Legally-Food: Wentelteefjes suikervrij

22.04.2016

IMG_2605-003
Wentelteefjes, ik had het voor mijn idee pas 1 keer in mijn leven gegeten, maar nu ik ze steeds vaker op Instagram voorbij zag komen kon ik het niet laten om het ook eens te gaan maken. Of het verstandig was is de vraag, want nu ben ik verslaaf, ze zijn namelijk heerlijk! Vandaag deel ik het recept voor deze lekkere wentelteefjes suikervrij met jullie. 

Het fijne van dit recept is dat je er maar weinig voor nodig hebt en ze binnen een paar minuten klaar zijn, dus ook heel geschikt om als ontbijtje te maken als je geen zin hebt om uren in de keuken te moeten staan. Ook Suzanne die onlangs in Fit & Food met te gast was maakt deze regelmatig. Bij mij komen ze in ieder geval de komende tijd vast veel vaker voorbij.

Benodigdheden:
2 Boterhammen naar keuze , bij voorkeur wat droger/ouder brood
1 ei
75 ml (Amandel) melk
1 theelepel Kaneel
Kokos olie (om in te bakken)

Mogelijke toppings:
– Appel
– Poedersuiker
– Kokosbloesemsuiker
– Aardbeien
– Banaan
– Blauwe Bessen

Bereidingswijze:
1. Klop het ei los
2. Voeg bij het ei de melk en de kaneel en roer het geheel goed door
3. Leg de boterhammen een voor een in het mengsel en laat dit even goed intrekken
4. Laat wat kokosolie smelten in de pan
5. Doe de boterhammen in de pan en bak de boterhammen aan beide kanten bruin
6. Maak er een feestje van door wat toppings toe te voegen.

Pictures4 IMG_2585-001

 

Tags: ,
Categorie: Brood en broodgerechten, Legally-Food, Ontbijt, Recepten
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter