Legally-Brunette: Winactie Boho Tiffin

17.07.2016

Winactie Boho TiffinVorige week was het de verjaardag van Legally-Brunette en bestond mijn blog al weer 3 jaar. Om dit met jullie te vieren heb ik een nieuwe winactie en wel een hele toffe. Ik mag namelijk 1 van jullie heel blij gaan maken met een echte Boho Tiffin box! Lees snel mee wat het precies is en hoe je mee kunt doen met de winactie.

Toen ik 4 jaar geleden met bakjes naar school en werk ging vol eten keek iedereen me nog gek aan. Tegenwoordig is het mealpreppen en het meenemen van eten naar werk of school juist heel normaal en onderdeel van een gezonde leefstijl. Maar waar je vroeger met een saaie broodtrommel of een saai tupperware bakje op stap ging kun je nu geheel in stijl je eten meenemen. Deze Boho Tiffin is niet alleen heel stijlvol maar met 3 lagen ook nog eens super praktisch voor dagelijks gebruik. 

Al jaren lang sleep ik dag in dag uit bakjes met me mee met eten. Als ik ergens een afdeling met bakjes zie gaat mijn hart sneller kloppen in de hoop weer een nieuw praktisch bakje te vinden. Hoe praktisch sommige bakjes ook zijn, echt leuk zien ze er niet uit. Ik had me er al bij neergelegd dat lunchboxes na de basisschool gewoon niet meer leuk zijn, tenzij je nog steeds weg bent van Hello Kitty.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Dat het anders kan bewijst Boho Tiffin. Een tiffin is te vinden in ieder Indiaas huishouden en wordt daar al eeuwenlang gebruikt. Men gebruikt het voor vers houden en transporteren van etenswaren. De boho Tiffins zijn 3 gestapelde bakjes die door middel van 2 klemmen aan de zijkant aan elkaar worden vastgezet. Op deze manier is het helemaal niet meer zo suf om met je eigen eten aan te komen. Sterker nog de mensen om je heen zullen nieuwsgierig kijken naar wat je bij je hebt.

 

Naast dat hij natuurlijk geschikt is voor dagelijks gebruik naar werk of school is het een eyecatcher die je ook zeker mee zou moeten nemen als je een dagje naar het strand gaat of in het park gaat hangen! Sterker nog, ik zou hem ook mee nemen als ik een dagje weg ga of een eind moet rijden met de auto, al is het alleen maar omdat hij er zo tof uit ziet.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Hoe doe je mee?

Wil jij kans maken op deze Boho Tiffin, volg dan alle onderstaande stappen.

– Volg Legally-Brunette op Bloglovin en like dit bericht
– Like de Facebook Pagina van Legally-Brunette
– Plaats hieronder een reactie en laat mij weten waarom jij graag wilt winnen. Vergeet niet te reageren met een geldig mailadres zodat ik contact met je op kan nemen mocht jij de gelukkige winaar zijn.

Meedoen met deze actie kan tot en met 14 augustus. Na sluiting van de winactie krijgt de winnaar persoonlijk bericht per e-mail. 

Tags:
Categorie: Overige, Win Actie
Vorige post Volgende post

29 reacties

 • Reageer Iris 17.07.2016

  Jaaaaaa wat een leukerd!!! Ik werk zelf in de zorg en eet vaak tussendoor even snel iets. Ook ik heb heeeel veel verschillende bakjes in m’n tas zitten, wat natuurlijk niet ideaal is en al helemaal niet zo gaaaaf als die boho tiffin

 • Reageer Linda 17.07.2016

  Wat een gaaf ding!!! Ik loop dus nog steeds met een broodtrommel en witte saaie bakjes. Need I say more

 • Reageer Marleen 17.07.2016

  Wat een handig ding, zou wel fijn zijn om die te gebruiken voor als ik moet werken. Ik doe mee!

 • Reageer Kylie 17.07.2016

  Wat een leuk en origineel alternatief voor de saaie standaard bakjes. Komt zeker goed van pas, voor wanneer ik avonddienst heb op mijn werk en dus avondeten mee moet nemen !

 • Reageer Roos 17.07.2016

  Wat een leuke winactie! Ik kom ook dagelijks aan met een stapel bakjes op werk. Helaas hebben wij geen kantine en eten afhalen is niks voor mij. Regelmatig eet ik ook avondeten op het werk, als ik erna hockeytraining heb. Dit is dus echt iets voor mij!

