Legally-Me: VLOG Glamour Health Challenge by Zalando

16.06.2016

Vlog
Zoals jullie al in mijn PLOG hebben kunne zien was ik afgelopen zaterdag aanwezig bij de Glamour Health Challenge by Zalando en naast foto’s heb ik daar ook gefilmd. Voor het eerst sinds lange tijd mag ik dan ook weer een vlog met jullie delen. 
Eigenlijk was ik stiekem wel een beetje klaar met het vloggen, ik blijf het namelijk redelijk genant om met die camera op mijn gezicht rond te lopen. Daarbij begreep ik van jullie dat PLOG’s gewilder en geliefder zijn dan vlogs dus was het voor mij wel een beetje klaar. Toch begon het onlangs weer te kriebelen, kriebels die niet meer te onderdrukken waren toen ik zaterdag aanwezig was bij de Glamour Health Challenge in de Rai. Omdat mijn camera in mijn tas zat besloot ik het gewoon maar weer eens te doen en maakte ik deze vlog voor jullie.

Ik hoop dat jullie het leuk vinden dat ik weer eens een vlog heb gemaakt. Laat me weten wat jullie nu graag op YouTube zouden willen zien of misschien wel helemaal niets, ik ben heel benieuwd!

Tags:
Categorie: Legally-Me, Vlog
Vorige post Volgende post

3 reacties

 • Reageer Shelley 16.06.2016

  Ahh, ik moet heel eerlijk zeggen dat dit de eerste keer is dat ik een vlog van je kijk (shame on me!), maar wat heb jij een super schattige stem! Het is toch weer heel anders om iemand zo ‘in het echt’ te zien dan altijd maar op foto’s. Echt super leuk! En het zag er ook heel leuk uit! Die sportlegging van Nike ziet er ook super fijn uit. Blijftie een beetje zitten tijdens het sporten? Bij mij zakken leggings zonder touwtjes altijd enorm af.

  Anyway, super leuke vlog 🙂

 • Reageer Chrisy 17.06.2016

  Leuk weer een vlog! Ik vind je volgs altijd heel leuk! Ook je alledaagse vlogs!

 • Reageer Marion 20.06.2016

  Hi Stacey!

  Ik reageer eigenlijk nooit, maar volg je al wel een tijdje. Ik moet eerlijk zeggen dat ik over het algemeen je plogs ook leuker vind dan je vlogs. Dit heeft echter wel een reden, ik houd zelf namelijk niet zo van hele lange vlogs waarin heel veel en uitgebreid gepraat wordt. Misschien een tipje! Deze vlog vond ik namelijk wel heel leuk om te kijken, omdat je bij elk onderdeel lekker kort en to the point bent. Maar dat is mijn mening natuurlijk! Verder lees ik je blog wel heel graag en vind ik je echt een tof persoon (voor zover je dat kunt bepalen door het lezen van je blog haha).

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.