Legally-Fashion: Work outfits

10.10.2016

work outfits
Het moge duidelijk zijn dat ik een echt jurkjes meisje ben. Het liefst loop ik iedere dag in een jurkje, zomer of winter, privé of op mijn werk. Ik ben dan ook altijd op zoek naar jurkjes om mijn collectie aan te vullen. Bij een jurkje moeten dan weer schoenen en uiteindelijk breidt mijn collectie steeds verder uit. Vandaag laat ik je mijn nieuwste aanwinsten zien. 

img_3865 img_3863 img_3883 pictures7
De jurkjes

Een jaar geleden nam ik me voor om niet meer iedere week een nieuw jurkje bij de H&M en/of Zara aan te schaffen. Het was mijn bedoeling om eens in de zoveel tijd een wat duurder en bijzonderder item te kopen. Tot vlak voor de vakantie lukte het me erg slecht. Toen ik in de vakantie verliefd werd op jurkjes van wat duurdere merken ging de knop om. Eenmaal terug van vakantie kreeg ik nog eens zoveel complimenten op die nieuwe ‘duurdere’ jurkjes, dat ik besloot het roer om te gooien en vaker te investeren in duurdere items.

Het is echter niet makkelijk om geschikte zakelijke kleding te vinden. Mijn eisen zijn hoog net als mijn wensen waar de kleding aan moet voldoen. Voor mijn werk wil ik er zakelijk en chique uit zien, maar ik wil ook dat mijn kleding lekker zit en net zo goed gedragen kan worden op een zaterdag met een andere schoen. Na wat zoeken kwam ik uit bij een webshop met de naam CVRD alwaar het blauwe jurkje a €99 vandaan komt alsmede het zwarte jurkje a €99 .

Op mijn werk was iedereen super enthousiast over de jurkjes en zelf ben ik dat ook. De stof en pasvorm is super comfortabel. Daarbij voel ik me heel erg prettig en goed in deze jurkjes en ik zou ze het liefst iedere dag dragen.

De enkellaarsjes

Ik ben gek op enkellaarsjes. In het weekend draag ik graag een simpel laarsje zonder hakken, maar door de weeks geef ik de voorkeur aan laarsjes met een hak. Met een collectie in vele soorten ontbrak er echter nog een schoen in een andere kleur dan zwart. De kleur groen leek me ideaal nu het makkelijk te combineren is met verschillend kleuren. Onder een jurkje staan ze erg mooi, maar het staat ook heel tof met een spijkerbroek. Hoewel mijn voeten nog even aan de hoogte moeten wennen, vind ik ze helemaal geweldig! Ik heb ze gekocht voor €129,00 bij Sacha.

Tags: , , , , , ,
Categorie: Fashion, Legally-Fashion
Vorige post Volgende post

9 reacties

 • Reageer Amanda 10.10.2016

  Je ziet er altijd zo mooi uit!

 • Reageer Rianne 10.10.2016

  Prachtig, je hebt echt smaak! Super leuke jurkjes draag je hier ook weer.
  Wat voor panty (hoeveel denier) draag jij er hier onder?

  • Reageer Stacey 10.10.2016

   Dank je wel Rianne! Ik draag hier een 60 denier panty van de HEMA.

 • Reageer Aurelie 10.10.2016

  Dat blauwe jurkje ziet er prachtig uit! Ik kende CVRD nog niet, maar zo te zien hebben ze erg leuke kleding.

 • Reageer Elise 10.10.2016

  Heel mooi! Mag ik vragen hoe de jurkjes vallen?

  • Reageer Stacey 10.10.2016

   Hi Elise, De jurkjes vallen regulier. Ik heb normaliter een XS en deze jurkjes heb ik ook in XS besteld.
   Groetjes,
   Stacey

 • Reageer Diana 10.10.2016

  Staat je goed! Ik vind het zelf ook lastig om geschikte nette kleding te vinden. Veel jurkjes, deze eigenlijk ook, vind ik voor naar m’n werk namelijk net wat kort.

 • Reageer Fleur 16.10.2016

  Mooie jurkjes!

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.