarom niet 😉

 • Reageer Marisa 20.04.2016

  Yes please!
  Na jaren van ontzettend fanatiek korfballen, voetballen en hardlopen, heb ik ook jaren van moeilijkheden hebben met sporten (gewrichtsproblemen) gehad. Nu ben ik eindelijk weer hard aan het sporten met een persoonlijk fitnessplan. Ondanks dat mijn gewrichten me nog regelmatig in de steek laten, ga ik zoveel mogelijk wel sporten en ben ik er trots op om te zeggen dat ik dit alweer 5 maanden volhoudt. Dus dit zou het ideale cadeautje voor mezelf zijn om mezelf te blijven motiveren om ook op slechtere dagen voldoende beweging te krijgen. Een extra trappetje op en af of een extra rondje door mijn lokaal tijdens het lesgeven moet toch niet zo moeilijk zijn?

 • Reageer Sanne groenen 22.04.2016

  Wauw die wil ik zeker winnen! Ik ben wel
  Eens benieuwd wat ik nu precies allemaal doe met mijn lesgeven, hardlopen, wandelen, werken en krachttraining!

 • Reageer Meike 22.04.2016

  Die wil ik echt supppppppeeerrrrr graag winnen!!!!
  Ik kan wel 1000 redenen opgeven, maar eigenlijk wil ik hem gewoon heel graag gaan gebruiken. Ik hoop dus dat ik zonder speciale reden ook een kansje maak

 • Reageer Jacquelien Versteeg 22.04.2016

  Hiermee maak jij deze lezer suuuuperblij! Whyme?
  Omdat…. eigenlijk wil ik hem vast net zo graag als jouw andere lezers MAAR, a.s. zaterdag (de 23e) loop ik mijn eerste Halve Marathon (die van Nijkerk). Ik heb er onwijs veel zin en hoop er tussen de 2 uur en 2.15 uur van te genieten EN zou heel graag voor mijn volgende uitdaging wél met een horloge trainen. En dan met deze gave Moov Acitivity Tracker: dat zou wel heeel motiverend zijn! Daarbij, weet je nog de “Hi ik ken jou!” op de 10km Nike Womens Run vorig jaar? That was me! Ik train (hopelijk met dit horloge) nog een jaartje door, zodat ik -in de hoop dat de race volgend jaar weer in Amsterdam plaats zal vinden- je volgend jaar wel bij kan houden! 😀

  • Reageer Jacquelien 23.04.2016

   Whaaa, geen 2 uur maar 1:58:50!! Zooo blij 😀

 • Reageer Serana 22.04.2016

  Jaaaaa wil ik natuurlijk heel graag winnen 🙂

 • Reageer Nancy 22.04.2016

  Wat een super leuke actie! Ik wil wel kans maken op die geweldige prijs! Sinds korte tijd intensief aan het sporten en goed aan het aanvallen , hoe handig zou het zijn om alles in een perfect overzicht bij te kunnen houden. Werkt zeer motiverend wanneer je harde werken wordt beloond

 • Reageer Shirley 24.04.2016

  Oeh la la, wat een mooie Activity Tracker. Vorige week ben ik weer met een kantoorbaan begonnen, maar ik merk echt dat je dan nul komma nul dagelijkse beweging hebt om aan 10.000 stappen per dag te komen. Gelukkig ben ik mezelf daarvan bewust en probeer ik ook regelmatig naar de sportschool te gaan. Ik doe ma, woe en vrijdag aan krachttraining. Op de overige dagen en in het weekend probeer ik lekker te wandelen, fietsen of hardlopen. Een heerlijk bezigbijtje dus. Deze mooie prijs zou ik graag willen winnen om al mijn activiteiten bij te houden, meer inzicht te krijgen in alles en zo de gezonde balans op te maken om te kijken of er nog wat winst te behalen is. I’m in!

 • Reageer Josien Klaver 24.04.2016

  Ik ben nieuw hier op jou pagina’s en ben nieuwsgierig! Ben al een poosje op zoek naar “iets” wat registreert want de telefoon telkens mee begin ik mij aan te storen!

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.