Legally-Me: My Weekly Diary #21

23.05.2016

My weekly diary

Afgelopen week vond dan eindelijk onze housewarming plaats, maakte ik kennis met Krav Maga, deed ik mee aan een bootcamp in het Oosterpark en zorgde ik er voor dan ons hele huis spik en span was. Alles over afgelopen week lees je in my weekly diary.

MDIIIIIIIPPP5
Maandag
Maandag was het natuurlijk tweede pinksterdag en dat betekende een extra dagje vrij. Dat dagje vrij hebben we ook heel vrij gehouden voor zo lang als mogelijk en dat betekent in de praktijk dat we heel lang op bed hebben gelegen en extreem lang hebben uitgeslapen. Na het uitslapen en ontbijten deden we boodschapjes en was het voor mij al bijna tijd om naar Amsterdam te gaan voor een les Krav Maga. Voor wie het, net als ik voor maandag, niet kent, Krav Maga is een zelfverdedigingssport. Mijn idee erbij was echter dat het een soort judo was, maar hoe mis kon ik het hebben, het was een conditioneel heftige les waarbij flink werd getrapt op een kussen. Het was een super leuke les en ik vind het oprecht heel leuk dat ik door mijn klus bij Out2Move zo veel leuke activiteiten mag proberen. Als ik thuis kom plof ik weer bij M. op de bank en eet ik nog wat, maar maak ik het niet te laat.
MDIIIIIIIPPP6
Dinsdag
Dinsdag is het tijd om aan het werk te gaan en de wekker van 05:45 viel me toch wel weer erg zwaar, maar gelukkig lukt het mij altijd wel om direct uit bed te gaan, anders is het einde zoek en val ik zo weer in slaap ben ik bang. Ik geef les tot 17:00 uur en ga dan naar huis waar we samen eten en ik al bijna op het punt sta om naar het Vondelpark te gaan om daar te gaan hardlopen voor Out2Move als ik word gebeld dat de training niet door gaat. Omdat ik toch al ready ben besluit ik gewoon zelf te gaan sporten, hardlopen en mijn personal body plan training. Als ik klaar ben met mijn trainingen voel ik me geweldig, het heeft me zo veel energie gegeven om lekker te trainen! Ik sluit de dag af met een bak kwark op de bank en ga dan lekker slapen.

MDIIIIIIIPPP7
Woensdag
Deze dag staat in het teken van afspraken, maar ik begin natuurlijk met mijn ontbijt. Na mijn ontbijt begin ik mijn met een afspraak met de bedrijfsarts, ik werk inmiddels weer en we moeten de voortgang hiervan bespreken. Na deze afspraak ga ik door naar het ziekenhuis waar ik een afspraak heb, een paar onderzoeken heb, bloed moet laten prikken en waar wat röntgenfoto’s moeten worden gemaakt. Als ik uit het ziekenhuis kom is het buiten aarden nacht en hoost het van de lucht. Omdat ik op de fiets ben vrees ik het ergste maar gelukkig zijn het maar wat dreigende wolken en kom ik vrijwel geheel droog over, jeeeh! In de avond doe ik wat dingen voor mijn blog maar probeer ik ook weer een beetje op te laden voor de volgende dag en kijken we samen dus ook wat series op de bank.
MDIIIIIIIPPP1
Donderdag
Donderdag zou beginnen met een afspraak bij de fysio, maar helaas werd deze op het laatste moment afgezegd. Dat betekent dat ik eerder naar mijn werk vertrek waar ik aan de slag ga met mijn lessen en wat administratie, waarna ik voor de klas sta en door mijn leerlingen word onderworpen aan een kruisverhoor over trouwen en kinderen krijgen. Als mijn lessen zijn afgelopen is het al weer tijd om snel naar Amsterdam te scheuren waar ik een salade eet bij SLA en daarna mee doe met een bootcamp les in het Oosterpark, wederom voor Out2Move. Het is een super fijne bootcamp maar stiekem ben ik na de lange dag ook wel heel erg blij om weer thuis te zijn en op de bank te kunnen ploffen.
Meer over donderdag lees je in My Day in Pictures van afgelopen donderdag. 

