Legally-Me: My Weekly Diary #19

09.05.2016

My weekly diary
Afgelopen week liep ik eindelijk weer eens een hardloopwedstrijd, deed ik een bootcamp en boksles, een sportief weekje dus! Maar naast al deze sportieve activiteiten heb ik ook ontzettend genoten van het heerlijke weer zowel op bevrijdingsfestival, het strand en de tuin. Lees alles over mijn week in my weekly diary. 

My weekly diary1
Maandag werd ik wakker met giga veel spierpijn van het mudrunnen, nooit gedacht dat je daarvan spierpijn in je buikspieren kon krijgen, echt bizar, maar toch vind ik het stiekem altijd wel een lekker idee dat ik ze blijkbaar toch geprikkeld heb. Na het ontbijt ga ik aan de slag met wat artikelen voor Legally-Brunette en Out2Move en eigenlijk ben ik daar de hele dag mee bezig. Naast de artikelen is het tevens mijn eerste dag Personal Body Plan en dat is dus even uitvogelen wat betreft de App en hoe het allemaal werkt, gelukkig geven ze aan dat je de eerste week daar inderdaad veel tijd aan kwijt bent en heb je daar ook voldoende gelegenheid toe. We besluiten vroeg te eten zodat ik genoeg tijd tussen het eten en mijn bootcamples heb zitten, die ik voor Out2Move volg in Haarlem. Ik vrees het ergste met mijn spierpijn, maar gelukkig is het goed te doen, mijn verslag lees je hier. Eenmaal thuis blijk ik volgens mijn macro’s in de pbp app nog niet genoeg gegeten te hebben en neem ik nog een bakje kwark.
My weekly diary2
Vandaag moet ik om 09:00 uur bij de dokter zijn, om 11:00 bij een andere dokter en om 14:30 bij de Fysio, een druk medisch dagje dus. Maar voordat ik al mijn afspraken afga, begin ik met een bakje havermout met wortelen, een van mijn favorieten de laatste tijd, al is het alleen maar omdat je zo makkelijk aan je aanbevolen dagelijkse hoeveelheid groente komt, nu je hier al snel 100 gram wortelen in stopt. Tussen alle afspraken door maak ik thuis nog even een kleurrijke salade en dan ren ik weer door naar de afspraak bij de fysio. Hoewel het iets beter gaat met de blessure, heb ik afgelopen nacht amper geslapen door pijn in mijn nek en gelukkig is de fysio zo vriendelijk om hier ook nog even naar te kijken.
Na mijn afspraak bij de fysio is het tijd om te gaan sporten en te beginnen aan mijn eerste PBP training, het is even wennen om meer met o.a. mijn armen bezig te zijn, maar zeker niet minder goed of fijn. Na mijn training loop ik richting de supermarkt als ik door de buurkat word achtervolgd (zie foto 2e rechts boven) en samen met M. ga ik koken en maken we er een lekker relaxte avond van op de bank.
My weekly diary3
Na een heerlijk ontbijtje in bed ga ik wederom aan de slag, ik bereid nog wat lessen voor terwijl ik met de deur open van het heerlijke weer geniet. Het is zo jammer dat ik mijn beeldscherm amper kan zien als ik buiten zit, anders was ik lekker buiten gaan zitten. Na de lunch ga ik richting een vriend van mij die onlangs papa is geworden van een prachtige zoon, met een grote mand met cadeautjes ga ik de trotse ouders en baby bewonderen en mijn hemel wat is dat toch een partijtje schattig, zo mooi, klein en cute…. Na weg gezwijmeld te zijn bij de baby rijd ik naar Amsterdam waar ik een boks les bij ga wonen via Out2Move. Ik zou 25 minuten te vroeg aankomen, maar als ik op de A9 ben, beland ik in een gigantische file door een ongeluk en ben ik uiteindelijk maar nipt op tijd. Het boksen is verschrikkelijk leuk, even me lekker afreageren en alle remmen los op die zak, ja dat is zeker voor herhaling vatbaar. Als ik thuis kom neem ik uiteraard de 2 minuten stilte in acht en dan kook ik een pasta voor mezelf die me helemaal niet smaakt en plof ik op de bank.

