Legally-Me: My day in Pictures 21/04

23.04.2016

mdipp
Afgelopen donderdag stond er een excursie van mijn werk op de planning waarbij 2 klassen een rondleiding zouden krijgen bij de Nederlandse Bank in Amsterdam. Het leek me een leuke dag om een plog bij te houden en gedurende de dag werd het alleen maar leuker met een lunch met mijn collega op het terras en een etentje met mijn lieve vriendinnetje Zowy. Kijk mee met mijn dag in My day in pictures van 21 april.  mdipp1
Ik heb gelukkig heerlijk geslapen en terwijl ik nog een beetje in bed mijn Instagram en Facebook feed door scrol is het een uurtje of 8. Wel moet ik bekennen dat ik de update van Instagram echt rete vervelend vind omdat ik nu het idee heb dat ik de helft mis, ik weet dat je meldingen aan kunt zetten maar die vind ik zelf nog veel vervelender dus voor mij is de lol even wat minder als het gaat om Instagram, hebben jullie dat ook? Eenmaal beneden schenk ik een sapje in dat ik gisteren heb gemaakt, ik heb het in 1 keer geperst voor 2 dagen en weet dat het qua vitamines iets minder goed is maar het schoonmaken iedere dag vind ik ook wel een behoorlijk ding, gelukkig werd de smaak van het sapje er niet minder door. Terwijl ik mijn sapje drink maak ik mijn havermout, ik heb op een of andere manier heel erg veel honger dus ik eet het gelijk maar op.
mdipp2
Na het ontbijt heb ik eindelijk wat tijd om mijn mail bij te werken. Ik had me voorgenomen daar niets mee te doen op vakantie en daar heb ik me keurig aan gehouden maar mijn mailbox is daardoor wel flink overgestroomd dus ik maak een planning om er vandaag en morgen mee aan de slag te gaan. Tussendoor maak ik ook nog een afspraak bij de fysio, ik heb namelijk al sinds 2 weken last van mijn rechter knie en heup tijdens het hardlopen, gelukkig blijkt er een sport fysio in de buurt te zitten dus daar ga ik volgende week heen.
Herkenbaar, tijdens het mailen en werken dwaal ik soms wat af naar Facebook waar ik deze geweldige quote zie van de Cosmopolitian, ik ben het er helemaal mee eens. Ondertussen bekijk ik ook de nieuwe collectie van Jogha, zoooooo mooi, ik word er helemaal hebberig van!
mdipp3
Als ik het meeste heb gedaan dat op mijn to do list staat ga ik even hardlopen, omdat mijn buik weer erg vervelend doet besluit ik gewoon op de loopband te gaan staan omdat ik even geen risico wil nemen dat ik na 2 kilometer kruipend terug moet. Tijdens het lopen kijk ik de nieuwste aflevering van Nashville en helaas krijg ik na 2,5 kilometer weer last van mijn knie en heup waardoor het niet echt lekker loopt. Daarbij ben ik ook een beetje teleurgesteld dat ik niet gelijk weer op mijn oude tempo kan lopen iets dat in Rome trouwens wel wat beter ging. mdipp4
Na het lopen spring ik onder de douche, ga ik even langs bij de huisarts en dan fiets ik naar het station. Vlak daarvoor heeft mijn collega gevraagd of we even gaan lunchen voor de excursie dus ik ga snel richting de stad om nog even in de zon samen te kunnen zitten.
mdipp5
Samen met mijn collega nemen we plaats op het terras van Bagel & Beans bij de Albert Cuyp en hebben een tafel die heerlijk in de zon staat. Ik hou van de Bagel & Beans en zei toevallig laatst nog tegen M. dat ik weer eens een bagel wilde eten. Na onze gezellige lunch meeten we met onze andere collega bij de Nederlandse Bank en wachten we de leerlingen op. De excursie is verplicht en als de leerlingen niet komen staan ze de hele dag afwezig, het is dan ook extra schrijnend dat van de 2 klassen in totaal maar 13 leerlingen komen. Ik schaam me kapot tegenover de organisatie van de DNB, maar kan er op dat moment heel weinig aan doen. Gelukkig zijn de 13 leerlingen die er wel zijn super gemotiveerd en doen heel leuk mee met de goed georganiseerde en interactieve rondleiding.
mdipp6
Na de excursie loop ik lekker nog even in het zonnetje over de markt richting SLA alwaar ik met mijn lieve vriendinnetje Zowy af heb gesproken om de Gado Gado salade te gaan eten. Beide zijn we gek op SLA maar al helemaal als het gaat om de Gado Gado versie. We zitten lekker 2 uurtjes te kletsen dan ga ik richting de tram.
mdipp7
Ik kan het niet laten om onderweg nog even langs te gaan bij de Sostrene Grene, zo een heerlijke winkel! Ik zou willen dat hij ook in Haarlem zat, man wat een leuke dingen hebben ze daar. Ik koop uiteindelijk alleen lichtblauwe rietjes maar zie nog veel meer super leuke dingen die ik alleen niet nodig heb. Terwijl ik naar de trein loop, zie ik de Zara en ik kan het gewoon niet laten om even naar binnen te gaan en even een gestreepte trui te passen. Ik koop hem uiteindelijk niet, ik vind hem te wijd. Ik ben dus nog steeds op zoek naar een mooie fijn gebreide trui met streepjes die een beetje sluitend is, mocht iemand een tip hebben, let me know!!!
Roma7
Van het station in Haarlem fiets ik snel naar huis, ik ben super moe en heb het mega koud. Eenmaal in de tuin komt de buurkat vol enthousiasme aanrennen en kopjes geven dus mocht hij even bij ons op schoot voor we naar bed gingen.

Vinden jullie het leuker om een vlog te zien of een artikel als deze te lezen? Ik pas me namelijk graag aan dus laat vooral even weten wat jullie voorkeur heeft. 

Tags: ,
Categorie: Legally-Me, Plog
Vorige post Volgende post

4 reacties

 • Reageer El 23.04.2016

  Dat was een gezellige dag, met ook nog eens lekker weer!
  Echt een leuke winkel he, Sostrene Grene. Ik zie daar altijd zoveel leuke dingen.
  Heb je trouwens je mooie Sparta Spirit DLX niet meer? Zoekend naar reviews over deze fiets ben ik destijds op jouw pagina terecht gekomen en vervolgens blijven hangen 😉

 • Reageer Yamina 23.04.2016

  Dat van Instagram is heel herkenbaar! En die salade ziet er heerlijk uit. Ik vind dit overigens leuker dan een vlog.

 • Reageer Manon 23.04.2016

  Ik ben eigenlijk nog nooit bij SLA geweest, terwijl wij er in Utrecht nu ook een hebben. Toch maar eens proberen dus! Ik vind plogs fijner dan vlogs, die kan ik niet stiekem op kantoor of in bed kijken 😉

 • Reageer joyce 24.04.2016

  Wat een leuke weer heb je gehad! Wel jammer van je leerlingen helaas. Ik ben nog nooit bij SLA geweest, maar als ik je salade zie moet ik dat zeker eens gaan doen!

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.