Legally-Me: My Weekly Diary

19.07.2016

mwdha
De afgelopen week heb ik 4 weken vooruit geblogt, kreeg ik te maken met een behoorlijk irritantje voedselvergiftiging, maar vierde ik ook alvast mijn verjaardag, ging ik uiteten met een vriendinnetje en zat ik 4 uur lang te kletsen bij de yoghurt barn. Dit en meer lees je in My weekly diary. 

mwdha1
Maandag

Mijn dag begint al als ik om half 8 (ja, ik heb vakantie) mijn to do list ga maken. Waar bij de meeste mensen die vakantie hebben er misschien lezen, koffer inpakken en wasjes draaien op staat, moet ik me nog even een week in het zweet werken om alles voor Legally-Brunnette draaiende te hebben. Gelukkig vind ik bloggen het leukste wat er is en ga ik van start met 1 van de 25 artikelen die ik wil schrijven. Tijdens mijn vakantie hebben jullie dus genoeg te lezen en zal alles, op de weekly diary’s na, gewoon door gaan. Na de vakantie deel ik uiteraard mijn belevenissen van onze toffe reis, maar op Facebook en Instagram na, ga ik geen artikelen schrijven op vakantie, meer hierover lees je trouwens hier.
Na het eten ga ik ook op de bank weer door met schrijven. Hoewel mijn to do list gestaag slinkt en ik 7 artikelen af mag strepen betekent mijn super productieve dag dat hardlopen er even bij in schiet. Je kunt nu eenmaal niet alles willen he?

123MWD8
Dinsdag

Ik kan de hele nacht al niet slapen, ik maak me om van alles verschrikkelijk druk en besluit dus maar een kop thee the gaan drinken beneden.  Of dat verstandig is geen idee, maar ik word er misselijk van en durf me daarna amper te bewegen. Wat volgt is een serie van 8 uur waarin ik afwisselend naar de wc moet rennen of met mn hoofd in een blauwe emmer hang. Tussen het rennen en hangen door probeer ik zo stil mogelijk te liggen om niets te activeren en besluit Pokémon Go te downloaden. Veel is er niet aan als je in bed ligt maar een nieuwe verslaving is geboren. Als ik mij later op de dag weer wat beter voel en toch echt de deur uit moet voor droge crackers loop ik dus net als een groot deel van Nederland, gefixeerd op mijn scherm, rond en vang ik mijn eerste Pokémon. Als ik terug kom hangt mijn e-reader half buiten de brievenbus. Ik ben echt des duivels, een apparaat van 130 euro dat je per normale post verstuurd en dan ook nog er half buiten hangt, geen goede service van bol.com…. Gelukkig voel ik me later op de dag wel wat beter en doen de crackers me goed en hoewel ik er niet van af ben, durf ik die avond zelfs een kop soep te eten. Het hardlopen dat ik voor vandaag had gepland skip ik uiteraard wel en we gaan dus op de bank samen een serie kijken.

123MWD9
Woensdag

Na een nachtje heerlijk te hebben geslapen verheug ik me op mijn bakje havermout die ik gisteren heb moeten missen. Waarom precies is me een raadsel want mijn maag is nog steeds van slag en die havermout smaakt nergens naar. Ik baal want ik heb me al weken verheugd op de sushi date met Marisa vanavond…. Dan maar hopen dat mijn lichaam vanavond de sushi gaat accepteren, al is het natuurlijk echt niet verstandig en stom om gewoon te gaan. Anyway, omdat ik gisteren niets aan mijn to-do list heb gedaan, heel veel pr bureau’s ‘ineens mailen’ en er dus nog genoeg werk wacht ga ik nog maar een paar uur knallen voor ik richting Marisa rij. Nu ik tussendoor wat dingen heb kunnen eten en me redelijk goed voel ga ik me maar gewoon aan die sushi wagen en neem ik de eventuele consequenties voor lief.
Voor het eerst zie ik het super leuke nieuwe huis van Marisa en haar vriend en na de tour wachten er belangrijke zaken op ons, er zou namelijk een bijzondere Pokémon op het grasveld zitten en als twee pubers lopen we er dus op af. Ik ben blij dat Marisa ook zo hooked is, want stiekem schaam ik me er een beetje voor dat ik die nieuwe rage zo onwijs tof vind.
Ook tijdens onze wandeling van en naar het sushi restaurant zijn we op jacht maar heen met name toch op jacht naar de heerlijke sushi. De sushi valt niet super, maar zoals gezegd neem ik dat maar voor lief nu ik me hier al weken op verheugde en morgen geen bijzondere plannen heb.

