Legally-Me: When I was 26

22.07.2016

Birthday
Morgen word ik alweer 27 jaar en dat betekent dat mijn 26ste levensjaar er al weer bijna opzit. Waar mijn 25ste levensjaar een grote rollercoaster was, werd het afgelopen jaar gelukkig iets rustiger. Vandaag blik ik terug op mijn afgelopen jaar in When I was 26. 

when i was 26
Bovenstaande collega geeft eigenlijk een goed beeld van alles wat ik het afgelopen jaar heb gedaan, heb beleeft en heb meegemaakt. Zoals bij iedereen had ik hele leuke maar ook minder leuke dingen dit jaar, dat hoort nu eenmaal bij het leven ben ik bang. Bij deze een korte opsomming van de belangrijkste dingen van het afgelopen jaar.

De start van mijn leven als docent | De vakantie naar Curacao | De oefenrechtbank organiseren op mijn werk | Zwemmen met dolfijnen | Vriendinnetjes die zwanger raken (4 maarliefst!) | Mudrunnen | Heel veel verschillende bootcamp lessen | De vakantie naar Londen | Het overlijden van mijn oma | Freelance werken voor Out2Move | Mijn allereerste Babyshower | Starten met Personal Body Plan | Opgenomen worden is het ziekenhuis | Onze vakantie naar Rome | Een nieuwe baan na de vakantie |Een super tof oud en nieuw feest | Op de cover van de Runner’s World | Presenteren op de huishoudbeurs | Leuke dingen doen met vriendinnen |Opgeblust en overspannen zijn | Al weer 2 jaar samen met de liefste zijn| De gekke kat van de buren die steeds langs komt |De tuin die eindelijk helemaal af is | De loopband die na het inschakelen van een verhuisbedrijf op zolder staat| Het kopen van mijn nieuwe camera | Het boeken van onze reis naar Amerika | Samen een rondje lopen om een ijsje te halen|  Presenteren op Share a Perfect Life | De 42 kilometer wandelen met Marisa | Haarlem steeds beter leren kennen | Eindelijk een racefiets hebben gekocht | Groei bij Legally-Brunette | De housewarming van ons huis | Op de fiets naar het strand gaan | Wijnproverij met een vriendinnetje |  Langzaam aan ook echt geld gaan verdienen met het bloggen | Samen heel veel mooie plannen maken voor de toekomst |

Dit was in de notendop mijn jaar, op naar een heel mooi 27ste jaar!

 

Tags: ,
Categorie: Legally-Me
Vorige post Volgende post

4 reacties

 • Reageer Mari 22.07.2016

  Ik heb je het afgelopen jaar wederom gevolgd en ben je gelukkig ook weer vaak tegengekomen. Ik leer je steeds beter kennen en kan oprecht zeggen “wat ben je een mooi mens”. Op naar een nog mooier jaar Stacey! Dikke kus

 • Reageer Ise 22.07.2016

  Mooie dingen! Een fijne verjaardag alvast 🙂

 • Reageer Fleur Sophia 22.07.2016

  Alvast gefeliciteerd meis! Je hebt zo te lezen veel mooie dingen mogen meemaken. Hopen dat aankomend jaar opstenminst net zo fijn wordt!

 • Reageer Tamara TS 22.07.2016

  Nog een half uurtje en dan ben je echt jarig, dus alvast van harte gefeliciteerd!
  Wat een ontzettend goed jaar heb je gehad. Dat het komende jaar nog beter mag worden!!!

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.