Legally-Me: My Weekly Diary #26

27.06.2016

plog6
Afgelopen week liep ik niet alleen de Grachtenloop in Haarlem, ik ging ook eten met een vriendinnetje, genoot van mijn favoriete ijssalon, kreeg een reep chocolade van een leerling, trakteerde ik mijzelf op een gouden ring met diamant en gaf ik mijn laatste bijlessen van het schooljaar. Alles over deze week lees je in My weekly diary.
plog12
Maandag
Ik waarschuw jullie vast dit was echt een saaie dag….. Na het ontbijt ga ik aan het werk met mijn rapport over coachende gesprekken die ik voor mijn opleiding moet maken. Ik ben er de hele dag mee bezig, sterker nog, zelfs de hele avond. Tussendoor maak ik alleen tijd voor een half uur hardlopen en eten, maar al het anderen moet wijken. Gelukkig kan ik aan het einde van de dag wel zeggen dat het af is en dat voelt fijn zeg!

plog11
Dinsdag
Net nu ik eindelijk weer een hele nacht door heb geslapen gaat mijn wekker om 05:45…. Echt hoor, klaasvaak heeft iets tegen mij….. Ach ik heb tenminste geslapen! Na het ontbijt ga ik naar mijn werk waar ik de eerste uren lessen verzorg voor leerlingen die later die week een herkansing hebben. Daarna moet er een hoop geregeld worden en terwijl ik dat doe komt er een leerling langs met een reep chocolade om mij te bedanken voor de lessen en omdat ze het, volgens haarzelf, zonder mij niet had gehaald, zoooo lief!. Voor ik het weet is het al weer tegen 5’en en mag ik achter in de file aansluiten naar huis, joehoooeeee! Eenmaal thuis maak ik samen met M. een lekkere pasta. Na het eten gaan we naar het ziekenhuis waar we iemand bezoeken en M. is zo lief om mee te gaan. Eenmaal weer thuis, terwijl we een serie kijken werk ik aan mijn blog (de stress voor de vakantie begint toe te slaan, ik wil jullie namelijk in die 3 weken wel zo af en toe een artikel laten lezen!).

plog10
Woensdag
Ik begin mijn dag met hardlopen en ga daarna aan de slag met nakijkwerk, het voorbereiden van de diploma uitreiking en werken aan mijn blog. Ik ben lekker productief bezig, veel meer zinnigs is er niet over te zeggen. Na het werken doe ik boodschapjes en eten we.
Na het eten komen vrienden van ons langs met wie we gezellig naar Overveen lopen om een ijsje te halen. De mannen lopen voorop en de dames kletsen en lopen er achteraan. Na dit heerlijke ijsje lopen we weer terug en ploffen M. En ik samen op de bank. Ik doe ondertussen nog wat voor de blog terwijl we samen een serie kijken.

plog9
Donderdag
Ik sta extra vroeg op om te beginnen met een pbp training en daarna, na het ontbijt stap ik in de auto richting mijn werk. Ik begin met een gesprek met de begeleider bij mijn opleiding en na dit uur ga ik hardcore nakijken en alle mailtjes 38(!!!!!!) van leerlingen beantwoorden over hun cijfers. Mocht je nog studeren, 1 tip, des te meer leerlingen mailtjes sturen des te langer het nakijken duurt! Gelukkig zijn de herkansingen vrij goed gemaakt, de meeste leerlingen hebben het gehaald en mogen dus naar het volgende schooljaar of krijgen hun diploma. Tijdens het nakijken blijk ik iets te vieren te hebben en dat zelfde geldt voor mijn vriendinnetje Zowy en dus gaan we lekker samen eten bij SLA in Amsterdam Oost. We kiezen uiteraard weer voor een Gado Gado salade en eten deze op in het zonnetje op het terras. Na het eten gaan we beiden naar huis en kruip ik bij M. Op de bank met een bak ijs, gewoon omdat ik er zin in had.

