Legall-Brunette: We doen het even anders

18.07.2016

Fit en actief op vakantie
Al een half jaar zit ik te brainstormen hoe ik het ga doen, doe ik echt even niets, vraag ik heel veel gastbloggers of ga ik me toch het schompes werken om alles door te kunnen laten draaien? Na een tijdje twijfelen heb ik eindelijk mijn keuze gemaakt en besloten het even anders te gaan doen.

Ik heb het natuurlijk over de vakantie planning van Legally-Brunette die vanaf vandaag tot en met eind augustus loopt. Net als veel andere bloggers merk ook ik dat het iets rustiger is in de zomer, dat in combinatie met het feit dat ik zelf van mijn reis wil gaan genieten, heeft me doen besluiten de komende weken van 6 artikelen terug te gaan naar 5 artikelen. Omdat je misschien wilt weten wat je te wachten staat leg ik het nieuwe en tijdelijke schema even uit.

My weekly diary:
Misschien heb je hem vandaag al gemist, de weekly diary. Vrees niet, de weekly diary van afgelopen week komt morgen online. De weekly diary’s zullen door mijn vakantie even 3 weken afwezig zijn. Hoewel ik weet dat het een van jullie favorieten is gaat het me helaas niet lukken dit artikel tijdens onze reis te schrijven. Maar geen zorgen, over 3 weken is de rubriek gewoon weer terug van weggeweest!

Maandag:
In de plaats van de weekly diary heb ik super leuke gast bloggers gevonden die hun verhaal doen.
Dinsdag:
Op dinsdag kunnen jullie iedere week een openhartig en persoonlijk verhaal van mij lezen en ik ga jullie in een van deze artikelen ook eindelijk vertellen over het mooie en spannende nieuws waar ik het laatst al over had!
Woensdag:
Zoals jullie nu al gewend zijn zal ook tijdens mijn vakantie, iedere woensdag een Fit & Food met verschijnen, de rubriek met 15 vragen aan een leuke sportieve dame.
Vrijdag:
Omdat er ook in de zomer lekker gegeten moet worden heb ik iedere vrijdag een heerlijk recept voor jullie
Zondag: 
Op de zondag heb ik van alles en nog wat in de planning staan, maar ik kan het niet echt in 1 hokje plaatsen.

Mocht je in de afwezigheid van My weekly diary toch een beetje op de hoogte willen blijven van al mijn belevenissen, volg me dan op Instagram, daar zal ik ook tijdens onze reis foto’s plaatsen.

Ik wens iedereen die vakantie heeft/op vakantie gaat een hele fijne vakantie toe. De mensen die gewoon moeten werken, heel veel succes ik ga voor jullie duimen dat het heerlijk weer is en blijft.

Ga jij nog op vakantie?

Vorige post Volgende post

6 reacties

 • Reageer Nolda 18.07.2016

  Fijne vakantie! Erg benieuwd naar jullie trip!

 • Reageer Yamina 18.07.2016

  Veel plezier in Amerika! Geniet ervan!

 • Reageer Linda 18.07.2016

  Fijne vakantie! Geniet ervan!!

 • Reageer Amanda 18.07.2016

  Je hebt helemaal gelijk dat je de hoeveelheid artikelen wat terug schroeft. Fijne vakantie en geniet van de prachtige reis die jullie gaan maken! X

 • Reageer Sandra 18.07.2016

  Geniet van je verdiende zomervakantie, kijk nu al uit naar je reisverslag!
  Fijne vakantie!

 • Reageer Ise 18.07.2016

  Heel herkenbaar! Fijne vakantie, geniet ervan 🙂

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.