Legally-Brunette: De best gelezen artikelen van Augustus

04.09.2016

Miami
We hebben het allemaal hartstikke druk, een baan, een sociaal leven, een relatie (of zelfs gezin) en ook nog willen sporten. Veel van jullie volgen daarnaast ook nog eens veel blogs, maar met een dagelijkse stroom van zo veel artikelen is het soms lastig om al die artikelen bij te kunnen houden en zie je wel eens iets overheen hoofd. Afgelopen maand waren vele ook nog eens op vakantie en dus genoeg reden om de zaken even op een rijtje te zetten. Vandaag daarom het overzicht van de best gelezen artikelen van augustus.
Ik vind het super leerzaam en leuk vind om te zien en horen wat jullie nu het meeste lezen en wat jullie het leukste vinden om te lezen. Al vaker heb ik het gevraagd maar ik meen het oprecht, vertel me vooral wat jullie graag willen lezen en ik probeer daar zo goed mogelijk aan tegemoet te komen.

Dat gezegd hebbende, gaan we over naar de 5 best gelezen artikelen van de maand augustus.

 

Fit & Food met: Anne
Legally-Fit & Food met: Anne

Met stip op nummer 1 staat het artikel waarin Anne van ‘Get out of your fat suit’ verteld over haar route van -39 kilo.
Zelf vond ik het al bewonderenswaardig om haar verhaal te lezen, maar jullie blijkbaar ook! Naast haar belevenissen en tips deelt ze ook nog eens 2 heerlijke recepten. Mocht je het artikel nog niet hebben gelezen, neem dan snel een kijkje.

New Job
New Job
Begin augustus mocht ik eindelijk met jullie delen wat ik al een tijdje (sinds eind juni) wist. Ik vertelde over mijn nieuwe baan als docent op een andere school. Inmiddels ben ik al weer 3 weken aan het werk en is het dus eigenlijk al tijd voor een update over deze baan, maar aangezien ik er zo van aan het genieten ben, heb ik mezelf daar nog geen tijd voor gegund. Ik wil jullie in ieder geval middels deze weg bedanken voor alle super lieve reacties over mijn nieuwe baan.

Miami
I’m Back
De dag nadat we weer voet op Nederlandse bodem zette kwam het artikel I’m Back online. In het artikel geef ik jullie een kleine update over onze reis en vertel ik dat ik ook gelijk mag gaan werken. Kort maar krachtig was het artikel waarin ik jullie met een lichte jetlag jullie deze kleine update geven.

Oostkust van Amerika
Onze reis langs de oostkust van Amerika

Via Instagram hebben jullie een groot deel van onze reis kunnen volgen. Maar naast foto’s heb ik ook beelden gemaakt. Geen vlog dit keer maar wel een indruk van hoe wij deze reis samen hebben beleeft en wat we allemaal hebben gedaan. Geheel tegen mijn gebruik in laten we beelden van ons samen zien. Zelf vind ik het gewoon een super mooi document om op onze reis terug te kijken. Mocht je hem nog niet hebben gezien neem dan zeker even een kijkje.

Oostkust van Amerika
Een rondreis langs de oostkust van Amerika, hoe pak je dat aan? 
Tijdens onze reis werd me heel vaak gevraagd om een artikel te schrijven over onze reis. Welke hotels boekte we, hoeveel kost het, wat moet je vooral doen, wat juist niet en ga zo maar door. We reisde van Boston naar New York, bezochten Washington, Orlando, Clearwater Beach, St. Pete Beach, Fort Lauderdale, droomde weg op de Keys en sloten onze reis af in Miami. In dit artikel vertel ik jullie hoe we het aangepakt hebben en geef ik onze tips.

Dit waren de best gelezen artikelen van de maand augustus, op naar een mooie maand in september. Geef me je tips zeker door, dus wat jij wilt lezen en zien. 

 

Tags: ,
Categorie: Legally-Brunette
Vorige post Volgende post

2 reacties

 • Reageer Eem 05.09.2016

  Je hebt zulke leuke jurkjes! Waar is dit jurkje van? En zijn ze nog meer in pastel tintjes? of heb je nog tips waar je leuke jurkjes kan shoppen heb volgend jaar nml. 2 bruiloften hihi

  • Reageer Stacey 05.09.2016

   Hi! Wat leuk dat je er zo enthousiast over bent! Het jurkje op de foto’s (ik zie dat het steeds dezelfde is haha) heb ik 3 jaar geleden bij de H&M gekocht in de uitverkoop. Ik vrees dat ik je dus niet zo goed kan helpen…. Sorry!

  Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.