Legally-Me: My Weekly Diary #24

13.06.2016

my weekly diary
Afgelopen week ontmoette ik een Victoria Secret model, stonden de heerlijkste salade’s op het menu, viel ik in slaap op de bank, toerden we in de nieuwe auto van M, maakte ik een fietstocht op mijn nieuwe fiets, maakten we foto’s op het strand en was ik aanwezig bij het Glamour Heath Event. Een super leuke week waarin ook nog eens mijn webshop opende. Lees alles over mijn week in My weekly diary.


Glamour week1
Maandag
Vandaag niets geen vrije maandag (sommige mensen denken dat ik iedere maandag vrij ben) maar zoals om de week het geval is, heb ik ook vandaag weer een opleidingsdag. Dit keer is de opleidingsdag in Almere en dat is nog even zoeken omdat ik daar echt nooit kom. Terwijl er keurig voor een lunch is gezorgd eet ik mijn eigen heerlijke salade met garnalen. Hoe lekker deze ook is, ik kijk mijn ogen uit naar de heerlijk ogende en vooral geurende broodjes kroket. Kroketten en stroopwafels zijn namelijk echt de dingen die ik giga mis sinds ik geen gluten meer eet…. De glutenvrije stroopwafels kunnen van een goede fabrikant nog wel (al zijn de echte 1000000 keer beter) maar een goede glutenvrije kroket heb ik nog niet ontdekt helaas. Eenmaal thuis staat salade nummer 2 op het menu, omdat ik erg veel last heb van mijn buik wederom een lichte maaltijd, dit keer met falafel, jummie! Na het eten ga ik met mijn lieve M. richting het strand van IJmuiden om foto’s te maken, hoewel hij geen fotograaf is gaat het hem echt steeds beter af, zelf vind ik bovenstaande foto echt heel tof geworden!
Glamour week2
Dinsdag
Na een dramatische nacht die ik grotendeels beneden op de bank heb doorgebracht (iets met niet kunnen slapen en me heel erg druk maken om van alles en nog wat) is het om iets voor 07:00 toch tijd om de auto in te stappen. Gelukkig heb ik dan iets meer dan 2 uur speling voor mijn eerste les en dat is maar goed ook want ik doe er vandaag gewoon bijna 2 uur over om op mijn werk te komen…. Normaal moet het toch wel binnen de 1,5 uur lukken als het echt heel erg tegen zit, maar door een ongeluk in Haarlem zelf lukt dat dus niet. Goed eenmaal op mijn werk ben ik de file snel vergeten en ga ik aan de slag met lesgeven. Mijn laatste les van de dag is een uur waarin ik een toets af neem. Omdat ik het vroeger altijd verschrikkelijk vond als docenten er echt 10 werkdagen over deden om een toets na te kijken doe ik het nog dezelfde dag na deze les, het is even buffelen maar binnen een paar uur heb ik ze allemaal nagekeken en blijken ze zelfs allemaal een voldoende te hebben, echt super goed! Eenmaal thuis liggen er 3 pakketjes op me te wachten en doen we samen even boodschapjes. Na het eten werk ik aan mijn blog tot ik de laptop om 22:00 van mezelf echt dicht moet klappen, ik kan wel uren door blijven gaan, maar slapen is ook belangrijk!

Glamour week3
Woensdag
Na mijn heerlijke ontbijtje heb ik wat (medische) afspraken op mijn lijstje staan waarna ik thuis kom en besluit te gaan fietsen. Ik heb even behoefte aan het leeg maken van mijn hoofd, het is heerlijk weer en ik wil natuurlijk ook gewoon heel graag fietsen op mijn nieuwe fiets! Ik besluit dit keer naar het strand te fietsen en fiets weer terug met een grote omweg. Geen enorme afstand, ongeveer 25 kilometer, maar het voelde goed en fijn. Eenmaal thuis regel ik per mail nog wat dingen voor mijn werk, komt er een Zalando pakketje binnen met mijn outfit voor zaterdag (bedankt Zalando man!) en doe dan samen met M. boodschappen, we maken pasta pesto een all time favorite. Na het eten wil ik nog gaan hardlopen, ik heb me er helemaal op verheugd. Omdat ik was moe ben besluit ik even mijn eten te laten zakken en op de bank te gaan liggen en dan ontdek ik ineens tot mijn grote schrik dat ik een paar uur later pas wakker word en dat hardlopen er dus niet meer in zit, oeps……..

Glamour week4
Donderdag
Vandaag is het een gewone werkdag, maar omdat ik graag wil hardlopen vandaag zet ik mijn wekker extra vroeg om nog even voor mijn werk te kunnen gaan hardlopen. Heerlijk om zo je dag te kunnen beginnen, maar helaas is dat niet te doen als ik al om 08:00 op mijn werk moet zijn, dan zou ik namelijk al voor 5’en buiten moeten zijn en dat gaat me echt te ver. Maar goed, na het hardlopen en ontbijt ga ik de deur uit richting mijn werk waar ik naast het lesgeven vandaag bezig ben met het nakijken van toetsen. Ik vind het zo leuk als ik zie dat leerlingen zijn opgebloeid en nu een super goed cijfer halen, of leerlingen waarvan je weet dat ze er super hard aan hebben gewerkt. Ik ben wederom erg tevreden met de resultaten, zeker gezien de moeilijkheidsgraad van deze toets. Eenmaal thuis gaan we eten en ploffen daarna lekker samen op de bank, ook wel eens lekker om echt na het eten even niets meer te doen!

