Legally-Food: Kaneel koekjes

18.06.2016

Kaneel Koekjes

Gezonde koekjes zijn vaak slap, niet zo lekker en niet zo knapperig. Deze koekjes zijn een fijne uitzondering op de andere gezonde koekjes recepten, naast dat ze erg lekker zijn, zijn ze knapperig van binnen en zacht van binnen, precies zoals het hoort. Kijk snel mee en duik de keuken in met het recept voor Kaneel koekjes.

Benodigdheden:
200 gr meel naar keuze
2,5 tl kaneelpoeder
1 theelepel vanille essence
100 gr rozijnen
1 tl bakpoeder
1 el citroensap
70 gr kokosolie
50 ml amandelmelk
2 el ahornsiroop

Bereidingswijze:
1. Verwarm de oven voor op 160 graden ℃.
2. Doe alle droge ingrediënten in een kom en roer alles door elkaar
3. Voeg aan het mengsel de kokosolie, siroop, melk en citroensap toe en roer het geheel nogmaals goed door elkaar.
4. Maak een grote deegbal  van het mengsel en maak hier ongeveer 15 kleine balletjes van.
5. Bekleed de bakplaat met bakpapier en verdeel de 15 balletjes hier op.
6. Druk met de achterkant van je handpalm de balletjes plat als een koekje
7. Bak de koekjes in 15 minuten gaar.
8. Laat ze afkoelen voor je ze in je mond steekt 😉

Kaneel Koekjes

Tags: ,
Categorie: Glutenvrije Optie, Legally-Food, Recepten, Taart & Cake
Vorige post Volgende post

1 reactie

  • Reageer Lotte 18.06.2016

    Wat leuk dat ze op je blog staan Stacey! Super lekker zijn ze he 🙂 (toen je bakzin had en de vraag wat te bakken op instagram had gepost had ik deze als tip gegeven) xxx

  • Laat een reactie achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.