Legally-Travel: Rome Vlog #2

28.04.2016

IMG_2347

Zoals jullie in My Weekly Diary uitgebreid al hebben kunnen lezen was ik vorige week een paar dagen in Rome. Natuurlijk heb ik daar ook gefilmd en een vlog bijgehouden en vandaag kunnen jullie meekijken met het tweede en laatste deel van de Rome Vlog. Van De Trevi Fontein tot het Colosseum, het Pantheon en natuurlijk nog veel meer hoogte punten passeren de revue in deze vlog, maar niet te vergeten; ik sluit af met een kleine shoplog! 

 

Tags: , ,
Categorie: Legally-Me, Vlog
Vorige post Volgende post

3 reacties

 • Reageer Nance 28.04.2016

  Fijn om te zien dat het leuk was. Ben je nu weer aan het werk?

  • Reageer Stacey 28.04.2016

   Hoi Nance, Het is nu mei vakantie in het onderwijs, dus momenteel ben ik vrij. Maar zoals je wellicht in My weekly Diary heb gelezen ben ik weer aan het werk.

 • Reageer Celine 28.04.2016

  Leuk! En ohh die ballerina’s, ik zou ze zo zelf allemaal ook willen (zeker voor die prijs), mooi!

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.