Legally-Me: My weekly diary #31

30.08.2016

Camera Uploads16
Iedere week vertel ik in My weekly diary wat ik de afgelopen week allemaal heb gedaan. Deze week genoot ik van het prachtige weer tijdens mijn lunchpauzes maar ook tijdens het eten op het strand, had ik een gezellige dag met een vriendin,  was er 1 mislukte hardloop poging en 2 super fijne hardloop trainingen, een barbeque in de tuin bij mijn schoonouders en natuurlijk niet te vergeten een weekend Londen! Dit en meer lees je in My weekly diary, Londen Baby!

Downloads3
Maandag
Na een beetje rustig wakker te zijn geworden en te hebben ontbeten ga ik aan de slag met de blog. Er is na de vakantie genoeg te doen en er wachten heel veel mailtjes op me om beantwoord te worden. Gelukkig heb ik iets leuks om naar uit te kijken, ik heb in de middag namelijk afgesproken met vriendinnetje Marisa. We maken er een gezellige middag van met een lunch, heel veel kletsen en shoppen. Als Marisa weer op weg naar huis is ga ik naar de supermarkt om boodschapjes te doen.
Meer over maandag lees je in de PLOG van afgelopen maandag.

Camera Uploads17
Dinsdag
Tijd om weer aan de slag te gaan en dus gaat mijn wekker weer lekker vroeg. Maar zoals jullie misschien wel zullen herkennen is dat niet erg als je, je werk leuk vindt. Daarnaast is vroeg nu niet meer zo vroeg als dat dit was toen ik nog in Hilversum werkte. Met dit weer is het daarbij ook geen straf om op de fiets naar het station te gaan, ook dat is weer eens wat anders dan in de file staan. Op mijn werk maken we er een lekkere productieve dag van die voorbij vliegt. Tussen de middag genieten we lekker van het zonnetje in de binnentuin. Eenmaal klaar met werken ga ik naar huis en stap ik samen met M. op de fiets naar Zandvoort waar we gaan eten bij Ubuntu. Mocht je ooit in de buurt zijn is dit echt een aanrader, het is een super fijne tent en ze hebben een heerlijk menu voor 25 euro! We genieten lekker van heerlijk eten met de voetjes in het zand. Ons toetje halen we in Overveen bij mijn favoriete ijssalon en dan fietsen we terug naar huis.

Camera Uploads18
Woensdag
Ik hijs me vandaag in een van mijn favoriete jurkjes. Iedere ochtend probeer ik nu een foto te maken van mijn outfit, geen idee of jullie het leuk vinden om te zien, maar ik vind het zelf ook altijd wel fijn om een beetje inspiratie te hebben als ik weer eens inspiratieloos voor de kast sta. Na het ontbijt spring ik op de fiets naar het station en reis ik samen met een collega naar mijn werk. We hebben vandaag weer een teamdag en zijn de hele dag bezig om de inrichting van de opleiding nog verder te verbeteren en dat doen we op allerlei manieren waardoor de tijd voorbij vliegt. Tussen het vergaderen door hebben we gelukkig ook genoeg tijd om van het heerlijke weer te genieten en ook naar het station lopen is echt puur genieten! Eenmaal thuis is M. al naar trainen en ga ik snel eten nadat ik boodschapjes heb gedaan. Hoewel ik al de hele dag last heb van mijn buik wil ik heel graag gaan hardlopen. De eerste 2,5 kilometers gaat dat ook goed, maar daarna krijg ik zo veel pijn dat ik letterlijk ineengedoken en half kruipend naar huis moet lopen. Ik bel bewust M. niet op omdat ik zeker weet dat hij me dan naar de eerste hulp brengt. Ik duik eenmaal thuis snel in bed en heb dus maar weer geleerd dat naar je lichaam luisteren extreem belangrijk is.

Camera Uploads19
Donderdag
Vandaag ga ik wederom voor wit, nu het nog kan wil ik er zo lang mogelijk van kunnen genieten! Na het ontbijt ga ik naar mijn werk. Dit keer ga ik met de auto naar mijn werk en ook dat is slechts een half uurtje, echt zo ideaal! Op mijn werk is het inmiddels al weer een beetje business as usual, we werken lekker aan onze lessen en bereiden ons voor op de start van het schooljaar. Na het werk rij ik met mijn dakje open naar IJmuiden alwaar mijn schoonouders een heerlijke bbq hebben voorbereid. Iedereen is weer terug van vakantie dus het is leuk om ieders verhalen te horen over al die vakantiebestemmingen. Ondertussen genieten we natuurlijk van het heerlijke eten en het weer. Gezien mijn buik ben ik wel heel voorzichtig en eet ik niet zo veel maar dat mag de pret niet drukken. Na het eten ga ik terug naar huis waar ik snel mijn koffer in pak, ik vertrek op vrijdag avond namelijk naar Londen!

