Legally-Me: My Weekly Diary #27

04.07.2016

My weekly diary
Afgelopen week was een lekkere drukke week, maar belangrijker nog, hij was ook ontzettend leuk en zat bomvol met ontzettende leuke, nieuwe en uitdagende dingen. Van een presentatie voor Campina op Share a Perfect Day tot het Runner’s World event en het spreken op een diploma uitreiking.  Ook de afsluiting van deze week kon niet beter, want die vond plaats op het terras, in de zon omring door lieve vrienden, lekker eten, mijn lieve M. en een heerlijke gin tonic. Alles over de afgelopen week lees je in my weekly diary.

plogje stacey
Maandag was het de laatste schooldag van het jaar, tenminste voor de opleiding die ik volg om mijn onderwijs bevoegdheid te behalen. Van 09:00 tot 16:00 zat ik dus zelf in de schoolbanken en na de les sloten we af met een (gezond) drankje om de vakantie te vieren. Wij hebben altijd les in de Bijlmer en in ons gebouw zit sinds kort een sap/juice bar waar ik een heerlijke groene juice dronk. Eenmaal thuis maken we een heerlijke rainbow achtige salade die we samen opeten. Na het eten ga ik een rondje hardlopen, ik ben al tijden niet meer buiten geweest om te lopen tijdens een training, maar vandaag wil ik het gewoon heel graag weer proberen en werkt mijn buik ook mee. Uiteindelijk loop ik meer dan 8 kilometer en voel ik me geweldig als ik thuis kom, zeker omdat ik al tijden niet meer zo ver heb gelopen, heerlijk!
plogje stacey1
Dinsdag was het een normale werkdag waarop ik zoals gewoonlijk weer voor dag en dauw in de auto stapte. Op mijn werk was het druk, veel herkansingen, toetsen nakijken, problemen oplossen en het maken van de presentatie voor de leerlingen die hun diploma krijgen. Ik ben de hele dag bezig en heb dan ook reuze honger als ik thuis kom. Die vissticks (aanrader, glutenvrije uit de diepvries van schar) gaan er dan ook in als zoete koek. Na het eten gaat M. de seizoensfinale van Game of Thrones kijken en doe ik mijn PBP training, waarna we samen lekker op de bank ploffen om een serie te kijken.
plogje stacey2
Woensdag was de dag van de diploma uitreiking van mijn leerlingen, maar voor het zo ver was stond mij nog een behoorlijke to-do-list te wachten. Zo begon ik mijn dag met het schrijven van veel artikelen voor de blog. Binnenkort ben ik op vakantie en ik heb besloten daar niet te gaan schrijven maar wel artikelen online te laten komen. Om die reden heb ik een planning gemaakt met artikelen die ik nog moet schrijven. Laat het me dan ook zeker even weten wat jullie zouden willen lezen en wil je zelf een blog schrijven voor op Legally-Brunette of een week dagboekje bijhouden laat het me dan even weten doormiddel van een reactie onder dit bericht of via stacey@legally-brunette.nl dan ben ik je eeuwig dankbaar! Na het schrijven ga ik mezelf even goed verwennen door naar de kapper te gaan, dat doe ik niet vaak, zo’n 2 keer in het jaar en als ik het doe geniet ik er ook gigantisch van. Na de kapper is het tijd om richting Hilversum te rijden en de diploma uitreiking te gaan leiden van mijn 29 leerlingen. Het is een gigantische eer om dit te mogen doen en een rol te mogen spelen in zo een belangrijke gebeurtenis! Meer over afgelopen woensdag lees je in de PLOG die ik maakte over deze dag, deze kun je hier terug lezen.

