Legally-Me: My Weekly Diary #14

04.04.2016

mwd
Afgelopen week was een spannende, drukke maar bovenal ook hele leuke week. Eindelijk kon ik weer even aan het werk, stond ik weer op de loopband, maakte ik mijn debuut op een racefiets en genoot ik van het heerlijke weer op het terras. Eindelijk dus weer eens een lekker afwisselende week, dus lees gezellig mee met My weekly diary.
mwd1

Maandag was het tweede paasdag en dus waren we beide lekker thuis. Een vrije dag bij ons betekent doorgaans heel lang uitslapen en dat was ook vandaag weer het geval. Na dus heerlijk lang in bed te hebben gelegen en te hebben genoten van het paasontbijt reden we naar de Intratuin om daar inkopen te doen voor de tuin. Zoals te lezen valt in de vorige diary hebben we een deel van de tuin leeg geschept en daarvoor in de plaats moesten we natuurlijk ook weer wat nieuwe plantjes komen. Na de plantjes te hebben gekocht en in de tuin te hebben gezet (ja, we beginnen nu echt een beetje groene vingers te krijgen) gaan we lekker koken, een kipburger met zoete aardappel frietjes, man wat blijft dat toch lekker!

mwd2
Dinsdag maakte ik er een hele rustige dag van, zeker omdat ik wist dat de dagen er op vrij druk zouden worden. Rustig betekent rustig wakker worden met een slowjuice, gevolgd door een bakje havermout en daarna op de bank een serie kijken. Tussendoor maak ik dan vaak nog wat foto’s voor de blog, maar veel meer dan dat doe ik niet. Ik ben hooked aan de serie Nashville en ik kan ook niet zo goed meer stoppen met kijken om heel eerlijk te zijn. In de middag spreek ik met M. weer af bij de AH waar we samen boodschapjes doen om linzensoep te maken, ook M. heeft hem dit keer gegeten en was erg enthousiast. Na het eten kruipen we samen op de bank om een paar serietjes te kijken.
mwd3
Na mijn ontbijt stap ik in de auto naar mijn werk, ja je leest het goed, mijn werk. Ik sta nog niet voor de klas maar ik was er om weer langzaam mijn eerste stapjes te maken op de werkvloer. Helaas is de pijn nog steeds niet weg, maar ik kan het zelf gewoon niet langer aan om thuis te zitten en hoop gewoon dat de dalende pijn lijn die ik nu ervaar ook door blijft zetten als ik straks weer aan het werk ben. Na weer even lekker op mijn werk te zijn geweest ga ik met mijn lieve collega Femke even wat drinken in het centrum van Hilversum, super gezellig om weer lekker bij te kletsen. we zitten eerst lekker op het terras en later verplaatsen we met een extra kop thee naar binnen. Eenmaal thuis ben ik echt kapot en voel ik me helemaal niet lekker, dat laatste wordt ook bevestigd door de thermometer die aangeeft dat ik koorts heb. Ik duik dus vroeg mijn bed in en ga lekker slapen, want morgen ga ik weer naar Hilversum en dan moet ik wel fit zijn.
mwd4
Na mijn ontbijt ga ik wederom naar Hilversum. Ik deed, voor ik ziek werd, de opleiding om bevoegd docent te worden en om deze te kunnen hervatten heb ik een gesprek. Gelukkig kan ik, zonder enige vertraging de studie weer oppakken. Na deze meeting ga ik nog even langs wat collega’s en op de terug weg wil ik mezelf trakteren op iets moois bij de Nike winkel. Maar hoe hard ik ook zoek en hoe goed de prijzen ook zijn, ik zie gewoon niets waar ik warm van word! Het enige dat ik zie is mooie golf schoenen voor M. maar ik neem ze niet mee omdat ik er niet zeker van ben of hij ze ook leuk vindt. Dus ga ik met lege handen weer naar huis waar ik na het koken en eten bijna in slaap val, ik ben zo moe dat ik zo zou kunnen slapen, maar ik ben bang dat als ik nu ga slapen ik de halve nacht weer wakker lig. M. stelt voor om naar mijn favoriete ijssalon te lopen, het is ongeveer 30 minuten lopen en dus ook gelijk een lekkere wandeling en een frisse neus met als beloning een heerlijk ijsje. Terug lopen is dan ineens ook weer een stuk minder erg en we kletsen er ondertussen lekker op los. Ik vind het zo fijn dat we dit echt vaker gaan doen, even een uurtje wandelen en lekker een ijsje, ja ik ben er super blij mee.
mwd5
Na een nacht heerlijk te hebben geslapen stap en rustig te hebben ontbeten doe ik weer eens een poging om te gaan hardlopen. Ik heb het de afgelopen maanden vaak genoeg geprobeerd maar helaas was het telkens te pijnlijk. Helaas is het nu ook niet pijnloos maar het is voor mijn buik anderzijds wel weer goed om even flink in beweging te zijn en dus vind ik het heerlijk om weer even op de loopband te hebben gestaan. Het wordt weer rustig opbouwen, maar het begin is er en dat vind ik heel fijn moet ik zeggen. De rest van de middag doe ik weer heel weinig en kijk ik de laatste afleveringen van Nashville die op Netflix staan, snik. Omdat M. die avond gezellig met vrienden uit eten gaat en wat gaat drinken heb ik het rijk voor mezelf en besluit ik te gaan pop strijken; dat is een combinatie van zang, dans en strijken. Voor mij een ideale manier om 2 sets beddengoed, 4 bloesjes en 1 tafelkleed weg gestreken te krijgen zonder een uur lang te vloeken. En ja, ik strijk mijn beddengoed……
mwd6
Zaterdag gaat mijn wekker al weer erg vroeg, er staat een leuk event op de planning van LIV, een fietsmerk voor vrouwen. Nu heb ik nog nooit ‘echt’ op een racefiets gezeten en wil ik al jaren eigenlijk een fiets (waarom ik dat wilde zonder het ooit gedaan te hebben is een hele goede vraag) en ik greep dan ook met beide handen mijn kans toen ik deze uitnodiging ontving. Het is super leuk en gezellig en nu ik dit heb geprobeerd wil ik 100% zeker ook een racefiets hebben (als iemand nog tips heeft voor een betaalbaar exemplaar, let me know!!!). Morgen komt een My day in pictures, oftewel een plog, online van deze dag. Eenmaal thuis stort ik helemaal in van vermoeidheid maar gaan we toch nog even naar de golfbaan. Na het eten voel ik me weer wat beter en hoepel ik nog even in de kamer terwijl M. el clasico aan het kijken is.
mwd7
Omdat we ons vaste gezellige samen ontbijtje niet hebben gedaan op zaterdag ga ik er tegelijk met M. uit om dit vandaag te doen, voordat M. gaat voetballen. Na het ontbijt gaat M. dus richting de voetbal en klim ik weer op de loopband als mijn ontbijt een beetje is gezakt. Het is erg warm op zolder, maar ik durf met de pijn gewoon echt niet om buiten te gaan lopen, dat is voor mij helaas nog even geen optie. Na het lopen en douchen spring ik in de auto naar Amsterdam waar ik in de Pijp heb afgesproken met mijn lieve vriendinnetje Zowy. Zo fijn om weer even samen op ons vaste terras te zitten en bij te kletsen. Sinds ik in Haarlem woon is dit gewoon iets minder vaak het geval en zie ik haar lang niet zo vaak als ik zou willen. We nemen er lekker de tijd voor en genieten van de zon. Ook thuis geniet ik nog even van de zon in de tuin en komen de buren nog even langs om de tuin te bekijken. Na het eten (uiteraard weer zoete aardappel frietjes) ploffen we samen op de bank en kijken we een paar series. Een rustige afsluiting van een afwisselende, drukke maar vooral leuke week.