Camera Uploads20
Vrijdag
Na lekker geslapen te hebben gaat voor mijn gevoel de wekker veeeeel te vroeg. Gelukkig is mijn koffer al gepakt en kan ik het treuzelen me wel een beetje veroorloven. M. is zo lief om me met de auto naar het station te brengen en vanaf daar ga ik samen met mijn koffer weer richting mijn werk. Op mijn werk heb ik ze al voorbereid op mijn komst met mijn koffer en iedereen vindt het super leuk voor me dat ik dankzij mijn blog even een weekendje naar Londen mag. Mijn collega’s vinden het sowieso super leuk dat ik een blog heb en dat is wel eens anders geweest dus dat is super fijn!
Na het werk ga ik met de trein richting Schiphol waar ik incheck voor mijn vlucht naar Londen. Achter de douane duik ik in mijn boek en eet ik wat voor ik in het vliegtuig stap. Tot mijn grote blijdschap zie ik ook dat ze bij de Starbucks in Nederland de ice tea lemonade green hebben, mijn favoriete drankje toen we in de US waren.
Na een kort vluchtje ga ik samen met Dionne richting het hotel en plof ik snel op bed, het is inmiddels 22:30 en ik vind het wel weer mooi voor vandaag. Na een tijdje te hebben gelezen ga ik lekker slapen, morgen weer een dag!

Camera Uploads21
Zaterdag
Na een nachtje mwah te hebben geslapen hijs ik me in mijn sportkleding en ga ik hardlopen. Het lijkt me wel leuk om richting de Big Ben te lopen. Het lopen gaat nu super fijn en dat zelfs op een lege maag! Ik loop lekker door de stad en als ik terug kom heb ik de 8 kilometer aangetikt. Tot mijn grote frustratie kan ik mijn foto echter niet op de gebruikelijke wijze delen met de afstand op de foto door de update van de nike app die mijn foto heel gek pakt. Ik besluit het op te geven en ga douchen en ga daarna samen met Dionne ontbijten. Ik hou van die hotel buffetten en al die keuzes, zoooo lekker! We checken uit en vertrekken dan naar het volgende hotel waar we ook een rondleiding krijgen. In mij Londen verslag zal ik hier meer over vertellen! Na de rondleiding gaan we ieder onze eigen gang en ga ik richting Oxford street om te shoppen. Ik heb me voorgenomen om rustig aan te doen vandaag, maar al snel ren ik weer van hot naar her. Ik scoor niet alleen wat leuke items maar ook een kaartje voor de musical Funny Girl. Na het avond eten ga ik naar het theater om van de show te gaan genieten. Ik ben vaker alleen in Londen geweest en ik vind het geen probleem om alleen in een restaurant of theater te zitten, al is het kunnen delen met M. natuurlijk altijd leuker! De musical is trouwens super, echt een verrassend goede en grappige musical. Als ik terug loop naar het hotel tik ik de 36 kilometer aan, is het inmiddels 23:30 en ben ik dood op!

Camera Uploads22
Zondag
Als ik wakker word hijs ik me wederom in mijn sportkleding en dit keer stap ik op de loopband van het hotel, gewoon omdat het uitzicht zo mooi is. Na 5 kilometer ga ik terug naar mijn prachtige kamer, douche ik en ga ik snel ontbijten. Het ontbijt is echt geweldig, het beste hotel ontbijt buffet ever! Ze hebben zelfs mini nutella potjes! Na het ontbijt ga ik met Dionne naar de Sting op Picadilly Circus waar we samen shoppen en goed slagen. We drinken nog een starbucksje en gaan dan weer ieder apart verder, ik naar Harrods, Nothing Hill en the millennium bridge. Ik ren me wederom rot en ben ook echt maar net op tijd terug in het hotel. Inmiddels is het namelijk al weer 5 uur en nemen Dionne en ik de metro naar de luchthaven. Na het inchecken scoor ik wat te eten, een luchtje en duik ik mijn boek weer in. In het vliegtuig voel ik me ook echt een nerd die zelfs lopend leest,maar ik moet en zal het boek uit hebben. Vlak voor we landen heb ik hem uit, joehoe! Het boek ‘Als je het licht niet kunt zien’ is echt een aanrader! Eenmaal op schiphol loop ik weer een paar kilometer voor mijn gevoel en tik ik de 34 kilometer aan! Als ik mijn koffer heb loop ik naar M. die me op komt halen. Fijn om hem weer te zien al waren het maar 2 dagen, ik vind samen zijn toch het fijnste wat er is.

Omdat ik zondag avond gigantisch moe ben en me niet super voel besluit ik lekker naar bed te gaan en me niet nog een paar uur op een weekly diary te gaan storten. Ik moet – nu ik weer vol aan het werk ben – er echt op letten dat ik voldoende rust neem, vandaar dus een dag later dan gebruikelijk dit artikel, ik hoop dat jullie het begrijpen.

Hebben jullie een beetje kunnen genieten van het heerlijke weer afgelopen week?

Tags: , ,
Categorie: Diary, Legally-Me
Vorige post Volgende post

5 reacties

 • Reageer Shelley 30.08.2016

  LEUK! Ik hou van Londen, ziet er echt super leuk uit allemaal!

  • Reageer Stacey 30.08.2016

   Dank je wel Shelley! Heb jij ook een leuk weekend gehad?

 • Reageer Aurelie 30.08.2016

  Jij hebt echt een fijne week achter de rug! Ik ben nog nooit naar Londen geweest, maar hoop er wel binnenkort eens naartoe te kunnen gaan. Het lijkt mij echt een fantastische stad.

  • Reageer Stacey 30.08.2016

   Ik zou het je zeker aan willen raden Aurelie, het is echt een hele leuke stad met een mooie afwisseling tussen cultuur, shoppen en architectuur.

   Heb jij ook een fijn weekend gehad?

 • Reageer Yamina 30.08.2016

  Tof dat je voor je blog naar Londen mocht gaan! En inderdaad heel belangrijk dat je rust pakt, je kunt niet alles ;).

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.