plogje stacey3
Donderdag begon ik mijn dag met hardlopen. Ik was even vergeten dat ik dat die avond wederom zou doen, maar ach, beter twee keer actief dan helemaal niet toch? Na het hardlopen stap ik in de auto en ga ik naar mijn werk. Er vinden nu echt geen lessen meer plaats en het is dus bijna uitgestorven in de gangen, heel ongezellig vind ik zelf. Toch is er genoeg te doen en te regelen voor het nieuwe schooljaar en dat doe ik dan ook vast. Als ik klaar ben met werken rij ik snel terug naar huis om snel iets te eten, mij om te kleden en richting Amsterdam te rijden. Vanavond vindt het Runfluencers event plaats van Runner’s World en daar mag ik weer bij zijn! Omdat ik pas wat laat van mijn werk weg kon ben ik ook aan de late kant op het event maar eenmaal daar is het gelukkig een feest der herkenning met alle lieve mede bloggers die ik weer tegen kom. We worden verwend met een nieuw paar schoenen van Saucony, model Run Pops, en gaan met onze nieuwe schoenen gelijk naar het Vondelpark om ze uit te testen. Tijdens het lopen krijgen we ook nog een hele toffe foto workshop van Joyce (van Girls Love 2 Run). Na het hardlopen worden onze voeten in de watten gelegd tijdens een voetenbadje van Weleda met allemaal heerlijke producten. Een super leuke en gezellige avond dus waarop we weer gigantisch zijn verwend! 
plogje stacey4
Vrijdag ga ik voor het eerst van mijn leven 300 kilometer op 1 dag rijden, waarom? Ik mag een presentatie geven op de stand van Campina tijdens het Share a perfect Life event in Hilvarenbeek. Na het ontbijt neem ik nog een keer mijn presentatie door en dan stap ik in de auto naar Hilvarenbeek. Omdat ik veel te vroeg ben loop ik eerst even over het terrein en word ik verrast door hoe leuk het is aangepakt en hoe mooi het allemaal is aangekleed, de organisatie heeft er echt heel veel werk van gemaakt. Voor ik op ga geniet ik nog even van een yoghurtje met aardbeien en chocolade en dan is het tijd om mijn presentatie te geven over motivatie tips om te gaan sporten en over gezonde voeding. Ik vind het geweldig leuk om te doen, om zo over mijn passie te mogen spreken en ben vereerd dat ik dit soort toffe dingen mag doen dankzij mijn blog. Op de weg terug naar huis trakteer ik mijzelf op een heerlijke McFlurry en rij dan verder naar huis. Ik kan je vertellen dat dit hele lange rijden dus echt niet mijn ding is, ik vind het verschrikkelijk, maar gelukkig vind ik het presenteren geweldig. Eenmaal thuis is het al behoorlijk laat en doen M. en ik snel boodschapjes, koken we en ploffen dan lekker samen op de bank. 
plogje stacey5
Zaterdag was het tijd voor presentatie nummer twee. Na al de hele week heel slecht te hebben geslapen heb ik nu eindelijk een beetje redelijk geslapen en word ik (met wat tussenposes) uiteindelijk om 09:30 wakker. Samen gaan we lekker rustig ontbijten en tegen een uurtje of 12 spring ik in de auto om weer helemaal naar Hilvarenbeek te rijden. Het weer werkt het eerste uur helaas niet mee, het hoost op het festival, maar gelukkig wordt het daarna weer lekker zonnig en zo ook als ik mee doe aan de food foto workshop. Omdat ik weer zo vroeg ben heb ik uitgebreid de tijd om overal langs te lopen en even te kijken en dan is het tijd om weer te gaan knallen. Eerst assisteer ik bij de bootcamp challenge en dan is het tijd voor mijn eigen praatje. Het is super leuk dat mensen hun vragen stellen en na afloop ook nog bij me langs komen om dingen te vragen en tips te krijgen, echt wauw. Met een dikke smile op mijn gezicht loop ik terug naar de auto en rij ik weer het hele eind terug en is het al 20:30 als ik eenmaal thuis kom. Omdat ik dood op ben besluit ik er een rustige avond van te maken en kijken we wat tv en de dodelijk spannende penalty serie van de Duitsers tegen de Italianen. 
plogje stacey6
Zondag slapen we lekker uit en genieten daarna van ons momentje samen tijdens het ontbijt en kijken we een aflevering van Ik vertrek die we nog niet hebben gezien. Na het ontbijt gaan we samen naar de IKEA om 2 stoeltjes voor in de tuin te kopen zodat we weer lekker buiten kunnen ontbijten als het weer het toelaat. Op de weg terug rijden we langs Eten op rolletjes, een foodfestival in Haarlem. Omdat we hier vanavond eigenlijk graag heen zouden willen gaan we eerst even langs om te checken of er wel iets te eten voor mij is. In tegenstelling tot bijvoorbeeld Rollende keukens is dat gelukkig heel goed geregeld hier en dus spreken we af met vrienden om er die avond leuk heen te gaan. Maar voor we ons vol gaan eten gaan we eerst samen even hardlopen. Het is al een tijd geleden dat we samen zijn wezen hardlopen maar ik vind het stiekem wel het leukste dat er is en verheug me nu al op onze rondjes door Central Park in New York over een paar weken! Na het hardlopen frissen we ons op en gaan we dus richting Eten op Rolletjes. Ik ontdek al snel de gin tonic stand en man wat zijn die lekker zeg! (Als ik deze blog wat jolig typ, dan weten jullie hoe dat komt….. ;)) Maar niet alleen dronk ik 2 grote bellen gin tonic ik genoot ook van een fish taco en een stuffed sweet potato, allemaal super lekker. Het was echt een heerlijke avond, lekker eten, goede muziek, goed gezelschap, goed weer en lekkere drankjes. Omdat ik deze blog moet typen en omdat het wat af begint te koelen gaan we naar huis en kruip ik met mijn laptop op de bank om dit artikel te schrijven.

 

Binnenkort ben ik op vakantie en ik heb besloten daar niet te gaan schrijven maar wel artikelen online te laten komen. Om die reden heb ik een planning gemaakt met artikelen die ik nog moet schrijven. Laat het me dan ook zeker even weten wat jullie zouden willen lezen en wil je zelf een blog schrijven voor op Legally-Brunette of een week dagboekje bijhouden laat het me dan even weten doormiddel van een reactie onder dit bericht of via stacey@legally-brunette.nl dan ben ik je eeuwig dankbaar! 

Tags:
Categorie: Diary, Legally-Me
Vorige post Volgende post

1 reactie

  • Reageer gaby 04.07.2016

    wat een hoop leuke dingen heb je weer gedaan 🙂 en dat presenteren vind ik maar knap hoor, zoiets vind ik echt doodeng. Fijne vakantie alvast x

  • Laat een reactie achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.