plog
Vrijdag
Vrijdag begon met een zakelijke afspraak bij mij thuis met het bedrijf Out2Move waar ik geregeld super leuke sportactiviteiten voor bezoek en vervolgens een blog over schrijf. Na deze afspraak voel ik me niet zo top, mijn buik is vervelend en ik denk dat de stress van de afgelopen 2 weken er uit komt. Ik werk echter gewoon door in bed, ik ben zo goed bezig en zit zo in een flow dat ik het gewoon moeilijk vond om te stoppen en te gaan eten. Ik eet wat vroeg door de grachtenloop in Haarlem die ik die avond ga lopen. Vorig jaar liep ik deze wedstrijd ook, destijds de 10 kilometer, maar omdat ik het haat om 2 keer hetzelfde rondje te moeten lopen in een wedstrijd ga ik vandaag voor de 5. Bij de Jopenkerk word ik aangemoedigd door mijn lieve M. En wat lieve vrienden van ons, super leuk! Na het lopen sluit ik nog even aan voor een drankje en na een paar gaan we naar huis. Meer over vrijdag lees je in de plog van vrijdag.

plog8
Zaterdag
Zoals het al de hele week gaat, gaat het vandaag ook weer, ik ben weer reten vroeg wakker. Na het ontbijt doen we wat dingen in en rond het huis en komen mijn schoonouders en de oma van M. even op de koffie met een prachtig boeket met bloemen. We rommelen de rest van de dag wat verder in huis, zoeken wat dingen uit voor de vakantie (nog 3 weken!!!!) en na het eten gaan we op de fiets lekker naar de bioscoop voor deel 2 van Now you see mee, deel 1 vond ik al geweldig, maar deel 2 is minstens net zo leuk! Omdat de film om 22:00 al is afgelopen besluiten we thuis te starten met de eerste aflevering van Orphan Black seizoen 4 en man wat was het begin weer goed, we hadden gewoon moeite om niet direct verder te kijken en de hele nacht door te halen.

plog7
Zondag
Als het nog geen 7 uur is lig ik al weer te staren naar het plafond, man, waarom? Uiteindelijk blijf ik nog tot 09:30 doezelen terwijl ik alle blogs en nieuws sites bij lees. Na lekker samen te hebben ontbeten gaan we richting Amsterdam met de trein. Met een heerlijke koffie in de hand lopen we richting de Bijenkorf. Ik heb al een tijdje een ring op het oog die ik mezelf heb beloofd voor een speciale gebeurtenis en nu is het zo ver en wil ik mezelf er dus op trakteren. Eenmaal bij diamond point blijkt de ring toch wat tegenvallen, maar gelukkig is mijn tweede keus juist super mooi! Uiteindelijk besluit ik hem te kopen en over 2 weken, als hij op maat is gemaakt, mag ik hem eindelijk dragen! Na nog even door de Bijenkorf te zijn gelopen gaan we door de Kalverstraat richting de Keizersgracht om te lunchen bij de Bagel & Beans. Na de lunch lopen we nog even rond en keren we terug naar huis. Mijn idee was om na het eten te gaan hardlopen maar mijn buik gooit zo veel roet in het eten dat ik in bad duik waar ik geniet van mijn lush bal, Jane the Virgin en ondertussen typ ik deze diary.

Tags:
Categorie: Diary, Legally-Me
Vorige post Volgende post

5 reacties

 • Reageer Chantal 27.06.2016

  Je maakt ons nu wel erg nieuwsgierig hoor. Wat hadden jij/Zowy te vieren; wat is die speciale gebeurtenis waar je jezelf een ring voor geeft ? Kom op Stacey, verlos ons : wie A zegt moet B zeggen 🙂

  • Reageer Stacey 27.06.2016

   Zodra ik het kan zeggen, zeg ik het, maar ik heb het natuurlijk niet voor niets niet nader benoemd, nog even geduld dus.

 • Reageer Nance 27.06.2016

  ben ook benieuwd

  • Reageer Stacey 27.06.2016

   Zodra ik het kan delen, deel ik het echt, maar ik wilde alvast een beknopte versie van mijn blijdschap met jullie delen.

 • Reageer Yamina 30.06.2016

  Haha, ik ben niet de enige die dus benieuwd is!
  En de salade ziet er echt heel goed uit.

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.