Legally-Me: My weekly Diary #28

11.07.2016

123MWD
Deze Weekly diary staat niet alleen vol met hele veel gekke foto’s die ik afgelopen week heb gemaakt, maar het was ook de week waarin de vakantie begon en ik heel wat uren stond te bakken in de keuken. Het weekend stond grotendeels in het teken van Baby’s, heel veel baby’s! Lees alles over mijn week in My weekly diary.
123MWD1 Maandag:
Mijn dag begon met een ontbijtje waarna ik richting Alkmaar ging voor een medische afspraak. Na mijn afspraak besloot ik even naar het centrum te rijden om in te slaan bij de Primark, maar geloof het of niet, ik vond helemaal niets. Ook in de andere winkels zag ik niets waar ik happy van werd en uiteindelijk ging ik alleen naar huis met een stapel baby kleding voor alle zwangeren in mijn omgeving. Eenmaal thuis had ik een briljant plan, althans dat vond ik zelf zo erg dat ik eerst een half uur heb gelachen voor ik het ging uitvoeren, het gaat om de gekke foto’s. De gekke foto’s die je ziet links zijn de foto’s die ik naar M. stuurde per whatsapp over het eten. Ik gaf hem 4 opties voor het eten van die avond, zoete aardappel, pasta pesto, taco’s en pad Thai. Uiteindelijk koos hij voor de pasta pesto die we lekker samen opaten. De rest van de avond ben ik bezig geweest met de blog en keken we samen lekker wat tv.

