Legally-Me: My Weekly Diary #18

02.05.2016

My weekly Diary

Afgelopen week was een super leuke, gezellige en afwisselende week, zo bezochten we 2 keer een housewarming, was het natuurlijk koningsdag, ging ik shoppen met vriendinnetje Marisa, deed ik aan mudrunning en gewoon hardlopen en genoot ik van mijn laatste cheatmeal voor ik aan Personal Body Plan ga beginnen. Kijk mee met mijn week in My Weekly Diary. 

1111111 plog1
Op de een of andere manier werd ik wakker van de honger en dus besloot ik maar gelijk naar beneden te gaan om te gaan ontbijten, met wat hoef ik uiteraard niet nader toe te lichten denk ik zo he? Terwijl ik met mijn kopje koffie en laptop op de bank zit te werken, ik moet immers ook mijn lessen voor na de meivakantie voorbereiden, komt de postbode langs. Ik word getrakteerd op een heel vrolijk pakketje van de postbode met daarin een hele stapel Happy Socks, dat komt mooi uit want ik heb toevallig afgelopen week mijn sokken collectie opgeruimd en toen bleek ik toch wel erg veel sokken met gaten te hebben. De rest van de dag ben ik druk bezig met het voorbereiden van mijn lessen en maak ik ook nog wat huiswerk voor mijn opleiding, gelukkig heb ik daar niet te veel voor in te halen, maar het geeft me rust om het allemaal maar weer gehad te hebben. Aan het einde van de middag heb ik nog een medische afspraak en daarna doe ik boodschapjes. Als eten maak ik een linzensoepje en na het eten kruip ik in bad omdat ik het gigantisch koud heb. Ik besluit de gelegenheid aan te grijpen om ook maar gelijk een chocolademaskertje op te smeren. De rest van de avond kruip ik bij M. op de bank en kijken we een serie.

1111111 plog2
Mijn dag begint altijd pas na het ontbijt en na het ontbijt ga ik naar de huisarts waarna ik gelijk doorga om bloed te laten prikken. Omdat het hagelt neem ik de auto en stiekem vind ik dat verschrikkelijk want die kleine stukjes zou ik normaal met alle liefde lopen, maar die hagel gaat me echt te ver! Na het bloedprikken drink ik even wat thuis en dan ga ik al weer op weg (dit keer zonder hagel en lopend) naar de fysio. Ik heb al een tijdje heel veel last van mijn linkerheup en knie als ik verder dan 1,5 kilometer aan het hardlopen ben. Van de Fysio krijg ik oefeningen en het geheel wordt (hardhandig) los gemasseerd. Het is geen pretje, maar alles voor het goede doel en in de hoop dat het snel weg gaat. Na de fysio heb ik ineens gigantische opruimwoede en dat ontaardt in het opruimen van een deel van een kamer, wat dan weer ten gevolge heeft dat ik per direct een andere spiegel wil hebben in deze kamer. Na het eten ga ik dan ook samen met M. naar de Ikea. Uiteindelijk kies ik een mooi groot exemplaar dat zo groot is dat ik eigenlijk er niet meer bij pas in de auto, hahaha. Totaal opgevouwen zit ik dus in de auto van M. hetgeen we zelf erg grappig vinden al ben ik toch wel blij om uit te mogen stappen.

1111111 plog3
Koningsdag! Maar man wat een weer en hoe zonde was dat van deze leuke feestdag! We besloten maar lekker een beetje te gaan uitslapen samen en daarna ontbeten we rustig, met de hagel had het toch geen zin om de stad in te gaan en op de vrijmarkt lopen had ook weinig zin. Na het ontbijt kwam een vriend nog even langs voor een kopje koffie en een kleine hometour door ons huis, ik blijf het altijd super leuk vinden om het huis te laten zien! Als hij weg is komen andere vrienden langs voor een stukje van de oranje cheese cake die ik speciaal voor koningsdag maakte. Uiteindelijk vertrekken we pas rond 3 uur richting Haarlem waar we beginnen met een drankje bij vrienden en later verplaatsen naar de Jopenkerk. De groep wordt steeds groter en na een uurtje moeten we schuilen voor de hagel en besluiten we dan maar gezellig met z’n allen uiteten te gaan. Met 12 man aan een lange tafel, ik hou van dit soort gezellige etentjes! Na het eten gaat iedereen weer naar huis, niet de koningsdag zoals hij normaal verloopt maar het was desalniettemin erg gezellig!

