Legally-Fit: WINACTIE Startbewijs Vestingloop Den Bosch x2

07.05.2016

Vestingloop Den Bosch
Een hardloop wedstrijd in Den Bosch, de stad van de befaamde Bosche Bollen, gekenmerkt door zijn karakteristieke binnenstad, de hoofdstad van Noord-Brabant, stad van kunstschilder Jeroen Bosch en met carnaval beter bekent onder de naam Oeteldonk. Een kleine opsomming over deze prachtige stad waar op zondag 29 mei de Vestingloop wordt georganiseerd. Zondag 29 mei sta ik echter niet alleen aan de start, ik mag 2 van jullie ook een startbewijs geven!
Ik had het me nog zo voorgenomen, niet zo veel wedstrijden inplannen dit jaar, nadat ik de afgelopen jaren er minimaal 20 per jaar liep. Niet omdat ik het niet leuk vind, sterker nog, ik vind wedstrijden lopen het leukste dat er is, maar om mezelf iets meer rust te gunnen, meer te kunnen afwisselen in sporten en hopelijk volgend jaar dan te kunnen knallen met een marathon. Maar na de lofzang van mede bloggende hardloper Mari over ‘zijn’ stad en wedstrijd kon ik niet anders dan ja zeggen op zijn vraag of ik mee kwam lopen.

Zelf zal ik starten aan de 10 kilometer, maar tevens is er een gratis kidsrun, kun je deelnemen aan de 5, 10 of 15 kilometer. Alle afstanden hebben een prachtige finish midden op het grote plein aan de voet van de grote Kathedraal. Voor mensen uit de omgeving een unieke ervaring om daar te mogen finishen, voor mensen, zoals ik, die Den Bosch niet super goed kennen de ideale manier om de stad beter te leren kennen en verkennen.

Hoe maak je kans op een startbewijs?
Weet jij zeker dat jij zondag 29 mei aan de start kan staan van de Vestingloop in Den Bosch? Lees dan snel hoe je kans kunt maken op een van deze startbewijzen. Je mag zelf kiezen voor welke afstand je gaat met de keuze uit de 5, 10 of 15 kilometer wedstrijd. Doe snel mee en wie weet lopen we samen op zondag 29 mei de Vestingloop in Den Bosch!
– Volg Legally-Brunette op Bloglovin
– Like de Facebook Pagina van Legally-Brunette
– Like de Facebook Pagina van de Vestingloop
– Plaats hieronder een reactie waarom jij graag mee wilt doen aan de Vestingloop en welke afstand je wilt lopen. Vergeet niet te reageren met een geldig mail adres zodat ik contact met je op kan nemen mocht je een van de 2 gelukkige winnaars zijn.

Meer kans maken?
Plaats jouw mooiste hardloop foto op Instagram en vermeld en tag daarin @stayctje

Je kunt tot en met zondag 15 mei. Winnaars ontvangen een persoonlijk e-mail bericht.

Tags: ,
Categorie: Hardlopen, Legally-Fit, Win Actie
Vorige post Volgende post

3 reacties

 • Reageer Esther 07.05.2016

  Ja, ik wil graag meelopen ,omdat ik dit jaar graag op een loopevenement kom, waar ik nog niet ben geweest, zodat ik kan genieten van de nieuwe omgeving graag zou ik dan gaan voor de 5km

 • Reageer Nicole 07.05.2016

  Ja, ik doe graag mee! Vrijdag 27 mei lever ik mijn afstudeeronderzoek in dus het lijkt me een fijne manier om de stress van de afgelopen tijd er even af te lopen. Daarnaast vind ik het ook prettig om weer een doel te hebben.

 • Reageer gaby 12.05.2016

  gave tight! En tja… ik doe al mee 😉

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.