Legally-Me: My day in Pictures 29/04

01.05.2016

123plog

Afgelopen vrijdag bezocht ik niet alleen de tandarts, maar ging ik ook shoppen met een vriendinnetje in Amsterdam, lunchte we bij de Bagel & Beans en bezochten we een housewarming. Een gezellige dag waar ik een plog van bijhield, kijk dus mee met mijn dag in My day in Pictures. 
123plog1
Als ik net heb gedoucht ga ik naar beneden om mijn eigen sap bar te openen. Ik maakte voorheen altijd een sapje voor dat moment en hoewel dat vitamine technisch ook een stuk beter is, vond ik het opruimen en schoonmaken wel echt heel veel werk iedere dag. Dus maak ik nu voor 2 dagen een sapje en soms stiekem voor 3 dagen. Ik bewaar het sap in een glazen fles en bewaar iedere soort sap apart en mix het pas op de dag zelf. Na het sap persen en opdrinken prepareer ik alvast het tweede deel van mijn ontbijt, havermout met wat eiwitpoeder en warmwater. De havermout neemt straks het water lekker op en en dan wordt het een dik mengsel, jummie. 123plog2
Na het drinken ga ik grondig mijn tanden poetsen, want ik moet zo naar de tandarts. Ik schrob goed, want ik ben stiekem een beetje bang voor de tandarts en was eigenlijk ook al iets te lang niet meer geweest. Met lood in mijn schoenen ga ik er heen en maak ik kennis met mijn nieuwe tandarts want ja, ik had er natuurlijk nog geen in Haarlem. Gelukkig is de tandarts een hele aardige man en na een controle en foto’s stelt hij me gerust dat het er allemaal prima uit ziet en ik geen gaatjes heb. Er valt een last van mijn schouders en ik loop snel weer terug naar huis, wat een opluchting zeg!
123plog3
Als ik thuis kom maak ik eerst mijn havermout, want die heb ik wel verdiend na mijn bezoekje aan de tandarts vind ik! Na het opeten en het scrollen door mijn instagram feed (belangrijk en essentieel onderdeel van het ontbijt!) ga ik schoonmaken, niet heel sexy maar ach dat moet natuurlijk ook af en toe gebeuren en zeg eens eerlijk, hoe fijn is die frisse geur in je huis als je klaar bent? Als het huis schoon is, is het tijd om richting het station te fietsen, maar natuurlijk eerst een selfie in mijn nieuwe spiegel. Ik heb mijn nike sneakers aan, draag een opengewerkte trui van de America Today en een jas van Costes.

123plog4
Op de fiets ga ik naar het station waar ik een bruidspaar zie staan. Er zal vast een verhaal achter de locatie zitten, want ik zie mijzelf niet zo snel trouwen op een station, jullie wel? (Ik droom van een hele romantische locatie, het liefst in Toscane….. zwijmel zwijmel). Maar goed, de trein heeft vertraging en tot overmaat van ramp belt mijn arts in de trein en het is best een tikkie ongemakkelijk om over je gezondheid te bellen in een trein, maar ja. Op het station meet ik met Marisa en door de regen besluiten we eerst maar even op het station rond te lopen. Marisa is op zoek naar een lippenstift en ik vind het helemaal niet erg om ook mee te kijken, ik heb namelijk sinds kort ook de lippenstiften ontdekt! Bij de Kiko gaan we los, bij de Etos ook en bij de Kruidvat koop ik zelf een lipstick en een setje nagellak van Rimmel gel, ik ben heel benieuwd of het echt werkt.
123plog5
Gelukkig is de regen verdwenen, maar toch duiken we nog de nodige winkels in. Bij de Hema mag ik eindelijk los op de baby afdeling omdat een vriend van mij en het website wonder achter deze blog, Boyd, Papa is geworden van een prachtige zoon, Tomasz. Ik kan uren doorbrengen op deze afdeling en zou het liefst alles kopen, maar probeer me nog een klein beetje in te houden. De laatste tijd zijn er zoveel mensen in mijn omgeving zwanger of net papa of mama geworden dat ik de laatste tijd ook wel heel vaak op dit soort afdelingen te vinden ben. Goed, van de baby afdeling gaan we naar de nieuwe Nelson store waar ik deze toffe schoenen zie voor van de zomer. Voor we het weten plunderen we de Pull & Bear en staan we in de rij om te passen. Uiteindelijk koop ik een grijze skinny (links boven) waar ik al zeker een jaar naar op zoek was.
123plog6

Na de pull & Bear gaan de los in de stradivarius met de geweldige hoeden en beiden duiken we weer de paskamer in. Ik pas wat dingen en na lang twijfelen koop ik het roze shirtje toch niet, ik twijfel nu nog steeds, hij was wel heel leuk, maar of het helemaal mijn kleur is…? Wat vinden jullie? Omdat je van shoppen honger krijgt zetten we koers naar de Bagel & Beans waar we lekker eten en kletsen.
123plog7
Met nieuwe energie van het eten gaan we nog even de Nike store in en de mooie grote nieuwe geweldige H&M in de Kalverstraat. Niet alleen is de winkel heel erg mooi, hij is ook erg overzichtelijk en goed georganiseerd. Ik zie 2 jurkjes hangen van maar 10 euro per stuk en die kan ik niet laten hangen, ik vind ze erg leuk!
123plog8
Oeps een klein gat in de foto’s, want na de H&M gingen we naar het station en gaan we terug naar huis. M is zo lief de boodschapjes te doen en samen bakken we pannenkoeken, jummie! Ik hou echt van pannenkoeken en het was nu lekker makkelijk als diner. Vol trots ga ik daarna op de foto met mijn nieuwe espresso kopje, is hij niet cute?
123plog9
Na het eten ga ik me optutten, we hebben namelijk een housewarming van vrienden die net een huis hebben gekocht en vanavond mogen we het huis in oude staat met zijn allen gaan bekijken voor ze grondig gaan verbouwen. Het huis is super en ik denk dat het met hun verbouwplannen echt een heel tof huis gaat worden. We doen gezellig een paar drankjes en als we om 22:30 thuis komen heb ik zin in taart…. gelukkig hebben we nog een stukje cheesecake in de koelkast. Reden dat ik trek heb is omdat de schaal met bitterballen wel heel vaak mijn neus is gepasseerd en ik natuurlijk altijd af moet slaan (gluten) en daardoor super veel lekkere trek heb gekregen. Ondertussen komt ook de kat weer langs, we passen nu op hem en zijn broer en daardoor zien we hem nog veel vaker, gelukkig vinden wij dat totaal niet erg hahaha.

Uiteindelijk gaan we niet te laat slapen, ik val namelijk bijna om van vermoeidheid en morgen, zaterdag, beloofde weer een drukke dag te gaan worden.

Tags: ,
Categorie: Diary, Legally-Me, Plog
Vorige post Volgende post

3 reacties

 • Reageer Marisa 01.05.2016

  Leuke foto’s van een leuke dag!

 • Reageer Madebyuna 02.05.2016

  Volgens mij hebben we dezelfde tandarts! Ik woon zelf ook in Haarlem. Om heel eerlijk te zijn ben ik niet mega fan van hem, sta altijd na 2 minuten weer buiten omdat alles goed is. Ook mijn vader en moeder staan na 2 minuten buiten terwijl die echt niet het beste gebit van de wereld hebben. Ik ben dus opzoek naar een nieuwe tandarts. Zeg dit absoluut niet om je bang te maken, maar wilde het je wel even laten weten (a)

  • Reageer Madebyuna 02.05.2016

   Hij doet dus niets verkeerd of slecht hoor!

  Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.