Legally-Brunette: De best gelezen artikelen van Juni

30.06.2016

Best gelezen juni

We hebben het allemaal hartstikke druk, een baan, een sociaal leven, een relatie (of zelfs gezin) en ook nog willen sporten. Veel van jullie volgen daarnaast ook nog eens veel blogs, maar met een dagelijkse stroom van zo veel artikelen is het soms lastig om al die artikelen bij te kunnen houden en zie je wel eens iets overheen hoofd. Vandaag daarom het overzicht van de best gelezen artikelen van Juni.
Allereerst wil ik even zeggen dat ik het super leerzaam en leuk vind om te zien wat jullie nu het meeste lezen en wat jullie, denk ik tenminste, dus ook het leukste vinden om te lezen. Hoewel ik een Fit & Food blog ben merk ik dat de persoonlijke artikelen toch echt het best worden gelezen, oftewel de persoonlijke verhalen, diary’s en plogs. Klopt dat ook met hoe jullie dat ervaren, vinden jullie dat ook echt het leukste? Nu dat ik bezig ben om artikelen in te plannen voor tijdens mijn vakantie vind ik het namelijk wel belangrijk dat wat ik nu vast doe voor in mijn vakantie dat jullie het ook wel echt leuk vinden om te lezen, laat mij daarom zeker even weten wat jij nog wilt lezen, wat voor onderwerpen moet ik bespreken en wat mis je op mijn blog?

Dat gezegd hebbende en gevraagd hebbende met name, ga ik door met de best gelezen artikelen van juni.
My day in Pictures
Plog 31 mei
In deze plog bespreek ik waarom er blauwe en roze muisjes worden geserveerd op mijn werk, mag ik met trots vertellen dat mijn contract is verlengd en haal ik na het eten een lekker ijsje. Maar dat is niet het enige deze dag, ik eet me vol met spekjes maar hijs me ook in mijn nieuwe bikini en eet een van onze all time favorites; zoete aardappel frietjes uit de oven met broccoli en een tartaartje. Dit artikel is de afgelopen maand het meest gelezen, en als je hem gemist hebt kun je hem hier terug lezen!

Personal Body Plan update
Personal Body Plan Update #2
Afgelopen week was het al weer tijd voor de tweede update als het gaat om Personal Body Plan. Hoewel de cijfers mij heel gelukkig maakte was het een maand die niet op rolletjes verliep door een blessure aan mijn schouder, in het artikel beschrijf ik hoe mijn trainingen er uit zien en hoe ik mijn voeding de afgelopen maanden heb aangepast. Mocht je het artikel hebben gemist dan kun je hem hier terug lezen.

Ik snoep
OMG ik snoep
Het publiceren van dit artikel vond ik eerlijk gezegd best wel een beetje spannend, ik vertel namelijk eerlijk hoe mijn relatie met eten de afgelopen jaren is veranderd en hoe ik er nu in sta. Veel mensen vinden het altijd zo knap dat ik zo gezond leef, maar voor mij is gezond een balans tussen lekker en gezond eten en dat vergeten of weten veel mensen niet. Het was een verademing om te horen dat jullie het fijn vonden om te lezen en er vrijwel allemaal zelf ook zo in staan. Want, zoals ik ook in het artikel zeg, het leven is veel te leuk om je al het lekkers te moeten ontzeggen voor die 3 weken per jaar dat we in bikini rondlopen! Het artikel lees je hier terug.

Healthy Red Velvet cake
Healthy Red Velvet Cake
Niet zo heel vaak komt er een receptje terug in de lijst met meest gelezen artikelen, maar deze staat juist op plaats 4 deze maand. Ik had hem al heel lang op mijn bak en kook wishlist staan en na meer dan een jaar van uitstellen kwam het er nu dan eindelijk van, ik bakte een red velvet cake en koos er voor om de healthy variant te maken. Het recept van deze healthy red velvet cake kun je hier terug vinden.

nee zeggen
Waarom ik nee leer zeggen
Ik begon dit artikel te schrijven toen ik weer eens een nacht niet kon slapen en me over van alles en nog wat druk maakte maar behalve om mezelf. Ik lag wakker om mijn leerlingen, vrienden en collega’s en dacht alleen maar aan hen en hoe ik hen zou kunnen helpen. De afgelopen jaren heb ik mijzelf veel te vaak voorbij gelopen in een poging het anderen naar de zin te maken en daarbij ben ik mezelf vaak genoeg vergeten. Ik lees daarom nu sinds een tijdje om ook nee te zeggen als mensen mij dingen vragen. Het hele verhaal, dat ik heel spannend vond om te publiceren trouwens, lees je hier. Ik wil jullie nogmaals bedanken voor alle lieve reacties op dit artikel, ik hield mijn hart vast en was heel bang om nare reacties te krijgen als je je zo bloot geeft, maar het waren allemaal lieve reacties, dan daarvoor! 🙂

Tags: ,
Categorie: Legally-Brunette
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.