Legally-Brunette: Hoera Legally-Brunette 3 jaar!

06.07.2016

IMG_3831

Vandaag is het al weer precies 3 jaar geleden dat ik op de publiceer knop drukte om mijn blog Legally-Brunette het wereld wijde web in te sturen. In 3 jaar tijd heb ik verschrikkelijk veel mooie dingen mee mogen maken dankzij mijn blog en daarvoor wil ik jullie heel hartelijk danken! 

Het was een druilerige zaterdag ochtend, 6 juli 2013. Na een week lang in de avond uren te hebben gewerkt aan het bouwen van een blog drukte ik met een trillende vinger op het knopje publiceren. Het waren mijn eerste stapjes in blog land, ze waren wat onwennig en ik had over veel dingen helemaal niet nagedacht. Voor mij was het bloggen een manier om mijn ei kwijt te kunnen en dan ook de reden om er mee te beginnen. Schrijven vond ik altijd al leuk en fotograferen was een passie, een mooie combinatie dacht ik zo.

Vanaf dat ik een jaar of 10 was bouwde ik al met enige regelmaat websites, ik was altijd erg bedreven in het werken achter een computer en bouwde de mooiste CU2 profielen, werd beheerder van de officiële Chantal Janzen fanclub (via clubs van HetNet) en had destijds al een blog over alles wat ik mee maakte rond om mijn zang, dans en musical carrière waarvan ik destijds nog de overtuiging was dat dit mijn vak zou worden. Zodra ik ergens in havo 4 terecht kwam stopte ik echter met al die sites pas na 7 jaar pakte ik het weer op.

Toen ik 3 jaar geleden op die publiceer knop drukte had ik nooit kunnen bedenken wat dit teweeg zou brengen. Niet alleen in mijn persoonlijke leven is er rond die tijd een soort van achtbaan ingezet die inmiddels (hopelijk) bij het eindstation is aangekomen, maar ook mijn blog maakte van alles mee. Zo werd ik amper een half jaar nadat ik begon met bloggen uitgekozen voor het Runner’s World Dreamteam en rende ik in 2014 de Rotterdam Marathon. Jullie steunde mij, er stonden zelfs mensen langs de kant voor mij en ik kreeg de liefste berichtjes. Het was ook rond die tijd dat ik mijn eerste ‘pakketje’ kreeg. Ik weet het nog als de dag van gisteren, een shoptegoed van de Run2Day waar ik Nikes mee kocht en ik was er helemaal mee in de zevende hemel!

Maar ook waren jullie er toen mijn ouders werden geopereerd in mei 2014, mijn relatie 4 dagen later stranden en ik niet veel later alleen door Indonesië ging reizen. Toen ik M. leerde kennen en af en toe stiekem op de blog iets door liet schemeren over een nieuwe liefde waren jullie geduldig en begripvol, ook het feit dat hij niet met naam en toenaam op de blog wordt genoemd in tegenstelling tot mijn vorige vriend begrepen jullie (en ja heel soms zien jullie hem toch even langs komen op een foto). Natuurlijk waren jullie kritisch toen ik na een half jaar samen met M. een huis kocht maar de reacties over ons paleisje waren en zijn hartverwarmend en ik krijg gewoon dik kippenvel als ik alle mooie woorden lees over ons huisje onder de hometour artikelen.

Ik hoop nog heel veel jaren te mogen blijven bloggen en nog heel veel mooie nieuwe herinneringen en momenten met jullie te mogen gaan delen. Ik zeg het misschien niet vaak genoeg, maar jullie zijn toppers want zonder jullie geen Legally-Brunette! Om die reden zullen er een aantal winacties volgend vanmiddag en de komende weken, als een soort bedankje voor jullie betrokkenheid.

Tags:
Categorie: Legally-Brunette
Vorige post Volgende post

27 reacties

 • Reageer Manon 06.07.2016

  Woh ik wist helemaal niet dat ik je bijna vanaf het begin volgde joh. Ik weet namelijk nog dat je werd gekozen voor het dreamteam! Dat er nog maar vele jaren bloggen mogen volgen 🙂

  • Reageer Stacey 06.07.2016

   Wat leuk om te horen Manon dat je al zo lang een trouwe volger bent! Ik ga er vanuit nog heel veel jaren te mogen bloggen en hopelijk nog heel veel mooie en bijzondere dingen met jullie te mogen delen.

 • Reageer vandaalenzo 06.07.2016

  Dat je nog vele jaren met plezier mag bloggen!

 • Reageer Amanda 06.07.2016

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag!! Superleuk om al die ontwikkelingen steeds te volgen en mennn wat voelt Clubs al als een leven geleden, haha!

