Legally-Brunette: Winactie 2X een Legally-Home pakket

06.07.2016

IMG_8899
Vandaag is Legally-Brunette jarig. Nu kan ik dit in mijn eentje gaan vieren met een plakje bananenbrood, maar ik kan natuurlijk ook de feestvreugde met jullie delen en een winactie organiseren. Vandaag heb ik dan ook een mooie winactie voor jullie met allemaal leuke items uit de webshop van Legally-Home.

Zoals ik een tijdje terug al vertelde heb ik een webshop, Legally-Home, met wat kleine woon decoratie spulletjes en motivational cards. Op de verjaardag van Legally-Brunette vind ik het dan ook een mooie gelegenheid om 2 van jullie blij te maken met wat items uit deze webshop.

Met deze winactie wil ik gewoon mijn dankbaarheid delen voor al jullie bezoekjes aan mijn blog, want geloof het of niet maar jullie bezoekjes en reacties zijn voor mij heel belangrijk en zonder zou ik hier nu niet meer zitten bloggen!

IMG_8876
Wat zit er in het pakket:
– 5 motivational cards
– 1 houten kaart houder
– houten kralen houder

Hoe doe je mee?
– Volg Legally-Brunette op Bloglovin en like dit bericht
– Like de Facebook Pagina van Legally-Brunette
– Plaats hieronder een reactie en laat mij weten waarom jij graag wilt winnen. Vergeet niet te reageren met een geldig mail adres zodat ik contact met je op kan nemen mocht je een van de 2 gelukkige winnaars zijn.

Meer kans maak je door dit bericht via Facebook te delen of de foto die ik op Instagram heb staan te reposten. Als je dit doet plaats ik in plaats van 1, 2 lootjes met je naam in de grabbelbak.

Je kunt mee doen met de actie tot en met zondag 17 juli!

Mocht je, je kans niet af willen wachten dan kun je met de code verjaardag tot en met 10 juli met 20% korting shoppen in de webshop! 

Tags:
Categorie: Legally-Brunette
Vorige post Volgende post

12 reacties

 • Reageer Vera 06.07.2016

  Wat super tof dat je een cadeautje weggeeft omdat je 3 jaar bestaat! Van Harte gefeliciteerd en dat er nog vele jaren mogen volgen! Ik doe graag mee.

 • Reageer Joyce van der velde 06.07.2016

  Leeeuk! En gefeliciteerd Ik ben sinds een paar
  Maanden verhuisd en mis veel gezelligheid in huis. Het is maar zo kaal! Je pakket maakt het een stuk leuker

 • Reageer Suuz 06.07.2016

  Wauw, Van Harte Gefeliciteerd kanjer! Super trots op je! en ik geniet nog steeds van je blogs 🙂

 • Reageer Diana Hamelijnck 07.07.2016

  Dit is leuk gefeliciteerd hoor Maar wat leuk dat setje voor de perfecte versiering van je kamer!! Deze zouden mijn interieur helemaal op kunnen fleuren en stijlvol kunnen maken, ik loot dus super graag mee en deel meteen verder

 • Reageer Kylie 07.07.2016

  Van harte gefeliciteerd met de verjaardag van je mooie blog
  Ik ben echt super benieuwd naar de spulletjes van legally-home! Ik zou ze graag winnen om toe te voegen aan het gaaspaneel wat ik aan het maken ben. De mooie kaarten en kralenhanger krijgen dan een mooi plekje aan het gaaspaneel, de kaartenhouder zet ik op het tv meubel! Ik zie het al helemaal voor me met die mooie kaarten

 • Reageer Gillian Elliott 07.07.2016

  Gefeliciteerd! Wat een leuke actie! Ik doe graag mee, zou erg leuk zijn om het huis waar ik sinds een paar maanden ben gaan (samen)wonen op te leuken!

 • Reageer Natasja Smit 07.07.2016

  Gefeliciteerd Vier het feestje graag met u mee
  We krijgen een nieuw dressoir en zou leuk zijn als we de kaarthouder erop kunnen zetten en de kaarten af kunnen wisselen

 • Reageer marijksels 07.07.2016

  Van harte met dit feestje! leuk dat je het met ons vieren wilt 😉
  Lijkt me superleuk zo’n gezellig pakket van jouw shop, het ziet er allemaal zo gezellig uit! Fingers crossed

 • Reageer Mariska 09.07.2016

  Ik wil graag meedoen. Helaas is mijn relatie net uit gegaan en moest alle foto’s weg. Hierdoor zou ik het graag gezelliger willen maken met quotes. Dus dit zou ideaal zijn! 🙂

 • Reageer Lotte 15.07.2016

  Jaaaaaa jaaaarig!!!! Ik kom er bij deze achter dat ik er al vanaf het prille begin bij was:) fijn om (van een afstandje) je echt te zien groeien in alle facetten van het leven. En nu ook je eigen webshop! Het houdt niet op, wie wil er nou niet een beetje scandinavian living in huis halen van de expert? Ik wel! Gefeliciteerd stacey!

 • Reageer Iris 15.07.2016

  Gefeliciteerd Wat leuk dat je het met ons wil delen. Ik doe super graag mee! Krijg binnenkort de sleutels van mijn nieuwe huis en ik vind het leuk om de kale muren er wat gezelliger mee te maken of leuke lijstjes neer te zetten!!

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.