Legally-Me: Birthday Wishlist

09.07.2016

Birthday Wishlist
Vond ik 26 vorig jaar al een behoorlijke leeftijd, met 27 wordt het allemaal weer wat ouder en heb ik het gevoel dat ik ineens een stuk bewuster, doelgerichter en serieuzer moet gaan leven. Om dat gevoel toch maar even te onderdrukken en omdat ik echt nog geen seconde heb stil gestaan bij mijn verjaardag (die ik dit jaar overigens in New York vier!) vandaag mijn Birthday Wishlist. 
Voor ik het weet is het al weer zo ver, mijn 27ste verjaardag. Dat je ieder jaar dat je ouder wordt minder kinderlijk bezig bent met je verjaardag moge duidelijk zijn, maar ik denk toch wel dat dit jaar echt de kroon spant. Omdat wij ten tijden van mijn verjaardag op vakantie zijn vergeet ik zelf geregeld dat die verjaardag er ook nog tussendoor komt. Toch vind ik een birthday wishlist wel een soort traditie op de blog die ik in stand wil houden en het zorgt er ook direct maar even voor dat ik toch een klein beetje in de verjaardagsstemming kan komen.

Birthday Wishlist
Boeken:

Er staan dit jaar veel boeken op mijn verlanglijstje, van kookboeken tot boeken over ondernemen en fotografie. Maar wat ik ook al jaren wil, maar waar ik me ook al jaren niet in verdiep is in een e-reader. Zeker met de vakantie voor de deur zou ik het heerlijk vinden om veel boeken te kunnen lezen. Tot nu toe las ik deels hardcopy boeken en deels boeken op mijn Ipad, dat laatste is echter niet zo fijn als je op het strand ligt. Ook stop je een kleine e-reader sneller in je handttas dan een boek. Maar goed nogmaals ik heb geen idee waar ik op zou moeten letten, ik weet alleen dat de KOBO readers de beste keus zijn volgens de consumentenbond, maar wat dan precies het verschil is met dit goedkope exemplaar van de Trektpleister, geen idee. Mochten jullie tips hebben waar ik op moet letten, let me know!

Masterclass Ondernemen van Annic van Wonderen €14,95 | Shoot van Anki Wijen €19,95 | In perfecte conditie van Ellen Hoog €19,95 | Het boek van Jet €19,95 | Een e-reader | Huidpijn van Saskia Noort €19.95 | Eet als een Expert van Marijke Berkenpas, Gaby Herweijer en Jolien Klamer €19,95

 

Overige
Dan zijn er altijd nog wel wat dingen die je graag zou willen hebben, overige spullen op de wishlist. Zo zou ik het super fijn vinden om mijn eigen halter set te hebben thuis zodat ik echt volledig thuis kan trainen en mijn sportschool abonnement voor goed de deur uit kan doen. Maar ook wil ik al jaren een draadloze Apple muis om het werken om mijn macbook iets makkelijker te maken, het zelfde geld voor de mooie hoes voor deze laptop die je ook schuin kan plaatsen waardoor ik iets ergonomische kan typen en hopelijk minder last van mijn schouder zal hebben. De hoofdtelefoon van Bose is een droom en ik denk dat het daar bij zal blijven, maar man wat zou ik graag een koptelefoon met noise cancelling willen hebben, maar die prijs, echt niet normaal….. dit is dus zo iets wat ik alleen zou kopen als ik de loterij zou winnen.

Birthday Wishlist

Spirelli €20,00 | Blouse jurkje ONLY €49,95 | Halterset 20kg  €46,90 | Apple Mouse €88,95 | Macbook ergonomische hoes €32,90 | Bose Quiet Comfort €329,00

Tags: ,
Categorie: Legally-Me, Persoonlijk
Vorige post Volgende post

3 reacties

 • Reageer Tim 09.07.2016

  Koop een Kindje e-reader bij Amazon.de. e books kun je goedkoop kopen bij Amazon.com of Nederlands bij Amazon.nl. Kindle is de beste en neem eentje met een backlight zodat ze je ook in t donker kan lezen, zoals de Kindle Paperwhite.

  • Reageer Stacey 09.07.2016

   Hartelijk dank voor je reactie Tim! Klopt het alleen dat je geen epubs kunt zetten op een kindle?

 • Reageer M. 11.07.2016

  Ik heb een Kindle Ereader en dat vind ik toch wel de beste (als ik vergelijk met Ereaders van vriendinnen vb.) Zou hem voor geen geld van de wereld meer kunnen missen 🙂

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.