  • Reageer Stacey 06.07.2016

   Hi Amanda, clubs voelt inderdaad als een leven geleden, welke fanclub had jij?

 • Reageer joyce 06.07.2016

  Yay ook alweer 3 jaar! Gaat snel he ook al heb je zoveel meegemaakt wanneer je terugkijkt op al die tijd 🙂 gefeliciteerd!

 • Reageer Linda 06.07.2016

  Wow drie jaar alweer! Ik begon je te volgen omdat je in het dreamteam van runners World zat. Inwas net begonnen met lopen en kocht af en toe een runners World. Gefeliciteerd met dit mooie jubileum en dat je nog maar lang door mag gaan!!

  • Reageer Stacey 06.07.2016

   Dank je wel voor je lieve reactie Linda en wat leuk dat ik zo vaak terug zie dat mensen mij zijn gaan volgen door het Dreamteam!

 • Reageer Mari Durieux 06.07.2016

  Ik hoop dat je nog heel lang je verhalen en passie blijft delen Stacey! Je bent echt een kanjer

  • Reageer Stacey 06.07.2016

   Dank je wel lieve Mari, wat ben je toch ook super attent met je lieve berichtjes. En de topper hier ben jij 😉

 • Reageer El 06.07.2016

  Gefeliciteerd
  Dat er nog maar vele jaren mogen volgen!!

  • Reageer Stacey 06.07.2016

   Dank je wel el, als trouwe lezers vind ik je reacties altijd super leuk! 🙂

 • Reageer Shelley 06.07.2016

  Ahh, super leuk! Gefeliciteerd, ik hoop dat er nog vele jaren volgen 😀

  • Reageer Stacey 06.07.2016

   Hi Shelley, wat lief je reactie, ik hoop nog heel lang te mogen schrijven voor je 🙂

 • Reageer Monique van Lent 06.07.2016

  Gefeliciteerd! Knap gedaan en succes mag je vieren!!!! Ik lees je blog met veel plezier.

  • Reageer Stacey 06.07.2016

   Dank je wel voor je lieve reactie Monique

 • Reageer Diana 06.07.2016

  Gefeliciteerd!! Ik denk dat ik je dan bijna vanaf het begin volg. Ik weet nog dat je werd gekozen voor het dreamteam, maar eigenlijk volg ik je vooral omdat je toen werkte als jurist en ik heel benieuwd was hoe dat eraan toeging. Super leuk om je verschillende carrière stappen te volgen en dat je het nu onwijs naar je zin hebt. Hopelijk kan ik zelf ook snel ergens als jurist aan de bak 🙂

  • Reageer Stacey 06.07.2016

   Hi Diana, Wat leuk om te horen hoe je bent begonnen met mij te volgen! Van bedrijfsjurist naar Jurist voor de klas is voor mij inderdaad een hele goede stap geweest maar ik hoop dat jij ook snel een leuke uitdagende functie vindt!

 • Reageer Elise 06.07.2016

  Via via ooit op je blog terecht gekomen en sindsdien one of mu favorites! Enthousiast, oprecht en eerlijk! Gefeliciteerd met je jubileum!

  • Reageer Stacey 06.07.2016

   Wat leuk om te horen Elise, ik hoop nog heel lang one of your favorites te blijven! 🙂

 • Reageer Sara | MevrouwMiauw 06.07.2016

  Wat een mooie mijlpaal, 3 jaar! Ik wens je heel erg veel plezier met je verdere blog carrière. Wat is het toch een heerlijke bezigheid he?

  • Reageer Stacey 06.07.2016

   Hartelijk dank voor je lieve reactie Sara en wat je zegt, het is een heerlijke bezigheid!

 • Reageer Gertie 06.07.2016

  Gefeliciteerd maar wanneer pas je je profiel eens aan aangezien je niet als jurist werkzaam bent? Of staat dit misschien “interessanter” op je site? Hahaha

  • Reageer Stacey 06.07.2016

   Hi Gertie, ik ben nog gewoon werkzaam als jurist. ‘Iedereen die zich met juridische vraagstukken bezighoudt mag zich een jurist noemen’ aldus een uitspraak van het Hof in 2014.
   Als docent recht bent ik hier uiteraard dagelijks mee bezig, dus ben en blijf ik gewoon jurist.

 • Reageer Yamina 07.07.2016

  Gefeliciteerd! Op naar de volgende mijlpaal. Leuk dat ik je bijna van begin af aan volg! Van begin af aan bezoek ik je blog (bijna) dagelijks, en dat verandert voorlopig nog niet.

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.