Legally-Me: My day in Pictures 19/5

21.05.2016

My day in Pictures
Afgelopen donderdag was ik niet alleen aan het werk en werd ik door mijn leerlingen onderworpen aan een kruisverhoor over trouwen in het krijgen van kinderen. Maar naast mijn werk gaf ik ook toe aan mijn verlangen om een Gado Gado salade te eten bij SLA, zette ik mijn zoektocht naar een geschikte racefiets voort, was ik even terug in mijn oude buurt en deed ik mee met een bootcamp in het Oosterpark. Lees en kijk mee met mijn dag in My day in Pictures.

MDIIIIIIIPPP
Als mijn wekker gaat is het tijd mijn bed uit te springen en onder de douche te gaan staan. Sinds mijn bezoek aan het 30 days of Karma event van Rituals staat onze badkamer nu helemaal vol met lekkere producten van dit merk. Na het douchen kleed ik me snel aan en verplaats ik mezelf naar beneden waar ik mijn ontbijt maak en een kop koffie natuurlijk. Mijn fysio afspraak die gepland stond voor 08:30 wordt dan, 30 minuten voor deze plaats zou vinden, afgebeld, ik ben blijkbaar dubbel ingeboekt. Heel vervelend want ik heb erg veel last en had uitgekeken naar mijn behandeling…. Best wel gek trouwens dat ik de afspraak gewoon moet betalen als ik niet binnen 24 uur af zeg en zij kunnen je gewoon een half uurtje van te voren afbellen….. Maar goed het is niet anders.
MDIIIIIIIPPP2
Als ik klaar ben met eten en met mijn in mijn hart de kat weer buiten heb gezet (die was via het slaapkamer raam binnen gekomen) ga ik op weg naar mijn werk. Ik begin met wat administratieve handelingen en lessen voorbereiden en ondertussen ben ik verwikkeld in een verhitte biedingsoorlog op marktplaats voor een racefiets. Ik wil sinds het LIV event heel graag een eigen racefiets hebben en ben sinds die tijd al op zoek naar een geschikt exemplaar en deze voldoet aan al mijn wensen en eisen (update 20/5: helaas is hij verkocht terwijl ik de hoogste bieder was…..).

Tot aan de zomervakantie geef ik aan diverse klassen de vakken privaatrecht en Personen-, Familie & Erfrecht. Bij dat laatste vak gaat het nu over het krijgen van kinderen en trouwen en man wat vinden de leerlingen dat leuk! Ik word tijdens iedere les wel onderworpen aan een kruisverhoor over deze onderwerpen. Allereerst vinden ze het allemaal heek gek dat ik 26 ben en nog niet getrouwd ben en nog geen kinderen heb. Toch wel grappig, want ik vind mezelf juist heel erg jong voor het hebben van kinderen, maar het beeld van mijn leerlingen over hun toekomst is heel anders. Het zorgt in ieder geval wel voor lessen waar de leerlingen erg betrokken bij zijn!

MDIIIIIIIPPP3
Als ik om 17:30 klaar ben met werken stap ik in de auto richting Amsterdam, Oost om precies te zijn. Tot een jaar geleden woonde ik hier en hoewel ik giga gek ben op Haarlem en ons huis, mis ik de omgeving wel heel vaak. Vooral het feit dat je binnen ene minuut bij een leuk koffietentje bent, op loopafstand allemaal goedkope groente en fruit zaken hebt en je binnen 10 minuten in het centrum van Amsterdam bent en in 5 zelfs in de Pijp. Maar goed er zijn juist ook heel veel dingen die ik niet mis, dus wat dat betreft heft het een het ander wel weer op. Omdat ik straks ga bootcampen en het niet handig vind qua tijd om eerst naar huis te gaan eet ik een heerlijke gado gado salade bij SLA. Ik word niet betaald om dit te zeggen, maar man dit is zo een heerlijke salade, echt een aanrader! Na het eten loop ik nog even door Oostpoort, een winkelcentrum met een paar winkels. Bij de Xenos zie ik deze mokken met geweldige teksten, die zou ik wel willen hebben en daarna kleed ik me in een pashokje van de H&M om, tsja bootcampen in een jurkje met pumps lijkt me niet zo handig.
MDIIIIIIIPPP4

Als ik ben omgekleed en mijn auto heb verplaatst ga ik naar het Oosterpark waar de bootcamp plaats gaat vinden die ik doe voor Out2Move. Het is dit keer een zeer grote groep, groter dan ik gewend ben. We zijn namelijk met 14 man (nou ja, vrouwen). Door de trainer wordt er een parcours uitgezet die we na de de warming up volgen. Er zijn 6 verschillende oefeningen die je ieder een minuut moet doen, van planking tot de geliefde burpees en squats ze komen allemaal voorbij. Iedere ronde worden de oefeningen aangepast en ondertussen kletsen we er gezellig op los. Hoewel ik geen van de andere aanwezigen ken, klikt het wel en is het erg gezellig. Na de bootcamp ren ik nog een rondje in het Oosterpark en dan ren ik naar mijn auto en rij ik naar huis. Het is inmiddels 22:20 als ik thuis kom en de lucht ziet er prachtig uit, maar na een foto te hebben gemaakt ga ik toch echt snel naar huis om nog wat te eten en nog even bij M. op de bank te kruipen.

Dat was dus mijn dag! Een lange maar ook hele leuke dag vond ik zelf. Het leukste vond ik de bootcamp en zeker om te merken dat het steeds makkelijker en beter gaat, waar ik voorheen echt moeite had met de burpees gaan ze nu eigenlijk best makkelijk! Zo zie je maar weer dat hard werken wordt beloond. Doen jullie aan bootcampen?

Tags: ,
Categorie: Legally-Me, Plog
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.