Legally-Me: When I’m 27

26.07.2016

When I'm 27
Afgelopen week had ik het er over met een vriendinnetje dat ook 27 wordt, het is net zo’n tussen in leeftijd. Net niet meer een hippe twintiger, maar pas bij 28 komt die grote 3 echt angstvallig dichtbij. Toch belooft komend jaar een heel leuk jaar te worden waarin ik van alles wil gaan doen en zal gaan beleven!
Reizen:
As we speak zit ik natuurlijk in Amerika, New York on precies te zijn en over een paar dagen trekken we door langs de rest van de oost kust. Dit is een van onze droomreizen wie we heel graag wilde maken samen. Maar naast Amerika hebben we nog wat dromen, Valencia staat al een paar jaar hoog op het lijstje en ook willen we graag samen naar Azië. Twee dingen die met grote waarschijnlijkheid komend jaar plaats zullen vinden. Maar naast dit soort super tripjes wil ik ook vaker een dagje weg in eigen land, naar Groningen bijvoorbeeld. Al moet ik zeggen dat dagjes naar Antwerpen, een weekendje Gent en een dagje Keulen ook altijd erg leuk zijn. Genoeg leuks dus wat we willen doen!

Baby Boom:
Het komende jaar gaan er heel veel baby’s worden geboren in mijn omgeving (nee, niet die van ons). Zojuist heb ik mijn eerste babyshower ooit achter de rug maar er volgen er nog een groot aantal waarvan ik er zelf ook 1 ga organiseren, spannend! Als ik de komende maanden dan ook shoppend met baby spullen word gespot, denk dan niet dat je een scoop hebt, ik heb een excuus om los te gaan voor anderen!

Spannend:
Daarnaast staan er nog een paar spannende dingen te gebeuren op het gebied van werk en studie. (over 2 weken vertel ik hier alles over, ik moet alleen even de laatste dingen regelen voor het online kan). Trust me als ik het zou kunnen zeggen zou ik het doen, maar dat kan helaas nog niet. Wel kan ik alvast delen dat het een druk jaar gaat worden, dat ik waarschijnlijk weer veel te veel hooi op mijn vork heb genomen en dat het best wel zwaar gaat worden. Maar wie een droom heeft moet nu eenmaal hard werken om die droom uit te laten komen, toch?

Legally-Brunette
De afgelopen maanden is mijn blog gegroeid als kool en voor het eerst in 3 jaar begin ik zelfs kleine bedragen (ik kan er niet van leven hoor hahaha) mee te verdienen. Ik blijf het telkens weer zo bijzonder vinden dat iets waar ik zo veel passie en liefde voor heb, want geloof me dat heb ik echt, dat ik dat zo mag doen en dat jullie dat allemaal lezen, heel bijzonder!

Wat ik hoop:
Het afgelopen jaar heb ik natuurlijk wat tegenslagen gehad op het gebied van mijn gezondheid. Ik hoop dat dit mij, maar ook mijn familie en vrienden dat dit jaar bespaard kan blijven en we allemaal heel erg gezond blijven. Na alle nare aanslagen hoop ik ook dat we dit jaar als wereld kunnen verbinden met elkaar en leren elkaar respecteren in plaats van te veroordelen, omdat ik echt geloof dat we daar veel verder mee komen.

Ook heb ik afgelopen jaar een richting in gezet om meer te kijken naar de dingen die mij energie geven, die mij blij maken en wat ik belangrijk vind. Voorheen deed ik alles zoals ik dacht dat andere dat van mij verwachtte en daardoor raakte ik uitgeput en was ik niet blij. Ik hoop en wens dat ik die weg mag blijven volgen om zo Stacey te blijven en dicht bij mezelf te kunnen blijven staan.

Verder hoop ik gewoon dat alles lekker loopt en ik vind het stiekem wel fijn om geen enorme plannen te hebben zoals de verbouwing en verhuizing van de afgelopen 1,5 jaar.

Tags:
Categorie: Legally-Me, Persoonlijk
Vorige post Volgende post

1 reactie

  • Reageer Lisanne 26.07.2016

    Leuk om te lezen! Over een maandje tik ik ook de 27 aan en vind dat inderdaad zo’n ‘net niet’ leeftijd haha. Die babyboom is wel heel herkenbaar. Hoewel ik zelf ook al weer een jaartje moeder ben, merk ik wel steeds meer dat er om me heen meer beebs geboren worden!

  • Laat een reactie achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.