Tags:
Categorie: Diary, Legally-Me
Vorige post Volgende post

9 reacties

 • Reageer Forever38.com (Vera) 04.04.2016

  Fijn te lezen dat je je oude leventje rustig aan weer op kunt pakken !

 • Reageer Bente 04.04.2016

  Goed om te lezen dat de pijn steeds iets minder wordt en je weer iets actiever kunt zijn!

  Hahah zo raar is het niet: ik denk ook al tijdje aan het kopen van een racefiets en dat zonder er ooit op 1 gezeten te hebben 😉

 • Reageer kylie 04.04.2016

  Zo te lezen gaat het met hele kleine stapjes de goede kant op. Fijn voor je ! hopelijk ben je snel helemaal van die rot buikpijn af.

 • Reageer Charelle 04.04.2016

  Fijn dat het langzaamaan een klein beetje beter gaat. Nu hopen dat dat zo blijft! (:

 • Reageer Manon 04.04.2016

  Wat fijn dat het weer wat beter met je buik gaat zeg! Ben erg benieuwd naar het event van Liv, ik zou ook graag een racefiets willen hebben! Mijn vriend heeft er al wel een, lijkt me heel leuk om samen te kunnen touren. Fijne week!

 • Reageer Fleur 05.04.2016

  Fijn dat je je langzaam weer wat beter voelt en meer kan gaan doen. Die zoete aardappelfrietjes, maak je die in de oven of in een airfryer ofzo? Want die van mij zien er nooit zo knapperig uit als ze uit de oven komen. Hoe lang en op welke te temperatuur doe jij ze?

  • Reageer Stacey 05.04.2016

   Hi Fleur, als je op het woord zoete aardappel frietjes drukt kom je bij het recept uit. Het licht een beetje aan je oven en je hebt wat geduld nodig, maar zo knapperig als ‘echte’ frietjes krijgen wij ze ook nooit, helaas.

 • Reageer El 06.04.2016

  Echt super fijn dat er een stijgende lijn in zit en je hebt er dus misschien een nieuwe hobby bij 😉
  Wat had je trouwens een ontzettend leuke blouse aan vrijdag. Waar is die van?

 • Reageer El 06.04.2016

  Echt super fijn dat er een stijgende lijn in zit en je hebt er dus misschien een nieuwe hobby bij
  Wat had je trouwens een ontzettend leuke blouse aan vrijdag. Waar is die van?

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.