Legally-me: It’s my birthday!

23.07.2016

IMG_8882-002
Jeeeh, vandaag is het zover, ik ben 27 jaar geworden! Niet alleen ben ik vandaag jarig, een van mijn grote dromen gaat vandaag in vervulling.

Zoals gezegd ben ik dus vandaag jarig, vanavond rond 18:00 Nederlandse tijd is het precies 27 jaar geleden dat ik doormiddel van een keizersnede op de wereld kwam. Na een paar dagen in het Amsterdamse OLVG te hebben verbleven mocht ik met mijn ouders mee naar huis in Amstelveen waar een prachtig wiegje op mij wachtte.

Al sinds ik een jaar of 4 ben heb ik het over New York. Dikwijls heb ik gevraagd of we daar naartoe op vakantie konden gaan en ik heb in de afgelopen 17 jaar zeker al 1000 spaar plannen gemaakt in Excel om dit mogelijk te maken. Steeds kwam het er niet van. Vandaag wel, vandaag vertrekken wij namelijk van Boston naar New York alwaar ik mijn verjaardag ga vieren en waar wij 6 dagen zullen verblijven. Mocht je meer over onze reis willen weten, dan kun je dat hier terug vinden.  Wat we vandaag precies gaan doen in New York weet ik niet, ik weet alleen dat mijn lieve M. een restaurant heeft gereserveerd en verder laat ik me gewoon verrassen. Via Instagram zullen jullie vast het een en ander mee krijgen van deze dag en de rest van onze vakantie.

Mochten er mede jarige zijn, van harte gefeliciteerd natuurlijk en voor nu ga ik weer verder genieten hier!

Tags:
Categorie: Legally-Me, Persoonlijk
Vorige post Volgende post

7 reacties

 • Reageer Loes 23.07.2016

  Van harte gefeliciteerd, geniet van je dag! X

 • Reageer Charelle 23.07.2016

  Gefeliciteerd Stacey! En wow, wat gaaf, New York! Heeel veel plezier, geniet ervan! Liefs

 • Reageer Celine 23.07.2016

  Gefeliciteerd, fijne dag!

 • Reageer Lara 23.07.2016

  Ahh wat gaaf, heel veel plezier vandaag en van harte gefeliciteerd!! Liefs

 • Reageer Tamara TS 23.07.2016

  Van harte gefeliciteerd!!!

 • Reageer Bente 23.07.2016

  Van harte gefeliciteerd! En heeel veel plezier in New York!

 • Reageer VanDaalEnzo 24.07.2016

  Nog gefeliciteerd. Enjoy NY! 🙂

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.