Glamour week5
Vrijdag
Vandaag heb ik een lange to-do-list die moet worden afgewerkt en waardoor ik al vroeg naast mijn bed sta. Blogjes typen, nakijken, administratie, werk voor mijn opleiden en ga zo maar door, voor ik het weet is het al weer half 2. Omdat ik nog meer wil doen dan alleen werken en ook nog wil trainen (mijn pbp training) ga ik er snel vandoor om dat te doen. Door de last van mijn schouder zijn niet alle oefeningen heel chill en is de intensiteit ook wat teruggeschroefd door mijzelf, doorgaan op louter pijnstillers is namelijk niet hoe ik mijn doel wil behalen. Terug kleed ik me snel om en ga ik richting mijn afspraak die helaas niet door blijkt te gaan… Dan maar boodschappen doen op de terug weg en uitgebreid koken. Ik besluit Gado Gado te maken terwijl er in de oven een heerlijke brownie staat. Als M. die dag thuis komt, komt hij niet in zijn ‘normale’ auto thuis, maar in zijn nieuwe! Na het eten gaan we dan ook een stukje rijden en wordt de auto natuurlijk vol trots aan zijn ouders geshowd en terecht trouwens want hij is prachtig! Mijn schoonouders verblijd ik met een stuk van de brownie en dan toeren we weer terug naar huis in de auto, mijn vriend is natuurlijk zo blij als een kind (mannen en auto’s hè ;)).

Glamour week
Zaterdag

Voor een weekend dag gaat mijn wekker angstvallig vroeg en zit ik al erg vroeg te ontbijten. Het is gelukkig met een goede reden, vandaag is namelijk de Glamour Health Challenge by Zalando in de Rai in Amsterdam. Na mijn ontbijt stap ik in de auto, parkeer ik mijn auto vlak bij de tram en ga vanaf daar verder naar de Rai. Eenmaal in de Rai is het doodstil, maar achter de schermen is dat gelukkig heel anders. Daar zijn alle workout trainers en andere bloggers al en wordt ook mijn haar en make-up gedaan. Ik herken mezelf bijna niet meer terug met mijn make-up en haar en voel me net een pop, maar hoe leuk is het om af en toe zo iets mee te mogen maken? Stiekem geniet ik daar giga van, hier droomde ik vroeger van! De tijd vliegt voorbij en voor ik het weet wordt de dag geopend met trainingen van Nike, is er een training van Fajah Lourens en Ballet Beautiful. Tussendoor is er veel pauze en smikkel ik van een heerlijke hangop van de yoghurt barn en een smoothie. Na een super leuke dag ben ik kapot en ga ik lekker naar huis waar ik spring rolls voor mezelf maak. Eenmaal uitgegeten plof ik op de bank om de foto’s van deze dag te bekijken en ga dan lekker op tijd slapen.
Een uitgebreid verslag van zaterdag komt morgen online, dus stay tuned. 

Glamour week7
Zondag
Na enigszins uitgeslapen te hebben gaan we lekker ontbijten, ik besluit voor de verandering weer eens voor een carrot cake oatmeal te gaan, dat blijft toch ook wel heel erg lekker hoor en het fijne is dat je gelijk ook veel groente binnen krijgt! Na het ontbijt stappen we in de auto van M. die wil natuurlijk even toeren in zijn nieuwe auto en we besluiten naar Noordwijk te gaan. Toen ik nog in Leiden studeerde kwam ik daar regelmatig en nu was ik er al jaren niet meer geweest en M. was er zelfs nog nooit geweest! Na lekker even door het centrum te hebben gelopen (waar ik in de uitverkoop bij de Mango super leuke blouses scoorden) lopen we naar Beachclub O, daar waar ik vroeger nog wel eens een strandfeestje mee pakte (dat was dan ook wel gelijk het meest wilde dat ik ooit in mijn studententijd heb gedaan….). Heerlijk op het terras in de zon lunchen we en serveren ze zelfs glutenvrij brood bij de salade, top, dat gebeurt niet vaak! Na de lunch gaan we terug naar huis en begin ik aan het bereiden van de tomatensoep, die moet immers wel even pruttelen voor we gaan eten. Terwijl de soep staat te pruttelen maak ik al het fruit schoon dat we hebben gekocht en maak ik sapjes met mijn slowjuicer, dat doe ik eigenlijk te weinig de afgelopen maand… Na het eten kruip ik op de bank en maak ik dit artikel terwijl we naar Max Verstappen kijken.

Mag ik jullie super bedanken voor alle lieve woorden naar aanleiding van mijn ‘Nee’ artikel. Ik vond het rete-spannend om zo’n kwetsbaar iets online te zetten, maar jullie reacties waren zo geweldig lief, heel erg bedankt daarvoor, jullie zijn toppers! 

Tags:
Categorie: Alles
Vorige post Volgende post

2 reacties

  • Reageer Manon 13.06.2016

    Leuke week weer Stacey! Ben benieuwd naar het evenement van Glamour.

  • Reageer Anne 13.06.2016

    Wat een leuk weekoverzicht weer! Ik ben wel super benieuwd naar de meeting met het VS model, was dat op het glamour event?

  • Laat een reactie achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.