Legally-Me: Plog 29 juni – Diploma uitreiking en een nieuwe coupe

01.07.2016

plog
Afgelopen woensdag had ik niet alleen de eer om aan 29 van mijn leerlingen hun diploma uit te reiken, ook ging ik naar de kapper om mezelf een nieuwe coupe aan te laten meten en werkte ik aan het vakantie blog schema van Legally-Brunette. Alles over afgelopen woensdag lees je in deze plog. 

plogje stacey
Mijn dag begint met hetgeen waar ik echt een gruwelijke hekel aan heb, een havermout explosie in de magnetron. Gelukkig valt de schade dit keer mee en staat er even later toch nog een lekker ontbijtje voor me klaar, maar ik moet het eerste half uur altijd even weer in een goede mood komen als dit gebeurd…. Na het ontbijt is het 08:00 en ga ik aan de slag. Hoewel ik vandaag gelukkig niets voor mijn werk op school hoef te doen heb ik des te meer werk voor Legally-Brunette, maar gelukkig is dat altijd heel erg leuk. Zoals jullie weten ga ik over een paar weken 3,5 week op vakantie naar Amerika en daarom maak ik een grote blog planning.

Hoewel ik de afgelopen jaren altijd nog wel heb geblogt vanaf mijn vakantie wil ik dat dit jaar eigenlijk niet doen. Na dit jaar ben ik wel echt toe aan mijn vakantie en wil ik ook echt even helemaal niets doen. Omdat niets doen daar niet mag betekenen dat er niets meer online komt moet ik dus als een malle voor gaan werken en daar maak ik een schema voor met welk artikel wanneer online komt als ik weg ben. Helaas zitten er nog wat gaten in mijn planning, dus mocht je ideeen hebben over wat je zou willen lezen, waar ik over moet schrijven of wat je hier mist, let me know! Ook als je het leuk vindt om een gastblog te schrijven of om mee te doen met Fit & Food met, laat het dan even weten hier onder of stuur me een mailtje via stacey@legally-brunette.nl.
plogje stacey1
Omdat het werken wat ik doe, het typen, typen en nog eens typen van artikelen niet bijster interessant is om te doen maak ik niet zo veel foto’s. Waar ik wel foto’s van maak is van wat ik eet, eerst een proteine shake (smaak cookies and cream) en later nog 3 rijstwafels met avocado en kalkoen filet. Zoals je ziet is pannenkoek ook weer binnengedrongen nadat hij een uur tegen de ramen op bleef springen en ik hem binnen helemaal hoorde mauwen…… Tsja sorry maar als het dan ook nog gaat regenen dan breekt mijn hart en word ik zo week dat ik hem toch maar naar binnen heb gehaald….

De brief die je rechts boven ziet is een ‘goedmakertje’ van de Bijenkorf. Weten jullie nog dat ik vol trots vertelde dat ik een mooie ring had gekocht afgelopen zondag die binnen 2 weken geleverd zou worden? Nou ik werd snel uit de droom geholpen want de levertijd blijkt niet 2 weken te zijn maar 12 weken….. Ik had hierover een klacht gestuurd naar de Bijenkorf dat ik dat gezien de prijs van de ring niet echt netjes vond en nogal een verschil vond die 10 weken. Om het goed te maken kreeg ik een brief met een waardebon voor koffie en een gebakje, toch jammer dat ik die heerlijke gebakjes daar niet mag en nog steeds 12 weken moet wachten….
plogje stacey2

En dan, nadat ik mijn planning (op het hardlopen na, daar had ik geen tijd en energie voor) heb behaald ga ik naar de kapper waar ik vanmorgen een afspraak mee heb gemaakt. Nu is naar de kapper gaan niet echt mijn hobby, maar gezien de vele dode punten die mijn haar rijk was kon ik niet anders, zeker met het oog op de vakantie vond ik het wel handig om dan even een opfrisbeurt te krijgen. Toen ik aan de kapster vertelde dat ik die avond de diploma uitreiking van mijn leerlingen had deed ze ook nog eens extra veel moeite voor mijn haar en kreeg ik zelf, omdat ik voor het eerst kwam, een korte visagie workshop. Enige nadeel van dat laatste was dat hoe leuk het ook was het een half uur langer duurde dan ze vooraf zeiden en ik giga in tijdnood kwam…..

plogje stacey3
Tijdnood dus….. Ik fietste om 17:38 weg bij de kapper en moest om 18:00 omgekleed en wel en gegeten en al in de auto zitten. Ik kan je nu al vertellen dat daar iets niet helemaal goed ging. Na mezelf snel te hebben omgekleed was er geen tijd meer om te eten en dus ging ik met 3 nakd repen en een appel in de auto richting Hilversum. Hoewel het geen volwaardige maaltijd was en dit zeker niet mijn normale manier van eten is, was ik toch blij nog even iets gegeten te hebben.

Eenmaal in Hilversum ben ik natuurlijk weer veel te vroeg (achteraf had ik makkelijk thuis nog kunnen eten…). Omdat ik de eerste en enige ben zorg ik vast dat alle cadeau’s klaar liggen, alle muziek en presentaties op een stick staan en dat het podium er mooi uit ziet. Als alles klaar is komen mijn collega’s, repeteren we en dan kunnen we gaan beginnen met de diploma uitreiking.
plogje stacey4
Het afgelopen jaar heb ik 2 mentor klassen gehad en bijna iedereen is geslaagd wat betekent dat ik vanavond aan 29 mensen hun diploma mag overhandigen. Ik vind het een gigantische eer dat ik er mag staan en aanwezig mag zijn bij zo een belangrijke gebeurtenis in hun leven. De dagen er voor heb ik dan ook onwijs mijn best gedaan om er een flitsende presentatie van te maken en over iedereen persoonlijk iets te vertellen.

Nadat de 29 toppers hun diploma hebben gekregen, er hele foto shoots zijn geweest tijdens het tekenen en er een laatste klassenfoto is gemaakt, is het tijd voor de after party/borrel. Om een uurtje of 22:45 gaat iedereen een beetje naar huis en ga ook ik in de auto naar huis waar ik snel mijn bedje in kruip.

Tags:
Categorie: Legally-Me, Plog
Vorige post Volgende post

1 reactie

  • Reageer Aniek 03.07.2016

    Wat een leuke plog! Ik ken je niet persoonlijk, maar je komt echt over als een zeer bevlogen docente. De passie straalt in ieder geval van je blogs af! 🙂

  • Laat een reactie achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.