Legally-Brunette: De best gelezen artikelen in Mei

31.05.2016

IMG_0532
We hebben het allemaal hartstikke druk, een baan, een sociaal leven, een relatie (of zelfs gezin) en ook nog willen sporten. Veel van jullie volgen daarnaast ook nog eens veel blogs, maar met een dagelijkse stroom van zo veel artikelen is het soms lastig om al die artikelen bij te kunnen houden en zie je wel eens iets overheen hoofd. Vandaag daarom het overzicht van de best gelezen artikelen van Mei.

Waarom ik binnen loop
Waarom ik binnen loop
Het is heerlijk weer, de duinen liggen te loeren achter ons huis en mijn korte broekjes vragen er om, om naar buiten te gaan. Toch loop ik binnen, op zolder, op de loopband al is het weliswaar meestal wel in een van die leuke korte broekjes. Waarom ik binnen loop? In dit artikel leg ik uit waarom het voor mij de beste en eigenlijk ook enige optie is om binnen te lopen.

My weekly diary18My week in Food
Benieuwd wat ik zoal eet op een dag of ben ik de enige die in de Grazia altijd gelijk door blader naar de rubriek met het voedingsdagboekje van een bekende Nederlander? Door mijn start met PBP hou ik nauwkeurig bij wat ik per dag eet en dus leek het me wel weer eens leuk om een eetdagboekje met jullie te delen in My week in Food.
Alkmaar City Run by night
Het verslag van de Alkmaar City Run
Het werd hoog tijd voor mijn rentree, mijn eerste hardloopwedstrijd sinds ik ziek ben (geweest), maar ook de eerste keer dat ik samen met mijn vriend een wedstrijd liep. Ondanks de hoge temperaturen was het met de giga vele toeschouwers 5 kilometer lang genieten. Over mijn succesvolle rentree tijdens de Alkmaar City Run by Night schreef ik een artikel.
My day in Pictures
My day in pictures van 19 mei
Op deze dag was ik niet alleen aan het werk en werd ik door mijn leerlingen onderworpen aan een kruisverhoor over trouwen in het krijgen van kinderen. Maar naast mijn werk gaf ik ook toe aan mijn verlangen om een Gado Gado salade te eten bij SLA, zette ik mijn zoektocht naar een geschikte racefiets voort, was ik even terug in mijn oude buurt en deed ik mee met een bootcamp in het Oosterpark. In dit artikel krijg je een kijkje in mijn dag.
Personal Body Plan update #1
Personal Body Plan #1
Van de loopband naar het krachthonk, blaren op mijn handen, spierballen kweken, eiwitrijk eten en heel veel spierpijn. Het is een kleine recap van mijn eerste maand als deelnemer van Personal Body Plan in een poging een nog betere versie van mijzelf te worden. Hoe het mij de afgelopen maand is verlopen vertel ik jullie vandaag in de Personal Body Plan update #1!

 

Tags:
Categorie: Legally-Brunette
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.