MDIIIIIIIPPP8
Vrijdag
Vrijdag staat in het teken van werken, werken en nog eens werken. Ik heb een to-do list voor mezelf gemaakt die vrij lang is en die ik van mezelf helemaal af moet werken. Van het schrijven van artikelen voor de blog tot dingen voor mijn werk, verslagen voor Out2Move en het opruimen van het huis, het doneren van kleding aan het goede doel en het kopen van bloemen. Ik werk flink door en vind het dan ook stiekem wel een heel goed idee na de drukke dag om frietjes uit de oven te eten, een beetje belonen mag af en toe heus wel! Voor het eten ben ik trouwens nog bloemen gaan halen uit de brem, gipskruid staat daar echt overal en ik vond het wel leuk om wat takjes in vaasjes te doen voor onze housewarming.
Pictures1
Zaterdag
De dag van onze housewarming en na het eten gaan we dan ook beide flink aan de slag in het huis. Allereerst willen we natuurlijk dat alles nog net wat schoner is dan normaal. Het opruimen is gelukkig niet zo’n issue omdat we van ons zelf altijd al heel netjes zijn en hoewel we nu heus nog wel wat kleine dingen extra opruimen valt dat deel best wel mee. Het schoonmaken is niet mijn hobby hoor, ik haat het, maar als ik eenmaal bezig ben, raak ik zo obsessed en gedreven dat het ook echt perfect schoon moet worden. Als het huis blinkt doen we boodschappen en hangen we de leuke bolletjes lampjes op in de tuin die ik speciaal hiervoor heb gekocht. Inmiddels is het al bijna 4 uur en rij ik via de Action (ik moest geurkaarsjes hebben) naar het station om vriendinnetje Zowy op te halen. Samen met haar doe ik de laatste voorbereidingen voor de hapjes terwijl M. het eten voor die avond maakt, zoete aardappel met kip en sperziebonen, niet zo spannend maar wel zo makkelijk. Vanaf 21:00 uur komen onze gasten aan en voor we het weten staat ons huis/tuin vol met meer dan 20 vrienden. Het is een super leuke en gezellige avond, iedereen is erg onder de indruk van ons huis en het is gewoon gezellig dat iedereen er is.

Zondag
Hoewel we pas tegen 3 uur in ons bed lagen ben ik al weer om 8 uur wakker en M. trouwens ook. Na een half uur te hebben gelegen kan ik het niet langer aan, ik moet de rest opruimen en ga naar beneden om de kamer weer een beetje toonbaar te maken. Samen gaan we ook na het ontbijt flink aan de slag en hoewel we best moe zijn en de avond wel voelen is het heerlijk om om 12 uur al te kunnen zeggen dat we klaar zijn. We besluiten wat boodschappen te doen en dan kruip ik moet mijn laptop op de bank om dit artikel te maken. Als ik het artikel bijna af heb ga ik sporten, want ook dat moet vandaag nog even gebeuren natuurlijk. Hoe brak je, je ook voelt, na het sporten voel je, je toch altijd weer een stuk beter. Helemaal goed voel ik me na ons makkelijk diner (broodje met roomkaas en een gekookt ei). Na het eten zullen we op de fiets springen en gaan we naar de bios voor Jungle Book de film. We wilden er al weken heen en het kwam er maar niet van, dus ik ben heel benieuwd!

Hoe was jullie week?

Tags:
Categorie: Alles, Diary, Legally-Me
Vorige post Volgende post

1 reactie

  • Reageer Bente 23.05.2016

    Oeh ik ben benieuwd hoe Jungle Book was, daar wil ik ook nog graag heen!

    Lekker maar druk weekje heb je zo te zien achter de rug! Ik heb enorm genoten van de extra vrije dag op maandag (hoewel dat wel zorgde voor een drukke week omdat mijn mailbox overstroomd was ;))

  • Laat een reactie achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.