Legally-Me: PLOG 11/6 Glamour Health Challenge by Zalando

14.06.2016

Pictures8
Afgelopen zaterdag vond de Glamour Health Challenge by Zalando plaats in de Rai in Amsterdam. Deze dag stond in het teken van trainen, fit en food en daar moest ik natuurlijk heen! Trainingen van Nike, Fajah Lourens en Ballet Beautiful stonden op het programma en na afloop ontmoette ik zelfs een Victoria Secret Model. Lees alles over afgelopen zaterdag in de PLOG van zaterdag 11 juni. Glamour week8
Het is 07:55 als mijn wekker gaat, niet bepaalt een favoriet tijdstip om wakker te moeten worden in het weekend, maar er staat een leuke dag te wachten en dus spring ik toch vrij vrolijk en energiek mijn bed uit en stap ik onder de douche. Douchen, haar wassen, fohnen, aankleden, krullen en make-up, voor ik het weet is het 08:40 en sta ik mijn ontbijt te maken. Hoewel M. lekker uit zou kunnen slapen heeft hij zich ook naar beneden verplaatst en ontbijten we gezellig samen terwijl we naar een aflevering van Keuringsdient van Waren kijken. Mijn havermout, plus koffie en sapje gaan er in en dan is het tijd om mijn tanden te poetsen en weg te gaan.

Vandaag rij ik eerst naar Amstelveen, daar parkeer ik de auto en vanuit daar ga ik met de sneltram verder door naar de Rai. In de Rai vindt vandaag de Glamour Health Challenge plaats en ik ben uitgenodigd door Zalando om aanwezig te zijn. Speciaal daarvoor heb ik een geweldige outfit samen mogen stellen, mag ik jullie hierbij mijn droom outfit presenteren? De broek kennen jullie misschien al wel van de cover van de Runner’s World waar ik hem droeg, het is de Nike speed tight. Daarop draag ik een simpele sport BH Even & Odd van en de witte top is van Nike. De witte top is dun en luchtig en ideaal voor sporten in de zomer of in de sportschool waar het doorgaans erg benauwd is.

Glamour week9

Eenmaal aangekomen bij de Rai mag ik gelijk naar binnen waar ik me moet melden en samen met Esmee door iemand van Zalando word meegenomen. Waar de rest van de hal nog helemaal leeg is, is het achter de schermen al een drukte van jewelste met dansers, mensen van glamour en bloggers. Even sta ik daar en realiseer ik me maar weer eens hoe bijzonder het is dat ik dit soort dingen mee mag maken dankzij mijn blog, ik bedoel hoe tof is het dat je in een toffe outfit, als vip te gast mag zijn en zelfs nog in de haar en make-up wordt gedaan? Ja dit zijn echt hele toffe en unieke dingen. Zoals gezegd mag ik dus ook nog in de haar en make-up en ik herken mezelf na afloop bijna niet eens meer terug! Kon ik ook maar mijn kaaklijn zo mooi aanzetten als de visagist dat doet, man dat zou ik toch graag willen leren!

Glamour week10
Dan gaan we beginnen! We beginnen met een warming up en workout van de Nike training masters, die onderleiding staan van Larz. Een training van Larz betekent doorgaans, heel veel verzuring en 2 dagen gegarandeerde spierpijn. Ondanks dat ik weet wat mij te wachten staat doe ik lekker mee, samen met zo’n 1500 andere dames trouwens. Na de workout van Larz zijn er nog blogger workouts van Hit training tot billen en benen, benen en buik. Als de trainingen zijn afgelopen zijn we inmiddels zo’n 1,5 uur verder en is er pauze en trust me daar ben ik wel aan toe. Ik loop in de pauze naar de TomTom stand waar ik mijn nieuwe bandje op mag halen, ik was al in het bezit van de Tom Tom Spark maar nu het bandje maat L te groot was mag ik nu een S ophalen en kijk eens hoe cute de kleur van het bandje is! Het bandje in maat S zit gelijk een stuk beter en doordat deze ook wat smaller is wordt het direct een wat meer vrouwelijk horloge, heel fijn dus.
Glamour week11
In de pauze haal ik ook wat te drinken, een shake van Fitshe en als ik die op heb ben ik klaar om weer te gaan knallen. Dit keer staat er een workout van Fajah Lourens op het programma. Haar boek is natuurlijk uit, maar eigenlijk heb ik me daar nog niet zo in verdiept. Hoe knap het ook is wat ze heeft bereikt, echt petje af voor haar discipline en motivatie, spreekt haar training me niet aan. Ik vind haar erg geïrriteerd overkomen en zelfs een beetje bozig. De workout oefeningen voel ik echter wel goed en ik doe hem helemaal mee, dus effectief is het wel! Na deze training is er weer pauze (ja er is veel en lang pauze tussen alle workouts) en dan trakteer ik mezelf op een hangop met aardbeien, blauwe bessen en chocolade van de yoghurt barn, zo fijn dat mijn favoriete lunch tentje hier staat!
Glamour week12
En dan is het eindelijk zo ver, de workout waar ik me op heb verheugd en van iemand die ik al jaren volg via Instagram, Ballet Beautiful onder leiding van Mary Helen Bowers. Al vaak heb ik heb ik via YouTube haar lessen gedaan maar nu mag ik eindelijk een live les volgen en dat is zo onwijs gaaf. Ik vond het een hele leuke workout waarbij mijn innerlijke ballerina weer even naar boven kwam, ik vond het echt geweldig! Nu denk je misschien, is dat zwaar en heeft het effect die ballet oefeningen? Nou ik kan je vertellen dat je dat zeker wel voelt!

Na de workout ga ik als een echte fangirl in de rij staan om op de foto te gaan met Mary Helen en Maud Welzen, het Victoria Secret model dat door Mary Helen wordt getraind en mee heeft gedaan met de workout. Hoe knap ze ook is, ik schrik eerlijk gezegd wel van haar lichaam als ik haar zo zie, ik ben bijna bang dat ze gaan breken zo dun als dat ze is. Maar goed ik vind het wel heel tof om ze gezien te hebben en even op de foto te zijn gegaan!

weeklyyy8
Van de Rai ga ik terug naar de metro en van de metro naar Amstelveen. Omdat we nog wat leftovers hebben van de gado gado van de vorige dag besluit ik die als vulling te gebruiken voor Vietnamese springrolls en haal ik alleen wat garnalen bij de supermarkt voor ik naar huis ga. Inmiddels is het al een uurtje of 7 en heb ik van al dat sporten behoorlijke trek gekregen. Ik maak dan ook gelijk mijn eten, weet nog net de rust te vinden om er een foto van te maken en van dan aan.

Na het eten ben ik eigenlijk heel moe van de hele dag, ik plof dan ook op de bank en hoewel ik nog wat rommel op mijn laptop mag het eigenlijk geen naam hebben en doe ik de rest van de avond vrij weinig. Voor ik ga slapen moet ik alleen nog even poetsen om alle make-up van mijn gezicht te halen en dan ga ik lekker slapen. Ik voel me super voldaan na een hele dag zo veel sporten, maar merk wel dat het een zware wissel trekt op mijn lichaam, snel slapen dus!

Tags: ,
Categorie: Legally-Me, Plog
Vorige post Volgende post

2 reacties

  • Reageer Bente 14.06.2016

    Dat lijkt mij ook maar heftig, zo veel work outs op een dag 😉 Ziet er wel heel tof uit! Fijn dat je het naar je zin hebt gehad 🙂

  • Reageer Ise 14.06.2016

    Ah hier had ik zo graag bij willen zijn! Stomme tentamens haha

  • Laat een reactie achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.