Legally-Me: My happy list

07.06.2016

IMG_3940
De laatste happy list die ik publiceerde dateert alweer uit het begin van dit jaar en gelukkig is er in de tussentijd heel veel gebeurt waar ik heel erg happy van wordt. Omdat geluk en happiness aanstekelijk is deel ik dan ook graag mijn happy list met jullie.

Mijn nieuwe racefiets | Over minder dan 1,5 maand gaan we onze droomreis naar Amerika maken | Terugkijken op onze zeer geslaagde housewarming | Het zonnetje dat naar binnen schijnt, zelfs als om 05:45 je wekker gaat | Het mooie weer | Op de fiets naar het strand kunnen fietsen (langs de file met auto’s) | De kinderlijke blijdschap van mijn vriend over zijn nieuwe auto | De Nike broek die ik droeg tijdens de Runner’s World Cover shoot krijgen | Lieve mailtjes van leerlingen | De zomer jurkjes die eindelijk weer gedragen kunnen worden | Lieve mensen leren kennen door mijn blog en Instagram| Dat we eindelijk klaar zijn met klussen in ons huis na meer dan een jaar waarin er altijd nog wel iets op ons lijstje stond | Mijn nieuwe bikini waar ik me super in voel | Homemade bananenijs maken| Rijden met mijn dakje open | 5 kilometer kunnen hardlopen zonder pijn | Het geluk dat ik heb gevonden met mijn vriend | Ontbijten met havermout | IJsjes halen bij mijn favoriete ijstent in Overveen | De superleuke samenwerking met Out2Move | Mijn lieve vriendje die foto’s maakt voor de blog (zie de foto hierboven bijvoorbeeld | Knuffelen met de kat van de buren | Eindelijk hebben kunnen suppen | Mooie verse bloemen op de eettafel | De straat binnen rijden na een dag werken en je prachtige huis zien staan (ja, ik ben nog steeds giga trots op ons huis) | Zonder jas naar buiten te kunnen lopen | Naar de Glamour Health Challenge gaan komende zaterdag | Eten in de tuin | Leerlingen die een voldoende halen voor een toets | Zelf een sushi inside out roll maken |

Outfit op foto: Shirt – Decathlon | Broekje – Decathlon

Waar word jij momenteel heel happy van? En wie zie ik zaterdag om de Glamour Health Challenge by Zalando?

Tags:
Categorie: Legally-Me, Persoonlijk
Vorige post Volgende post

2 reacties

 • Reageer Linda 07.06.2016

  Leuk lijstje! En inderdaad dingen waar je vrolijk van wordt! Ik word blij van het feit dat ik mij goed voel met sporten en dergelijke. Eindelijk krijg ik er energie van in plaats dat het energie kost en dat vind ik wel fijn 🙂

 • Reageer Shelley 07.06.2016

  Ahh, ik word echt blij van alle dingen waar jij blij van wordt. Je hebt ook echt een super mooi huis waar ik stiekem zelfs een beetje jaloers op ben, althans van wat ik er van heb gezien haha. Super leuk om deze happy list te lezen.

  Op dit moment wordt ik heel happy van het idee dat mijn moeder vandaag naar huis mag vanuit het ziekenhuis. 🙂

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.