Legally-Me: VLOG – Presenteren op Share a Perfect Day

07.07.2016

share a perfect day
Zoals jullie ongetwijfeld al op Instagram, Facebook of in My Weekly Diary hebben gezien, had ik afgelopen week de eer om 2 maal een presentatie te geven op het Share a Perfect Life event in Hilvarenbeek. Bij de stand van Campina vertelde ik over waarom sporten belangrijk is, hoe je toch van die bank af komt om te gaan sporten en vertelde ik over gezonde voeding. Van dit super toffe event heb ik ook gelijk een VLOG gemaakt om deze bijzondere ervaring met jullie te kunnen delen, kijk dus lekker mee naar de VLOG – Presenteren op Share a Perfect Day! 

Foto’s: Gemaakt door en met dank aan David Stegenga

share a perfect day
Hoewel ik iedere dag voor de klas sta en mijn hand daar niet meer voor om draai vond ik het toch wel wat spannend om nu voor een publiek dat ik niet ken te gaan spreken. Gelukkig had ik mijzelf thuis als goed voorbereid en helemaal in mijn hoofd hoe ik de presentatie wilde gaan doen. Ik zou gaan beginnen met 10 manieren om van de bank af te komen en te gaan sporten, ik zou wat korte oefeningen laten zien die je voor de TV kon doen en daarna zou ik het gaan hebben over gezonde voeding.

David-Stegenga-SAPD-20160702-112

Eenmaal op het podium vielen alle zenuwen eigenlijk van mij af en stond ik net zo te praten als dat ik dit normaal voor de klas doe, energiek en vrolijk (mijn leerlingen vinden het 0m 08:30 vaak te vrolijk…). Het leukste aan het presenteren was dat ik mocht praten over mijn passie en er ook oprechte belangstelling was vanuit het publiek en er vragen werden gesteld. Ook na afloop van de presentatie heb ik beide keren nog met wat belangstellende gezeten om hun vragen te beantwoorden. Nog steeds kan ik bijna niet geloven dat ik zo iets tofs gewoon mocht doen dankzij mijn blog, echt heel tof en dus dank voor Out2Move en Campina!

Zijn jullie ook naar Share a Perfect Day geweest? En wat is het smoesje dat jij gebruikt om niet te gaan sporten? 

Tags: ,
Categorie: Legally-Me, Vlog
Vorige post Volgende post

5 reacties

 • Reageer Celine 07.07.2016

  Leuke vlog, en ook leuk om te zien dat je zo enthousiast presenteert! 🙂

  • Reageer Stacey 07.07.2016

   Wat leuk om je horen Celine! 🙂 Dank je wel voor je reactie.

 • Reageer El 07.07.2016

  Leuk, weer een vlog en complimenten voor je presentatie!!

  • Reageer Stacey 08.07.2016

   Dank je wel voor je lieve reactie El!

 • Reageer Remy 22.07.2016

  Goed gedaan meid!!!

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.