Legally-Me: My Weekly Diary #22

30.05.2016

mwwwww]-001

Niet alleen was dit de week waarin ik eindelijk een red velvet cake bakte, ik liep ook de nodige kilometers, lunchte bij de Yoghurt Barn en ging met een groep vriendinnen uiteten. Helaas ging de Vestingloop voor mij niet door, maar ik vrolijkte mezelf wel op door een racefiets te kopen. Dit en nog heel veel andere dingen lees je in My weekly diary.

 mwwwww]1
Maandag
Maandag moest ik in plaats van les geven zelfs les volgen. Uiteraard begin ik mijn dag met een ontbijtje en stap dan in de auto naar Amsterdam voor mijn lessen. Omdat het giga hard regent is het druk op de weg en weet ik het net binnen een uur te redden, terwijl het normaal gesproken nog geen 30 minuten rijden is…. tsja die files. Zoals al eens eerder verteld vind ik de opleiding in de kern super interessant en nuttig maar de lessen vind ik onwijs saai en traag. Ook deze dag vind ik het erg lang duren en stiekem ben ik er ook wel heel erg klaar mee als we aan het einde van de les zijn toegekomen. Onderweg naar huis slaat mijn bui om en eenmaal thuis aangekomen wil ik maar 1 ding, hardlopen. Het hardlopen helpt mijn hoofd weer leeg te maken en ik voel me al snel heel veel beter en heb ik trek dus maken we pasta. Na het eten hebben we nog een to-do-list af te werken en gaan we naar de GAMMA om inkopen te doen. Hoewel we onlangs de housewarming hadden zijn er nog wat kleine dingen die we nog moeten doen. Omdat wij geen idee hadden hoe muurankers met pennen er uit zagen duurde het geheel tot sluitingstijd.
mwwwww]2

Dinsdag
Uiteraard begint mijn dag met het ontbijt, waarna ik de deur uit ga. Als ik om 08:00 op mijn werk aan kom begin ik direct met kopiëren van heel veel oefen materiaal voor mijn leerlingen waarna ik les geef tot 17:00 uur. Ik ben goed uitgeteld na deze lange dag en M. Is zo lief al boodschappen te hebben gedaan, sterker nog hij is al begonnen met koken de schat! Na het eten ploffen we samen op de bank en kijken we een serie.
mwwwww]3
Woensdag
Mijn woensdag begint met een stapel nakijkwerk. Gelukkig hebben alle leerlingen een voldoende want man wat vind ik het toch altijd rot om een onvoldoende te moeten noteren, zelfs als ik weet dat ze niet hebben geleerd. Ik geloof dat ik behoorlijk betrokken ben bij mijn leerlingen hahaha. Na het nakijken heb ik nog wat medische afspraken waarna ik met vriendinnetje Lizanne bij de yoghurt Barn heb afgesproken. Heel fijn om vriendinnen te hebben die net zo gek zijn op de yoghurt barn! Ik sluit af in de sportschool en ga dan naar huis om te koken en met M. te eten.
mwwwww]4
Donderdag
M. vertrekt midden in de nacht (althans zo voelt het) naar schiphol voor een weekend weg met zijn vrienden. Ik kon daarvoor al niet echt slapen maar daarna ook niet dus ga ik mezelf maar nuttig maken en bak ik eindelijk mijn red velvet cake, een recept dat al meer dan een jaar op mijn wishlist staat. Na het bakken ga ik ontbijten, een gekke volgorde, I know en voor ik het weet zit ik al weer in de auto naar mijn werk. De dag vliegt voorbij en als ik klaar ben is het helaas het drukste moment van de dag op de weg en mag ik stapvoets naar huis rijden waar ik dus pas rond 20:00 uur aan kom. Ik vind het toch gek om dan in een leeg huis aan te komen. De rest van de avond rommel ik wat en doe ik wat dingen voor de blog waarna ik tot iets te laat een film blijf kijken en pas om 02:00 ga slapen, oeps.

mwwwww]5

Vrijdag
Na een kort nachtje moet ik al vroeg bij de Fysio zijn. De blessure aan mijn knie/heup mag dan wel bijna weg zijn de ontsteking in mijn schouder wordt steeds erger. Gelukkig voel ik me gelijk een stuk beter als ik klaar ben! Thuis ga ik verder met nakijk klus nummer 2 en bereid ik de lessen voor die ik komende week ga geven. Tegen het einde van de middag besluit ik nog even te gaan ontspannen en plons ik in bad en verwen ik mezelf met een zeewier maskertje. Als ik uit bad kom en weer helemaal relaxed ben kleed ik me om, doe ik nog even mijn mail (leerlingen mailen bijvoorkeur na 17;00 uur en in het weekend) en dan stap ik op de fiets naar Sumo. Nu de mannen op vakantie zijn met elkaar, gaan de dames met elkaar uiteten en dat is altijd super gezellig! Sushi is natuurlijk altijd goed! Na het eten doen we nog wat drankjes elders en dan ga ik naar mijn bedje omdat de wekker weer akelig vroeg gaat.

mwwwww]6

Zaterdag
Poeh die wekker was niet mijn vriend vandaag, hij ging te vroeg, na een kort nachtje en die wijntjes waren ook voelbaar. Na het ontbijt stap ik in de auto naar Amsterdam voor een clinic van Running Holland over Pieken op het juiste moment die ik bijwoon voor Out2Move. Ooit ben ik begonnen met hardlopen bij deze trainer en ik vind de trainingen altijd super leuk. De groep mensen met wie ik train zijn allemaal aan het voorbereiden in aanloop naar de marathon en bij mij borrelen de marathon kriebels direct op…. Na de clinic ga ik naar Hoofddorp alwaar ik even naar de Primark wil. Daar scoor ik 3 super leuke shirtjes en een jurkje, in totaal voor 25 euro, bizar, maar ik ben er super blij mee. Eenmaal thuis plof ik op de bank, ik voel me niet lekker en heb afgelopen week waarschijnlijk veel te veel van mijn lichaam gevraagd. Ik plof op de bank en kijk wat netflix films waarna ik snel mijn bed in duik.
mwwwww]7
Zondag
De hele nacht heb ik liggen spoken, ik voel me niet lekker en word wakker met koorts en pijn. Het probleem daarbij is dat ik vandaag eigenlijk naar Den Bosch moet om de Vestingloop te gaan lopen…. Gisteren had ik al enigszins een hard hoofd over het lopen van de wedstrijd, maar nu….. Met pijn in mijn hart stuur ik een berichtje naar Mari en Gaby om ze te vertellen dat het niet gaat lukken. De rest van de dag doe ik dan ook niet veel meer dan bloemen halen zodat het huis er een beetje leuk uit ziet als M. thuis komt. Het waren misschien maar 4 dagen maar ik ben heel blij dat hij weer terug is en ik hem weer lekker bij me heb. Samen doen we boodschapjes koken we waarna we op de bank samen de knoop doorhakken tussen een witte of zwarte fiets. Iedereen van jullie zal zijn geld hebben ingezet op een witte, maar ik ben toch voor de donkere fiets op de foto gegaan en ik kan niet wachten tot hij er is! De rest van de avond zitten we lekker samen een serie te kijken en verheug ik me natuurlijk ook op de komst van mijn fiets.
Hoe was jullie week? Hopen jullie ook dat het binnenkort eindelijk echt lekker zomer weer wordt? 
Tags:
Categorie: Diary, Legally-Me
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.