 • Reageer elma versluis 17.07.2016

  Ik hoop binnenkort weer aan de slag te gaan in een leuke (kantoor)baan. Ik neem altijd mijn eigen mealpreppies mee. Ik zou het super leuk vinden als ik in mijn nieuwe baan gelijk de blits kan maken met dit prachtige set. Heel graag dus 🙂

 • Reageer Lieke b 17.07.2016

  Wauw wat een gave actie ik doe heel graag mee ! In deze bakjes
  Wil je toch gewoon gezond eten mee nemen naar jr werk ze zijn super ! En het is zeker handig met mijn onregelmatige diensten ! Doe mijn eten mee en het kan zo mee naar werk super ! Ik volgde je al op Facebook en bloglovin wn heb het allebei geliked 😀

 • Reageer Robin 17.07.2016

  Echt wat een super leuke actie! Ik zou heel graag deze boho tiffin willen winnen!
  Ideaal om elke dag naar het werk mee te nemen voor salades en de lunch!
  Zo hoef ik niet meer mijn hele tas vol bakjes te vervoeren en loop ik er ook nog stijl vol bij met zo’n mooie trommel!!
  Hoop dat ik kans maak, want wat zou ik er blij mee zijn! 😀

 • Reageer Anita H. 17.07.2016

  Ik ben nog op zoek naar een leuke lunchbox voor naar het werk. Ik maak meestal gebruik van plastic boterhamzakjes (niet handig, niet erg elegant en zeer milieuvervuilend) en soms een tupperwarebakje in een verkeerde (te grote) maat. Eigenlijk wil ik ook liever geen plastic. Veel gelezen over allerlei voor het lichaam schadelijke stoffen die daar in zouden zitten. En tja, dan komen deze beauty’s van Boho Tiffin in beeld… Daar wil ik wel mee gezien worden.

 • Reageer Diana Hamelijnck 17.07.2016

  Het mooie weer doet mij gelijk denken aan de vele festivals, en bij de gedachte aan festivals, denk ik gelijk aan shortjes, fringes, kleuren, sandalen , het hele “boho” gevoel komt weer naar boven….. en wat gaaf en gemakkelijk is deze “Boho-tiffin” zou hem overal wel met mij mee naar toe willen nemen Ik ben er helemaal klaar voor… Summer … here I come…

 • Reageer Bedia 17.07.2016

  Als eerste van hart Gefeliciteerd!! Ben zo blij dat je ooit bent begonnen met bloggen want
  heb je blog echt zien groeien tot nu en ik vind je blog echt super leuk en je motiveert me enorm om de fitgirl uit te hangen! Ik doe zeker mee met de win-actie want vind het zelf ook altijd maar suf om met 2 verschillende kleine broodtrommeltjes naar school te komen, dit zou echt n very trendy oplossing zijn 🙂 Wel moet ik even zeggen dat ik helaas geen facebook heb dus kan je pagina helaas niet liken:(
  groetjes

 • Reageer Nina Mol 18.07.2016

  Ik doe graag mee! Het is een geweldig ding!! XXX

 • Reageer jacqueline 18.07.2016

  Super leuke actie ik heb gedeeld en like op facebook dat andere heb ik niet!

 • Reageer jacqueline 18.07.2016

  Volgens mij heb ik nu alles goed gedaan.
  Hoop ik dan maar.
  Fijne dag en ik doe heel graag mee!

 • Reageer Debby 18.07.2016

  Van harte gefeliciteerd met je 3e jaar “Legally-Bunette”!!

  Mijn lunch en snacks gaan dagelijks mee in boterhamzakjes… Slecht voor het milieu natuurlijk en deze toffe bakjes zijn stukken hipper!! Duimen duimen duimen nu!

 • Reageer Aniek 18.07.2016

  Handig, het lijkt wel een klein kunstwerkje

 • Reageer Janneke 18.07.2016

  Kreeg bij een bepaalde aan-jezelf-werk-cursus, toen ik het in het kader van mijn verleden met eetproblemen had en dat het met eten meenemen lastig is. Toen had ik het over soep meenemen. “Waarom niet gewoon een broodje kaas?!’, snauwde ze. In de setting, die veilig zou moeten zijn, had ze me lekker op stang gejaagd. En toevallig ben ik allergisch voor kaas en hoe het hoort. Nu een nieuwe poging, met die mooie, hippe bakjes, waar menig broodje-met-kaas-mens jaloers of zal zijn. Zelf een hapje meenemen. Zit dan ook wel met wat een handig bakje is en vaak zijn ze te klein, halve liter, of te groot. Een maaltijdsalade van La Place vind ik wel lekker en het voedt ook meer dan een boterham. Zelf zoiets fabriceren lijkt me wel wat.

 • Reageer Kimberley 18.07.2016

  Ik ga per 22 augustus beginnen aan mijn nieuwe baan,
  Juf in het speciaal basisonderwijs….echt super leuk en ik heb er heel veel zin in!
  Tegelijkertijd vind ik het belangrijk om gezond te eten en het goede voorbeeld te geven aan de kinderen. De kinderen op mijn nieuwe school eten zowel in de kleine pauze als de grote pauze met de juf…..tjah dan moet ik niet alleen met een gezonde lunch en tussendoortjes aankomen maar het natuurlijk ook nog eens hip meenemen, zodat ik direct de aandacht van ze heb! En ze iedere dag nieuwsgierig zullen zijn naar wat voor lekkers en nu in zitten…

 • Reageer Tamara V 18.07.2016

  Eigenlijk wil ik zelfs het woord “school” niet eens schrijven in de vakantie maar het is voor een goed doel.
  Super handig om mee te nemen naar stage elke dag.