123MWD2
Dinsdag
Vandaag moet ik gewoon werken en dat betekent dat de wekker vroeg gaat, gelukkig voor de 1 na laatste keer van dit schooljaar! Met een ontbijtje achter mijn kiezen stap ik in de auto naar mijn werk en rij ik naar Hilversum waar ik vooral bezig ben met de laatste dingen voor volgend schooljaar regelen, lessen op usb sticks zetten en de kasten van de vakgroep recht opruimen. Tussendoor drink ik mijn slowjuice met spinazie, komkommer, bleekselderij, limoen en gember. Eenmaal thuis is het al best wel weer laat en meet ik met M. bij de AH om boodschapjes te doen, zoete aardappel met een Duitse biefstuk en broccoli. Na het eten ben ik wederom druk bezig met de blog en kijk ik met M. lekker een serie, zoals gewoonlijk.
123MWD3
Woensdag:
Woensdag staat in het teken van bloggen, bloggen en nog eens bloggen. Zoals gezegd ben ik op een verantwoorde manier bezig om mijn blog draaiende te houden tijdens onze vakantie. Met verantwoord bedoel ik dat ik best wel een stapje harder nu wil zetten om dat voor elkaar te krijgen, maar het moet niet ten koste gaan van alles en ik moet niet uitgeput aan mijn vakantie gaan beginnen. Gelukkig heb ik een aantal super lieve mensen die me een mail hebben gestuurd om een leuke gastblog te schrijven (dank jullie wel!) maar dat mogen er natuurlijk altijd meer zijn, dus vind je het leuk om een gastblog te schrijven, stuur me dan even een mailtje Stacey@Legally-Brunette.nl. Tussen het bloggen door vier ik in mn eentje de verjaardag van Legally-Brunette en ga ik ook nog even hardlopen. Na het eten duik in de keuken in om te bakken, te bakken en nog eens te bakken. Morgen is het de laatste schooldag van het jaar en ik wil graag trakteren bij mijn collega’s. Stiekem is het ook gewoon een goede manier om 3 nieuwe recepten uit te kunnen testen en als ze goed bevonden worden op mijn blog te zetten, maar he, dat zeg ik er morgen natuurlijk niet bij! Ik bak 3 overheerlijke baksels (binnenkort terug te vinden op mijn blog!) en dan is het al weer tijd om te gaan slapen, morgen gaat mijn wekker immers al weer om 05:30….
123MWD4
Donderdag:
Mijn wekker gaat rete vroeg en hoewel ik giga slecht heb geslapen vind ik het vandaag niet zo erg, het is namelijk mijn laatste werkdag van het schooljaar en dus gaat opstaan ineens een heel stuk makkelijker kan ik je vertellen! Eenmaal in Hilversum trakteer ik natuurlijk op mijn baksels terwijl we met zijn alle aan het vergaderen zijn en als ik met mijn collega’s de laatste dingen heb besproken wensen we elkaar aan fijne vakantie en begint voor ons die heerlijke zomervakantie. Later op de middag heb ik nog een borrel bij kennissen en als ik naar huis rij heb ik giga veel zin om te gaan hardlopen. Als ik eenmaal thuis ben en heb gegeten is die zin volledig verdwenen en sleep ik me met pijn en moeite van de bank. Zoals gewoonlijk en waarschijnlijk heel herkenbaar gaat het echter super lekker en ben ik zo onwijs blij dat ik ben geweest!
123MWD5
Vrijdag:
Vandaag staat er allereerst een afspraak op de agenda bij de Changing Life Hub waar ik het even ga hebben over mijn Personal Body Plan. Na mijn meeting ga ik even trainen en ziet dit er niet super indrukwekkend uit? Ik kan je vertellen dat ik er, as we speak op zondag, nog steeds spierpijn van heb. Het voelde echter wel weer heel fijn om even in de Hub te zijn, al is het alleen maar omdat ze je daar zo fijn helpen en aanwijzingen geven bij je oefeningen. Na deze afspraak heb ik een afspraak over een studie die ik wil gaan volgen volgend jaar en waar ik een toelatingsgesprek voor moet voeren (hier ga ik jullie na mijn vakantie veel meer over vertellen) en dan ga ik lekker naar huis om wat administratie voor mijn blog te doen. Tegen de tijd dat ik bijna klaar ben meet ik weer met M. bij de supermarkt en maken we lekker roerbakgroente met garnalen met groene curry woksaus. Na het eten is M. zo lief om even foto’s van mij te gaan maken als ik ga fietsen met mijn nieuwe fiets en als ik thuis kom ben ik wel een beetje klaar met alles en kruip ik lekker tegen M. aan op de bank.
123MWD6
Zaterdag
Na een nacht wederom niet echt te hebben geslapen starten we onze dag rustig op met een ontbijtje. We gaan vandaag met vrienden varen en eten in Amsterdam en moeten dus al om 12 uur de deur uit (we kamen pas om 10:30 ons bed uit). Met een deel van de groep gaan we richting Amsterdam om alvast eten en drinken in te slaan voor op de boot en dan voegt de rest van de groep zich bij ons en gaan we met 16 man sterk de boot op om lekker ene paar uurtjes te varen. Tijdens de regen schuilen we even onder een brug, maar eigenlijk mogen we niet klagen en hebben we heerlijk weer gehad. Na het varen gaan we met z’n allen uiteten bij Julius Bar en Grill in de Pijp en zitten er aan tafel net zo veel zwangere vrouwen als niet zwangere vrouwen, echt heel grappig. Het lijkt wel alsof iedereen in mijn omgeving momenteel zwanger is en tijdens de hele avond ging het ook eigenlijk alleen maar over zwangerschappen en kinderen. Zo zie je maar hoe de samenstelling van een vriendengroep ineens kan veranderen, al vind ik het alleen maar heel erg leuk om te zien hoor al die zwangerschappen! Na het eten zitten we allemaal vol en gaan we lekker allemaal weer richting Haarlem. Het was een super leuke en gezellige dag en avond!
123MWD7
Zondag:
Na heerlijk geslapen te hebben staat me het nodige te doen. Terwijl ik mijn ontbijt maak ben ik ook met een mixer in de weer om een tulband te bakken voor de babyshower waar ik later op de dag heen ga. Multitasken to the max dus en als ik aan mijn ontbijt opeten begin gaat mijn cake de oven in. Terwijl ik mijn haar doe en de laatste hand leg aan het cadeau staat de taart af te koelen en ben ik op tijd om hem nog te versieren en er zelfs nog even een foto van te maken (tsja je bent blogger of niet he?). Voor ik weg ga poseer ik nog even met haar cadeau, een heel pakket met knuffels en heel veel schattige inimini kleertjes. Inmiddels is het al 12 uur en is het tijd om in de auto te stappen naar het verre Friesland voor de babyshower van mijn lieve vriendinnetje Femke. Het is bijna 2 uur rijden tot ik op de plaats van bestemming ben, maar dat heb ik maar wat graag over voor haar! Eenmaal bij haar schoonouders zitten we vol spanning te wachten tot ze binnenkomt en is de verbazing van haar gezicht af te lezen, zo leuk dat ze niets door had! Het was echt een super leuke babyshower en ik mag ook gelijk verklappen dat zij hele leuke gastblogs heeft geschreven die jullie over een paar weken zullen lezen. Na de babyshower rij ik naar huis en heb ik stiekem best wel heel veel honger als ik thuis kom. Na het eten plof ik op de bank en zou ik het liefst niets meer doen en lekker tegen M. aan kruipen, maar moet er nog even een Weekly diary worden geschreven wat ik dus bij deze heb gedaan.

Tags:
Categorie: Diary, Legally-Me
Vorige post Volgende post

1 reactie

  • Reageer Yamina 11.07.2016

    Ik vind je foto’s zo leuk! Heerlijk om te zien dat ook jij je gekke buien hebt.

  • Laat een reactie achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.