Legally-Travel: Onze reis langs de oostkust van Amerika – De beelden

25.08.2016

Oostkust van Amerika
Nog geen week ben ik terug maar het voelt alsof we al weken terug zijn. Tijdens het monteren van de video kwamen al die mooie momenten weer langs en al die toffe plekken waar we zijn geweest. Het gaf me weer even het gevoel terug te zijn. Natuurlijk deel ik graag deze heerlijke reis en de mooie momenten met jullie.  Vandaar ik vandaag de video van onze reis langs de oostkust van Amerika deel.

Zoals je zult gaan zien als je de video kijkt heb ik tijdens de vakantie niet gevlogd. Ik voelde me er niet lekker bij om het te doen en besloot vooral gewoon beelden te maken van plekken waar we waren. Natuurlijk kom ik er zelf (en soms stiekem M. zelf ook) ook genoeg in voor. Het is dus wellicht een iets andere video dan dat jullie van mij gewend zijn, maar ik denk wel dat deze video in vogelvlucht weergeeft hoe onze vakantie was en waar we allemaal zijn geweest.

Veel kijk plezier!

Zoals ik al eerder heb verteld volgen de komende weken per plaats artikelen met onze tips en ervaringen. Daarnaast zal ik ook nog een artikel maken over mijn ervaringen met glutenvrij eten in Amerika. Volgende week volgt er ook een artikel over hoe je zo’n rondreis nu aanpakt. Deze artikelen zul je in de komende weken online zien komen! Dus stay tuned.

Zijn jullie nog op vakantie geweest of gaan jullie nog op vakantie? 

Tags: ,
Categorie: Amerika, Legally-Travel
Vorige post Volgende post

2 reacties

 • Reageer Sarah 25.08.2016

  Heel leuke video!
  Veel van de plaatsen kwamen me bekend voor want ben ik n aantal jaren geleden ook geweest. Maar dit geeft me terug zin om weer naar Amerika te gaan.
  Wij gaan in Oktober naar Indonesië op honeymoon dus jouw tips daarvoor komen zeker ook nog van pas!

 • Reageer Mar 26.08.2016

  Ziet er supermooi uit!
  Wij hebben een rondreis door Frankrijk gedaan

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.