My weekly7
Ik heb de afgelopen dagen weinig gedaan aan de blog en donderdag staat dus ook volledig in het teken van bloggen en mijn mailbox en na het ontbijt en mijn sapje ga ik dan ook flink aan de slag. Daarbij wordt donderdag ook eindelijk mijn nieuwe project bekend, ik ga schrijven voor Out2Move een website waarop je sportactiviteiten kan boeken bij jou in de buurt. Ik ga kris kras door Nederland om verschillende activiteiten te proberen en daar zal ik voor Out2Move vervolgens over gaan schrijven, tof he? Na veel werk te hebben verzet voor de blog, ga ik aan het einde van de middag weer naar de fysio alwaar ik een behandeling met dry needling krijg voor mijn blessure. Na mijn bezoek aan de fysio loop ik door naar de Kruidvat waar ik een tas heb gezien op wieltjes. Op mijn werk zeul ik meestal rond met een ordner, een laptop, een tablet, wetboeken, een flesje water, mijn etui en agenda en na een week werken heb ik dan vaak giga veel last van mijn schouder. Al geruime tijd was ik dan ook op zoek naar een beetje goede doch redelijk ogende tas op wieltjes en die vond ik dus bij de kruidvat, verrassend he? Niet veel later meet ik met M. bij de supermarkt en koken we samen waarna we de rest van de avond samen op de bank een serie kijken, we beginnen aan de Netflix serie ‘The Missing’ tot nu toe een aanrader!

123plog

Vrijdag begint mijn dag bij de tandarts en dat is geen pretje als je bang bent voor de tandarts, zoals ik. Gelukkig ziet het er allemaal goed uit en heb ik geen gaatjes, joehoe! Thuis ga ik verder aan part 2 van mijn ontbijt (ik had namelijk alleen een sapje gedronken) en dan is het tijd om op de fiets te springen naar het station. Met vriendinnetje Marisa maak ik Amsterdam onveilig en samen gaan we shoppen, gaan we op lipstick jacht en lunchen we bij de Bagel & Beans. Eenmaal weer thuis maak ik samen met M. heerlijke pannenkoeken en maken we ons klaar om richting vrienden van ons te gaan die een nieuw huis hebben gekocht. Na de gezellige housewarming eten we samen nog een stukje taart op de bank en gaan dan lekker slapen. Meer over vrijdag lees je in de My day in pictures die ik bijhield van deze dag.

1111111 plog4
Stiekem stond ik vrijdag avond echt op instorten, maar gelukkig deed een goede nacht slapen me erg goed. Na lekker geslapen te hebben en het ontbijt maak ik mij klaar om richting Utrecht te gaan. Voor Out2Move ga ik een Mudrun clinic testen en dus hijs ik mezelf in oude sportkleding en rij ik die kant op. Ik vind het geweldig en ben helemaal hooked maar man, het is wel een heftige workout hoor! Nadat ik mezelf modder vrij heb gemaakt ga ik weer terug naar huis en val ik thuis aan, ik heb namelijk reuze honger. Inmiddels is het al tegen drie uur en ik maak nog snel de My day in pictures die zondag online is gekomen en als deze af is gaan we samen boodschapjes doen en het eten voorbereiden. We eten springrolls, een van mijn favorieten en iets dat ik veel te weinig eet. Na het eten hebben we weer een housewarming, dit keer van andere vrienden en dus tut ik me weer even op. Voor we richting hun huis gaan rijden we langs onze favoriete ijssalon in Overveen (de nummer 2 ijssalon van Nederland) en dan gaan we richting de housewarming. Ik ben trouwens de Bob dus voor mij alleen water de hele avond, maar dat mag de pret zeker niet drukken.

1111111 plog5
We slapen lekker een beetje uit (we waren ook wat laat thuis…..) en gaan dan samen ontbijten. Na het ontbijt gaat M. richting de voetbal en ga ik mijn nagels lakken met mijn nieuwe Rimmel Gel nagellak. Het resultaat is erg mooi maar ik vind het wel erg lang duren voordat hij goed droog is, het duurt namelijk zeker wel 30 minuten…. Als mijn nagels droog zijn ga ik sporten en volg ik met hardlopen het schema dat de fysio voor me heeft opgesteld. Na het hardlopen ga ik nog even hoepelen in de tuin want met dit heerlijke weer moet je het er van nemen en genieten in de zon. Na het hoepelen plof ik samen met de kat neer en drink ik een Jilzz (guilty pleasure) terwijl ik geniet van de zon en M. Ajax volgt via een live stream. Als M. me vraagt wat ik wil eten is het eerste dat ik me bedenk dat ik vanaf morgen ga beginnen met Personal Body Plan en dat ik nu heel graag nog 1 cheat meal wil eten en dus gaan we heel slecht, naar de snackbar en man wat was dat lekker. Na het heerlijke eten ploffen we op de bank en maak ik dit artikel.

Hoe was jullie week? Hebben jullie ondanks het weer nog een beetje kunnen genieten van Koningsdag? 

Vorige post Volgende post

2 reacties

  • Reageer Manon 02.05.2016

    Lekker weekje weer, ben blij dat het iets beter lijkt te gaan met je buik! Ik vind de tandarts trouwens ook echt ver-schrik-ke-lijk, alleen die geur al, brr. Terwijl ik nog nooit een gaatje heb gehad haha. Veel succes met PBP, ben benieuwd naar je ervaringen!

  • Reageer Amanda 02.05.2016

    Klinkt als een heerlijke week, ondanks het slechte weer! Succes met pbp, ik ben zoooo benieuwd hoe je het gaat ervaren!

  • Laat een reactie achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.