Legally-Me: My Weekly Diary #17

25.04.2016

My weekly diary
Afgelopen week bevonden we ons nog een halve dag in het prachtige Rome, had ik met mijn leerlingen een excursie bij de Nederlandse Bank, lunchte ik in het zonnetje, at ik weer eens bij SLA, hadden we een housewarming, ging ik Sushi eten met een vriendin en deden we een wijnproeverij. Naast alle gezelligheid liep ik ook weer hard en stond ik de schuur te schilderen. Lees alles over mijn week in My weekly Diary. 

My weekly1
Maandag

Na wederom slecht te hebben geslapen (ik wijt het aan heimwee naar ons eigen bed) gaan we ontbijten in de kamer en maken we ons klaar om uit te checken bij het hotel. Van het hotel lopen we naar de metro en gaan we naar het treinstation om vanaf daar naar de luchthaven te vertrekken. Weten wij veel, we hadden blijkbaar de gekochte tickets voor de trein van 10:50 ook nog moeten laten stempelen en dus krijgen we in de trein een boete. GVD is het enige wat ik er over kwijt kan, maar laat het een les zijn voor anderen dat je wel je ticket moet laten stempelen. Op de luchthaven checken we in en gaan we op zoek naar een vers sapje want ik heb vitamines nodig en giga veel zin in een vers sapje, stiekem mis ik natuurlijk gewoon mijn slowjuicer. Een beetje uit verveling loop ik nog wat rondjes, probeer ik met wat crackers mijn hang naar friet en chocolade te stillen en dan kunnen we al bijna aan boord van het vliegtuig terug naar huis. Aan boord typ ik mijn hele weekly diary die door Rome afgelopen week een dag later dan normaal online is gekomen. Eenmaal thuis doen we boodschapjes, wordt de was aangezet en gaan we koken. Beiden hebben we honger en genieten dan ook extra van die heerlijke zoete aardappel frietjes die we hebben gemaakt. Na het eten maak ik mijn weekly af en kijken we ondertussen een serie.

My weekly2
Dinsdag
Om 08:15 ga ik de deur uit richting de huisarts om een formulier op te halen om bloed te laten prikken. Eenmaal aangekomen op de priklocatie zie ik dat het erg druk is en dus ga ik direct door naar mijn afspraak in hetzelfde gebouw. Als ik daar klaar ben sluit ik alsnog aan in de drukte en heb ik maar liefst 20 mensen voor me, echt bizar. De, veelal oudere, mensen die er zitten wisselen elkaars levensverhalen uit en als een man klaagt over de snelheid zegt een andere man dat hij wel voor mag omdat hij toch bijna dood is. Stiekem vind ik het allemaal wel grappig om aan te horen, maar ben ik toch ook blij als ik eenmaal aan de beurt ben. Na het bloedprikken loop ik naar huis en monteer ik Rome vlog 1 en Rome vlog 2 (deze volgt a.s. donderdag) en tevens maak ik wentelteefjes (bloedprikken maakt hongerig) waar ik dan gelijk maar weer een artikel over schrijf. Ik doe verder rustig aan omdat ik me een beetje grieperig voel, maar vond dit al behoorlijk productief. Samen doen we boodschapjes en maken we een Hollandse pot voor de verandering. De rest van de avond kijken we samen lekker een serie en werk ik een HELE reep Tony’s binnen #sonotsorryforthat.

My weekly3
Woensdag
Ik voel me niet zo lekker vandaag en moet wat dingen voor mijn werk regelen die ik vanuit bed doe. Ik werk het grootste gedeelte van de dag dus lekker vanuit bed en kleed me pas tegen 16:00 uur weer een beetje aan, ik doe boodschappen en daar houdt het wel een beetje bij op. Ik had voor vandaag grootste plannen die o.a. bestonden uit het bakken van een red velvet cake maar geen van dat alles gebeurde, ach ik ben gelukkig wel productief geweest op werkgebied. We maken samen het eten; lekker veel groente, een roerei en een stuk tonijn. Helaas kan ik het vandaag niet veel spectaculairder maken want ook de avond was gewoon heel rustig en niet bijzonder.

