Legally-Me: My weekly diary #38

18.10.2016

000plogje7
Iedere week neem ik jullie mee in mijn leven en geef ik in het artikel ‘my weekly diary’ een in kijkje in mijn week. Afgelopen week was een week met veel hardloop kilometers, lag ik weer vaak in bad, had ik spierpijn in mijn buik, gingen we op kraamvisite en pakte ik mijn koffer in voor Milaan. . Dit en veel meer lees je deze week in My weekly diary.mwd2
Maandag
Mijn vrije dag begon met een bezoek aan de dokter waardoor ik al vroeg uit de veren was. Na deze afspraak nam ik rustig de tijd om mijn mails te lezen, te beantwoorden, koffie te drinken en mijn ontbijt op te eten. Je zou het misschien niet denken, maar mijn Legally-Brunette mailbox ontploft iedere week weer. Ik kan me geen betere manier bedenken om mijn mailbox te legen en na een uurtje of 2 vind ik het wel weer prima en ga ik hardlopen. Ik had me voorgenomen niet zo lang te lopen maar ik zal zo in de flow dat ik er na 13,2 km pas mee op hield. Na het hardlopen doe ik boodschappen, M. eet niet mee vanavond en dus maak ik van de gelegenheid gebruik om een oude favoriet te maken, een snelle ristotto. Gelukkig duurt het niet lang voor M. thuis komt en kruipen we samen op de bank met een serie.

000plogje8
Dinsdag
Tijd om aan de slag te gaan en nog altijd ben ik zo verschrikkelijk blij met mijn baan en ga ik met een dikke glimlach naar mijn werk, zo ook vandaag. Na het ontbijt stap ik in de auto en man wat is het koud in de morgen zeg! Eigenlijk zou ik moeten tanken maar ik stel het uit tot de terugweg omdat ik het zo koud vind. Op mijn werk is het business as usual en loopt alles weer op rolletjes. Als ik om 16:30 klaar ben met mijn lessen maak ik nog wat dingen af in de docentenkamer en dan ga ik richting de AH waar ik met M. samen boodschappen doe. Ik heb stiekem wel zin in een Hollandse hap en dus kiezen we voor andijvie stamppot. Na het eten rol ik mijn matje uit en doe ik gedurende een half uurtje nog wat oefeningen op de grond. Zoals je wellicht op de foto kunt zien vond de kat dit erg vermakelijk en liep hij voortdurend rondjes om mijn hoofd.
000plogje9
Woensdag
In het donker ontbijten, ik vind het het maar niets al probeer ik op de foto nog leuk te lachen. Na het ontbijt stap ik in de auto naar mijn werk en ga ik aan de slag. Omdat mijn lessen pas aan het einde van de dag plaats vinden breng ik veel tijd door in de docentenkamer. Samen met mijn collega’s heb ik altijd veel lol en die lol voel ik vandaag in mijn vers getrainde buikspieren, man wat voel ik ze zeg, echt bizar! Tijdens de lessen gebruik ik mijn buikspieren niet en voor ik het weet is het 18:30 en ga ik naar huis om boodschappen te doen en te koken. Na het eten ga ik weer hardlopen. Nu ik best veel last heb van mijn buik al een paar dagen, besluit ik op de loopband te gaan lopen. Tijdens het lopen kijk ik een serie op Netflix en voor ik er erg in heb, heb ik 7 kilometer gelopen. Als ik klaar ben met lopen ga ik douchen en kruip ik tegen M. aan op de bank en kruipt ook pannie er lekker bij.

000plogje10
Donderdag
Vandaag staat er een dagje rennen en vliegen op de agenda. Waar ik normaliter niet achter elkaar lessen geef ben ik vandaag van 08:30 tot 16:30 les aan het geven. Tussendoor geef ik de klassen wel eens 5 a 10 minuten pauze waardoor ik zelf ook nog wat kan eten en drinken, maar het is een stuk drukker dan normaal. Helemaal geen probleem want zoals eerder gezegd ik vind mijn werk echt geweldig leuk. Als ik thuis kom word ik al opgewacht door Pannie die direct aan komt rennen. Na de boodschappen, het koken en eten ga ik lekker in bad. Als ik op de bank plof werk ik nog wat voor Legally-Brunette en ondertussen kijken we samen een serie.

000plogje11
Vrijdag
Speciaal voor het hardlopen gaat mijn wekker eerder dan nodig is en nadat ik mijn ontbijt naar binnen heb gewerkt ga ik van start. Ook dit keer gaat het zo verschrikkelijk lekker dat ik me bijna afvraag wat er met me aan de hand is. Lopen is altijd wel lekker maar zo gemakkelijk en easy als nu gaat het me eigenlijk nooit af. Na het lopen spring ik onder de douche en maak ik me ready om naar mijn werk te gaan. Deze week vergat ik telkens foto’s te maken van mijn outfits, sorry daarvoor! Eenmaal op mijn werk moet ik wat filmpjes maken voor de Facebook pagina van onze opleiding en geef ik de laatste les voor de herfstvakantie. Om het vakantie gevoel al een beetje naar boven te laten komen trakteer ik mijn studenten op iets lekkers en mogen ze tijdens het werken om beurten een liedje op YouTube aanzetten. Na de les is het tijd om te gaan borrelen en luid ik samen met mijn collega’s de vakantie in voor ik in de auto stap naar mijn werk.

000plogje12
Zaterdag
Na lekker samen uitgeslapen en ontbeten te hebben, gaan we in huis aan de slag. Helaas moet het huis zo eens in de week ook even onder handen worden genomen en dus ga ik aan de schoonmaak en stort ik me op de was. Als ik eenmaal bezig ben met dit soort klusjes kan ik niet meer stoppen en dus ruim ik ook weer grondig mijn kleding kast op. Na het opruimen pak ik mijn koffer in voor mijn tripje naar Milaan. Als ik mijn koffer heb ingepakt is het tijd om op kraamvisite te gaan. Vorige week liet ik al zien wat we hadden gekocht maar nu gingen we het ook daadwerkelijk geven. Op kraamvisite gaan blijf ik een van de leukste dingen vinden dat er is, zo schattig zo’n klein wezentje. Natuurlijk totaal gesmolten van alle cuteness gaan we terug, doen we boodschapjes, koken en eten we. Omdat ik wederom last heb van mijn buik ga ik na het eten even in bad waarna ik op de bank dit artikel maak.

Zondag ontbreekt in deze My weekly diary omdat ik, als jullie dit lezen, in Milaan zit waar ik zondag morgen vroeg ben aangekomen. Volgende week volgt dan dus in de Weekly Diary ook het verslagje van de zondag. 

Tags: , , ,
Categorie: Diary, Legally-Me
Vorige post Volgende post

1 reactie

  • Reageer Tara 18.10.2016

    Nice week

  • Laat een reactie achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.