Legally-Home: Mijn eigen webshop!

12.06.2016

Legally-Home
Na jullie in verschillende tours een deel van ons huis te hebben laten zien staat er vandaag weer een home artikel online. Dit keer laat ik niet een deel van ons huis zien, maar deel ik met grote trots mijn nieuwste project; Legally-Home! Vanaf vandaag is hij dan (eindelijk) officieel open, mijn eigen webshop!

Het begon een paar maanden geleden met het laten drukken van een paar kaarten met wat sportieve en motiverende quote’s. Ik plaatste ze op Instagram en de reacties waren enthousiast. Het idee voor een webshop werd geboren en begon eens rond te kijken hoe dat werkte en begon met het bouwen. Het bouwen van de webshop was al snel klaar maar ik durfde er steeds niet aan het echt officieel te maken, waarom? Geen idee, maar ik vond het te spannend en stiekem vind ik het ook giga spannend om dit nu toch te doen.

Onlangs gaf ik mezelf 2 weken de tijd, of ik zou hem online gooien of het was over en uit. Die twee weken zijn inmiddels voorbij en zoals je ziet heb ik gekozen voor het online gooien! Zelf ben ik heel blij geworden met het resultaat, dus ik hoop dat jullie het ook ontzettend leuk vinden.

Legally-Home1
Wat kun je kopen in mijn webshop?
Je vindt 10 verschillende kaartjes met motiverende teksten in mijn webshop, maar ook handgemaakte kaarten, kaarten houders en kaarten hangers. Het assortiment is niet zo groot, maar ik kijk eerst maar eens of dit een beetje gaat lopen. Op de gedrukte kaarten na is alles door mijzelf gemaakt trouwens, dus ook de houten kaarten standaarden, de kralen kaarten hangers en de overige kaarten!

Legally-Home2

Kortingscode
Met de code ‘welkomsactie’ krijg je tot woensdag 15 juni 10% korting op je bestelling bij Legally-Home.

Tags: ,
Categorie: Home, Legally-Life
Vorige post Volgende post

9 reacties

 • Reageer El 12.06.2016

  Ontzettend leuk!! Heel veel succes met je webshop!!

 • Reageer Roos 12.06.2016

  Wat ontzettend leuk!! Je had het nog niet druk genoeg;) Gefeliciteerd en succes!

  • Reageer Stacey 12.06.2016

   Dank je wel voor je lieve reactie Roos!

 • Reageer Lindsay 12.06.2016

  Super leuk!! Maar wat een extra werk haal je je op de hals

  • Reageer Stacey 12.06.2016

   Hi lindsay, dank voor je lieve reactie! Ik ga er trouwens gemakshalve even vanuit dat het niet mega gaat lopen en doe het meer voor de lol, als het te druk wordt moet ik gewoon keuzes maken. Maar met het beperkte en vrij specifieke assortiment gok ik niet dat dit een wereld hit gaat worden hahaha.

 • Reageer kylie 12.06.2016

  Super tof! Ik ga snel een kijkje nemen.

 • Reageer Ise 13.06.2016

  Wat gaaf dat je dit hebt gedaan! Ik ga eens een kijkje nemen 🙂

 • Reageer Shelley 13.06.2016

  Ahh, wat leuk! Ik ga vanavond even kijken of er wat leuks tussen zit (ik spiekte net al even en dacht JA!!). Heel veel succes 🙂

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.