 • Reageer Tamara TS 18.07.2016

  Dit is toch zo’n leuk concept, tof dat je er eentje weggeeft! Ik doe heel graag mee, zodat ik al mijn salades, fruit etc in een bakje kan meenemen. Ik heb net het roer weer omgegooid en heb een nieuwe healty start gemaakt en dit leuke ding zou een extra steuntje in de rug zijn.
  (FB Tamara Mara Großmaul)

 • Reageer Hester 19.07.2016

  Na 23 kilo afgevallen te zijn eet ik alleen nog maar een gezonde lunch.Soms is het moeilijk wat mee te nemen en is dit een uitkomst.

 • Reageer Carolien 19.07.2016

  Om zo lekkere gezonde dingen mee te nemen in de auto of op de fiets voor heel het gezin want gezond snacken en eten kan overal en het is makkelijk om het mee te nemen en ik vind delen met mijn zoon en vriend leuk om te doen en dit ziet er zo mooi uit 😀

 • Reageer Anneliese de Waal 19.07.2016

  Ik doe graag mee, een geweldige prijs !!, zou super zijn om te winnen 🙂

 • Reageer Natasja Smit 20.07.2016

  Ik vind ze niet alleen heel mooi de Boho Tiffin maar lijkt me zo superhandig voor als we onderweg zijn op de fiets hups zo in mijn fietsmandje of als we weg gaan met de auto of als we weer eens gek doen en een lange wandeling gaan maken om gewoon ergens neer te ploffen en te picknicken daarom waag ik graag een kansje je kan er veel kanten mee op 🙂
  Volg je al op FB en BL en heb op bl een ♥ gedaan

 • Reageer Shirley 20.07.2016

  Oeh la la, deze zijn zo leuk! Ik zie ze steeds vaker op Instagram of op blogs voorbij komen en elke keer word je toch weer vrolijk van die bakjes. Ze zien er zoveel beter uit dan ‘normale’ bakjes. Ik neem dagelijks mijn eigen lunch en tussendoortjes mee naar werk, dus deze eyecather zou ik zeker willen winnen!

 • Reageer Marisa 22.07.2016

  Wat zijn ze leuk! En weet je wat ik ook echt een pluspunt vind dat ze van die leuke tasjes heeft gemaakt waarin je de boho tiffin kan doen zodat je gewoon met je leuke tas + met je super hippe boho tiffin naar je werk kunt en niet met een extra Large bag zoals nu met allemaal losse bakjes die ik dan ook nog eens in een plastic zak doe want natuurlijk is er wel eens een bakje opengegaan in mijn tas nou die rommel wil je echt niet meer Dus hij is niet alleen super handig maar ook heel erg mooi daar wil je mee gezien worden. Heerlijk idee om m’n lunch en zelfgemaakt tussendoortjes straks in de boho tiffin mee te kunnen nemen dat wordt genieten. Nu fingers crossed!

 • Reageer Lisanne 22.07.2016

  Leuk!! Ik doe graag mee. Ik zou ‘m graag willen winnen voor mijn vrouw Pris. Zij is begonnen met het Your 50 days of Green Happiness en ze doet het super goed. Ik ben erg trots op haar. Nu heeft ze vakantie, maar over twee weken moet ze weer aan het werk en dan zou ze haar baksels ideaal mee kunnen nemen in deze BoHo Tiffin. Dat lijkt me een super goede stimulans om door te zetten en een leuke tussentijdse beloning voor haar inzet. 🙂

 • Reageer elma versluis 01.08.2016

  Woensdag ga ik beginnen in mijn nieuwe baan! Na vier maanden thuis is het me gelukt om weer in een leuke baan als Office Manager te starten. Ik heb al kennis gemaakt met een aantal van mijn nieuwe collega´s en een van mijn eerste vragen was hoe zij lunchen. Ik wil namelijk graag mijn eigen meals preppen. Gelukkig is dat geen probleem. Ik zou dus ontzettend graag gaan shinen met zo´n BoHo Tiffin. Dus jaaaaa ik wil heel graag meedoen

 • Reageer Renate 02.08.2016

  Wat een geweldige prijs. Ben al eeuwig aan het afvallen. Op het werk is het lastig maar als ik alles mee kan nemen in deze prachtige BoHo Tiffin zou dat een giga stimulans zijn. Ach wat een excuus. Ik vind hem gewoon prachtig en handig en hoop dat het richting mijn kant op mag komen. Fingers crossed.

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.