My weekly diary4
Omdat M. vrij is besluiten we even wat langer in bed te blijven liggen en uiteindelijk gaan we rond 9 uur uit bed om te douchen en ontbijten. We hebben onszelf ten doel gesteld onze schuur vandaag nog een keer te schilderen en omdat we vanmiddag ook hebben afgesproken om met vrienden naar bevrijdingsfestival te gaan besluiten we redelijk op tijd aan de slag te gaan. Het is heerlijk weer om buiten te schilderen en hoewel het toch altijd meer werk is dan je denkt, vinden we het zalig dat hij nu af is en het er zo mooi uit ziet. Nog voordat we naar bevrijdingsfestival gaan doe ik mijn tweede training van PBP en dan gaan we te voet richting het festival dat maar een paar minuten bij ons huis vandaan is, ideaal! Met vrienden lopen we over het terrein, zien we het optreden van oa. Nielson, maar ook van Lil Kleine en Ronny Flex. Het is een heerlijke dag met heerlijk weer, super gezelschap en als klap op de vuurpijl vinden we zelfs een glutenvrije taco! Omdat M. de volgende dag helaas weer moet werken, maken we het niet te laat en zijn we rond 9 uur weer thuis waar we nog even een serie kijken op de bank.
My weekly diary5
Na het ontbijt ga ik aan de slag met een paar artikelen voor Legally, volgende week begint het ‘gewone’ leven weer en heb ik niet meer zo veel gelegenheid om artikelen te schrijven. Nu ga ik niet direct fulltime werken, maar op de dagen dat ik niet aan het werk ben heb ik veel doktersafspraken staan, dus werk ik wat vooruit. Ik heb een behoorlijke to-do-list maar ik ga lekker en kan veel afstrepen. Als ik alles af heb dat ik wilde doen voor vandaag, ga ik naar Jysk waar ik een leuk dekbed overtrek heb gezien en die ik ga kopen. Daarnaast wil ik bij de Xenos van die leuke bolletjes lampjes kopen voor in de tuin. We geven binnenkort een housewarming voor vrienden en ik hoop dan natuurlijk op mooi weer en dan zijn die leuke lampjes wel heel leuk in de tuin! Op de weg terug doe ik boodschappen en dan ga ik naar huis. Eenmaal thuis bak ik een bananenbrood en bereid ik het eten van die avond vast een beetje voor, als in, ik zet alles klaar en snij wat er al te snijden valt. Daarna maak ik de keuken schoon en komt M. al thuis. We eten wederom vroeg, dit keer omdat we op tijd naar Alkmaar moeten voor de Alkmaar City Run by night. Ik zal even kort vast vertellen hoe het ging, maar een uitgebreid verslag van de Alkmaar City Run by night volgt morgen! Voor de wedstrijd was ik enorm gespannen, het was immers mijn eerste wedstrijd sinds mijn ziek zijn en de laatste weken ging het hardlopen nu niet bepaald van harte, daarbij was het natuurlijk erg warm, een omstandigheid die er doorgaans voor zorgt dat ik ook al niet zo op mijn best ben. Uiteindelijk gaat het gelukkig mega goed en zet ik een hele fijne tijd neer waar ik heel trots op ben!
My weekly diary6
Na lekker uitgeslapen te hebben ontbijten we in het zonnetje in de tuin, zo fijn dat het nu eindelijk echt lekker weer is! We genieten lekker van de zon en stappen dan op de fiets naar het strand om verder te gaan genieten. Het is wel echt een luxe om op de fiets naar het strand te kunnen en daar binnen een paar minuten te zijn. Op het strand is het druk, maar niet afgeladen zoals we ook wel eens mee maken. Na een uurtje haken ook nog wat vrienden aan en liggen we met zijn alle lekker op het strand. Tegen een uurtje of half 5 vinden we het wel weer mooi geweest en stappen we op de fiets naar huis en doen boodschappen voor de bbq. Ik probeer er een gezonde bbq van te maken, met ook lekker veel groente en het smaakt ons beiden meer dan goed. We blijven tot een uurtje of 9 buiten zitten en verkassen dan lekker samen naar de bank.
My weekly diary7
We hebben gisteravond het zomerdekbed er nog maar even snel op gedaan en dat was beslist geen overbodige luxe, want het is wederom warm! Omdat M. zijn laatste voetbalwedstrijd heeft van het seizoen ontbijten we even snel en dan ga ik sporten en hij richting de voetbal. Ik begin met de PBP training en ga daarna hardlopen. Het is natuurlijk gigantisch heet en mijn buik werkt ook niet echt mee helaas….. Je kunt me echt uitknijpen van het lopen, maar gelukkig doet een douche dan altijd wonderen. Omdat het moederdag is zetten we ook nog even koers naar mijn schoonmoeder waar we lekker in de tuin met een drankje van het weer genieten. Er is voor ons ook nog een heerlijke maaltijd met asperges bereid en als we dit op hebben nemen we de schone taak op ons om de afwas te doen en gaan dan richting huis alwaar ik dit artikel afmaak op de bank.

Tags:
Categorie: Diary, Legally-Me
Vorige post Volgende post

4 reacties

 • Reageer Linda 09.05.2016

  Lekker weekje zo! Leuk je gezien te hebben afgelopen vrijdag. Mijn buik is op dit moment ook drama. Ik heb weer ontzettend veel last van mijn pds. Ben wel blij om te lezen dat ik het niet alleen heb.

  • Reageer Stacey 10.05.2016

   Was leuk je gezien te hebben inderdaad en wat vervelend dat je PDS hebt en er zo veel last van hebt! Sterkte er mee! Bij mij blijkt het geen PDS te zijn maar helaas ook veel last gehad ja…. Maar gelukkig was het wel onwijs leuk!

 • Reageer Bente 09.05.2016

  Zoo sportieveling!

  Goed om te horen dat je weer rustig aan kan beginnen met werken. Betekend iig dat het een stuk beter ging dan een tijdje geleden! 🙂

  En ik ben benieuwd naar je verslag van Alkmaar!

  • Reageer Stacey 10.05.2016

   Ja, ik ben heel blij dat alles langzaam aan weer een beetje goed begint te gaan. Dank je wel voor je lieve berichtje Bente!

  Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.