My weekly4
Donderdag
Donderdag begon ik uiteraard met mijn ontbijt, waarna ik flink aan de slag ga met mijn mail en de blog. Gelukkig voel ik me al een stuk beter en kan ik productief aan de slag. Nadat ik vind dat ik genoeg heb gedaan ga ik even hardlopen op de loopband. Echt lekker gaat het niet, mijn heup doet na 1,5 kilometer al pijn en na 2 kilometer begint ook mijn knie op te spelen. Na het hardlopen ga ik dus maar even met de foamroller aan de slag en het geeft me ook wat rust dat ik dinsdag een fysio afspraak heb staan. Na het lopen en douchen ga ik richting Amsterdam omdat ik daar ga lunchen met een collega bij de Bagel & Beans alvorens we naar de excursie gaan bij de Nederlandse Bank. De excursie is super leuk en echt een aanrader, maar helaas zijn er maar weinig leerlingen die op komen dagen. Na afloop van de excursie ga ik met vriendinnetje Zowy eten bij SLA en genieten we weer van onze favoriete salade; de Gado Gado met kip, jummie!
Meer over donderdag lees je in My day in pictures.

My weekly5
Vrijdag
Gisteren was voor mij een vrij intensieve dag en dat merk ik aan mijn vermoeidheid als ik de volgende dag wakker word. Ik doe dus rustig aan en niet veel meer dan dat. Tussendoor word ik verrast met een leuk pakketje van Saitee, (de inhoud laat ik van de week zien via Instagram ;)) een webshop met super veel leuke sierraden en waar je korting krijgt met de code STACEY. Tegen 6 uur ga ik met M. op de fiets naar het Centrum, hij gaat met vrienden stappen en ik ga met vriendinnetje Lizanne lekker uiteten. We beginnen bij de Sumo alwaar we natuurlijk super lekkere sushi eten en we sluiten af met een sparkling wine tasting. Die 3 wijntjes voel ik toch best als ik eenmaal thuis ben en in mijn bed lig, wat een mietje ben ik toch ook hahaha.

My weekly6
Zaterdag
We slapen lekker uit en zelfs ik word pas laat wakker waar ik normaliter al tegen een uurtje of 8 langzaam wakker begin te worden, wellicht toch door die wijntjes van gisteravond? Na lekker ontbeten te hebben zien we het zonnetje schijnen in de tuin en besluiten we te beginnen aan project schuur. De schuur zoals we hem kochten was in een hout kleur en het is altijd ons plan geweest hem wit te schilderen. Nog snel ren ik even heen en weer naar de Karwei (plus 2,5 km) in mijn hardloop/klus outfit en dan gaan we aan de slag. Dat heerlijke zonnetje blijkt al snel een stuk minder heerlijk te zijn als we kou staan te lijden. De eerste laag zit er nu op en nog 1 en dan is het witte deel klaar. Het bovenste deel van de schuur gaan we grijs schilderen en doen we daarna. Omdat we zo koud zijn gaan we in bad om warm te worden en doen dan boodschappen, we hebben namelijk ook honger gekregen van al dat schilderen. M. heeft zin in frietjes, ik heb zin in een gezond soepje en dus zitten we tegen over elkaar met twee totaal verschillende borden, maar beiden te genieten. De rest van de avond ploffen we samen op de bank en beginnen we aan de serie 11.22.63 over de moord op John F. Kennedy, de eerste 2 afleveringen waren erg goed, een aanrader dus!

Downloads7
Zondag

Na lekker geslapen te hebben gaan we samen ontbijten. Hoewel de verwachtingen slecht zijn en er kans op hagel is schijnt het zonnetje heerlijk naar binnen. Hoe lekker het er buiten ook uit ziet, mijn buik laat het niet toe om buiten te gaan hardlopen, dus dan maar binnen (hetgeen erg verstandig blijkt achteraf). Het lopen an sich gaat erg lekker, waar ik tot voor kort steeds last kreeg van mijn heup en knie gaat dat nu best lekker gelukkig, maar toch ben ik blij dat ik dinsdag naar de fysio kan. Na het hardlopen doe ik nog wat oefeningen en dan spring ik onder de douche en kleed ik me om. Na wat te hebben gegeten stappen we in de auto om de opa en oma van M. een bezoekje te brengen en op de weg naar huis rijden we voor de boodschappen even langs de supermarkt. We zijn uitgenodigd voor een housewarming en gaan daar gezellig even langs en als we thuis komen maken we een heerlijke pasta pesto voor ons zelf. De rest van de avond werk ik aan mijn weekly en kijken we ondertussen naar wat series.

Tags:
Categorie: Diary, Legally-Me
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.