mwdha2
Donderdag
Na het ontbijt ga ik aan de slag met mijn to-do-list. Door mijn voedselvergiftiging en gezellige dagje met Marisa, lig ik wat achter op schema, maar gelukkig lukt het schrijven me heel goed en ben ik binnen no time weer op koers om op vakantie te kunnen gaan. Ik besluit mezelf dan ook de middag ‘vrij te geven’. Het klinkt misschien gek, maar met mijn blog verdien ik ook wat geld dus is het ook gewoon werken en je houden aan deadlines. In de middag ga ik eerst even richting het centrum, ik moet nog iets terug brengen bij de Mango en wil, als ik heel eerlijk ben, ook gewoon Pokemon gaan vangen. Dat laatste lukt goed want ik wandel meer dan 10 kilometer en heb er dus heel wat in de pocket. Ook na het eten gaat het wandelen door, nu samen met mijn lief (die geen pokemon speelt) ga ik een ijsje halen, super fijn om zo alvast een beetje in de vakantie stemmin te komen samen.

123MWD10
Vrijdag:
Ik word wakker met het nieuws van Nice en dat is natuurlijk een verschrikkelijk drama geweest. Ik word er zo verdrietig van dat er momenteel zo veel gebeurd om ons heen en later natuurlijk ook nog de toestand in Turkije. Ik hoop echt dat het snel beter wordt, maar ik vrees eerlijk gezegd het ergste. Doe allemaal maar heel voorzichtig op vakantie en thuis, oke? Goed in het kader van de gebeurtenissen maak ik maar een peace teken in mijn havermout en ga dan aan de slag met mijn to do list. Ik verzet wederom bergen met werk en het voelt goed dus trakteer ik mezelf op een lekkere bak met yoghurt in de middag. Als avond eten maken we samen pannenkoeken en kruipen dan op de bank met een serie.
mwdha3
Zaterdag:
Na te hebben ontbeten met een leftover pannenkoek van de vorige dag ga ik richting Haarlem. Lekker even 25 minuten wandelen en dan meeten met Yvette bij de Yoghurt Barn. Uiteraard zitten we lekker te eten bij de yoghurt barn, maar kletsen kunnen we ook als de beste want na 4 uur zijn we eigenlijk nog lang niet uitgekletst. Het was dus weer super geslaagd en gezellig! Nadat ik met Yvette ben mee gelopen naar de parkeergarage loop ik verder door naar huis en ga ik met M. boodschapjes doen. We maken Vietnamese springrolls en die zijn zo verschrikkelijk lekker! M. maakt er gelijk een zeer charmante fotoserie bij zoals jullie zien. De rest van de avond ben ik bezig met het kopen van e-books en kijken we een serie.
mwdha4
Zondag
De dag dat ik mijn pre-birthday party vier! Maar voor het feest gaat beginnen gaan we eerst samen ontbijten. Omdat het nog best wel vroeg is hebben we de zon helaas nog niet in de tuin en ontbijten we dus nog even binnen. Nadat mijn ontbijt is gezakt maak ik me klaar om te gaan hardlopen. Eenmaal bezig is het toch veel warmer dan ik had gedacht en heb ik spijt dat ik geen water bij me heb. Na 11,5 kilometer kom ik uitgedroogd thuis en heb ik een uur nodig om weer een beetje een normale kleur op mijn gezicht te krijgen en er niet meer uit te zien als een tomaat. De afstand is wel heel fijn trouwens, de langste afstand sinds maanden! Na het douchen gaan we boodschapjes doen en duik ik de keuken in om alles voor de bbq en taart te maken. Als de familie er is gaan we lekker eten!

Tags:
Categorie: Diary, Legally-Me
Vorige post Volgende post

6 reacties

 • Reageer Shelley 19.07.2016

  Ahh, Pokémon Go is zóó’ verslavend hè?! Ik heb in de afgelopen 3 dagen gewoon meer dan 25 km gelopen op zoek naar Pokémons. En indd ook met succes dat wel haha. Ik own een gym en heb 3 pikachu’s haha. :’) Zo erg eigenlijk!

  Ik heb het al gezegd maar hier nog een keer: heeeel veel plezier op vakantie!

  • Reageer Stacey 19.07.2016

   Hahahaha 25 kilometer wauw! Ik ben stiekem wel een beetje jaloers op je Pikachu’s want die kan ik dus nergens vinden. Hopelijk spot ik hem in NYC!

 • Reageer Marisa 19.07.2016

  Na je bezoekje heb ik nog even nagedacht, ik ben erover eens dat de goude combinatie is: Pokemonnen en sushi eten! Na onze vakanties weer zo’n date?

  • Reageer Stacey 19.07.2016

   Jaaaaa helemaal goed, het was inderdaad een gouden combinatie vond ik!

 • Reageer Diana Hamelijnck 19.07.2016

  Tja.. pokemon… dacht dat wil ik niet. Maar nu heb ik het door nieuwsgierigheid toch ook gedownload erg he !

  • Reageer Stacey 19.07.2016

   Heel herkenbaar Diana, ik dacht ook dat ik het niet zou gaan downloaden, maar nu ben ik hooked…. oeps

  Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.