Legally-Fashion: A touch of sunshine

28.05.2016

A touch of summer
Het is al weer even geleden dat ik een outfit post maakte. Mijn nieuwe items vond ik dan ook reden genoeg om er weer eens een te maken. Vandaag een outfit post met een outfit die klaar is voor de zon, dus wat mij betreft mag de zomer wel beginnen zodat ik hem ook buiten kan dragen. Kijk mee met mijn outfit: A touch of sunshine.

Pictures5 IMG_3706-001 Pictures4 IMG_3703-001 IMG_3674-002 IMG_3670-001

Toen ik onlangs naar de Rollende keukens ging met vriendinnetje Zowy bleek ik geen geschikte outfit bij me te hebben voor die avond, het was of te warm, of te koud en een tussenweg zat niet in mijn tas. Nu had ik natuurlijk wat kunnen lenen maar ik koos voor de optie waar de meeste van jullie ook voor zouden gaan, shoppen. Na verschillende shirtjes te hebben geprobeerd vond ik deze witte crop top van H&M Divided. Eigenlijk ook nog steeds heel koud maar wel de leukste optie die ik vond en tsja als je dan eenmaal verliefd bent op een item dan heb je die kou er wel voor over, of zoals ik vaak roep “Wie mooi wilt zijn moet kou leiden”.

Helaas heb ik sinds die avond (waar ik onderkoeld vandaan kwam) de top niet meer kunnen dragen nu de zon een grote afwezige blijft deze maand mei. Gevolg is niet alleen dat ik de top niet heb kunnen dragen, ook mijn nieuwe sandaaltjes hebben de buitenlucht nog niet kunnen ruiken… Voordeel is wel dat ze nu mooi blijven tot de zomer vakantie, ieder nadeel heeft zo zijn voordeel… 😉

Ik blijf in ieder geval hopen op wat warmer weer zodat ik deze outfit aan kan naar het terras, want wees eerlijk in de maand mei – en zeker eind mei – zou dat toch al lang moeten kunnen?

Wat ik draag
Broek: Supertrash
Leren jasje: H&M Divided (2014)
Top: H&M Divided
Sandaaltjes: Nelson

 

Tags:
Categorie: Alles, Legally-Fashion
Vorige post Volgende post

2 reacties

 • Reageer Henrike 29.05.2016

  Wat voor soort top/bh draag jij onder de witte top? ☺️ Mooie outfit!

  Liefs

  • Reageer Stacey 30.05.2016

   Hi Hendrike, dank je wel voor je berichtje! Ik draag een donkere bh onder de top. Groetjes, Stacey

  Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.