Legally-Travel: Miami Hotspots

30.10.2016

Miami Hotspots
Mijn beeld van Miami was met name een beeld van een grote feest stad, waar iedereen in dure auto’s zou rijden. Dat de stad ook barst van de kunst en cultuur had ik nooit gedacht en dus werd ik positief verrast tijdens ons verblijf in Miami. De stad heb ik ervaren als super relaxed en gezellig en ik kan iedereen een bezoek aan de stad aanraden! Ben je van plan om naar Miami te gaan lees dan snel mijn Miami hotspots.

img_2686
The Everglades

Vanuit verschillende plaatsen in Amerika kun je een bezoek brengen aan de Everglades. Vanuit welke plaats je dit ook doet, het is een echte aanrader. The Everglades zijn een groot natuurgebied waar veel wilde dieren leven zoals panters, kikkers, vogels en slagen. De bekendste bewonder van het park zijn echter de alligators. Omdat wij op veel fora lazen dat je met een airboot slechts een zeer geringe kans hebt om alligators te zien. Hierdoor besloten wij te kiezen voor een iets minder spectaculaire optie, de trein. In het treintje werden we door een bioloog en ranger door het park geleid en zagen we diverse alligators alsmede vogels. Het fijne aan deze optie is dat we direct ook veel leerden over het park, het nadeel was echter dat het vrij suf was. Om toch wat spanning en sensatie te krijgen besloten we toch ook nog maar de airboot te boeken. In tegenstelling tot de berichten op fora zagen wij veel alligators en vonden wij het geweldig. Natuurlijk is dat geen garantie voor anderen, maar wij vonden de airboot echt het geld wel waard!

Hotel Blue Moon

Wij zochten een hotel dat dichtbij het strand lag en toch nog betaalbaar was. Na wat zoeken kwamen wij uit bij het Blue Moon hotel in de art deco wijk van de stad. Dit hotel ligt op nog geen 10 minuten lopen van ocean drive en het strand en ook de grote winkelstraat en vele eetgelegenheden liggen op nog geen 10 minuten afstand. Bij het hotel krijg je gratis strandhanddoeken, fietsen en strandbedden, ideaal als je het ons vraagt. Naast de faciliteiten zijn de kamers van het hotel echt heel mooi stylish ingericht en beschikt het restaurant van het hotel over een geweldige ontbijt kaart!

Wynwood Walls

Hou je van streetart? Dan is het Wynwood district the place to be voor jou. De wijk Wynwood is een hippe wijk waar je op iedere muur wel een vorm van kunst kunt vinden en zelfs de stoeptegels worden daarbij niet gespaard. Van hele kleurrijke muren tot geometrische zwart witte muren, het is hier te vinden. Loop trouwens niet alleen binnen in de officiële Wynwood walls gallery, de muren in de omgeving zijn namelijk ook prachtig.

img_2848

The salty donut

Als je toch een rondje maakt langs de Wynwood Walls ga dan ook zeker langs bij de Salty Donut Pop-up store. Deze winkel is niet op iedere dag open en gaat dicht als ze uitverkocht zijn. Deze donuts staan in de regio bekend als een van de beste donut winkels en daarbij verkopen ze ook nog eens een glutenvrije variant. Sla een bezoek aan deze winkel dus zeker niet over!

Samba Sushi

Van Fleur kreeg ik de tip om zeker weten sushi te gaan eten bij Samba Sushi. Volgens haar at ze hier de beste sushi ever en dat mochten wij natuurlijk niet missen. Om onze reis in stijl en goed af te sluiten aten we hier op onze laatste avond. Over de kwaliteit van de sushi was zeker geen woord gelogen, want ooh man wat was dit lekker zeg! Wees wel voorbereid op een pittige rekening, overal in Amerika is sushi duur en dat is hier zeker niet anders.

desktop1

Dirt

Mijn vriend kwam met dit tentje op de proppen en zei dat het echt een typisch Stacey tentje was. Hij had gelijk, met een acai bowl, broodjes met gepocheerde eitjes en avocado, alsmede havermout, slowjuices en bieten spread. Dit tentje zit dan misschien niet helemaal op de looproute maar het is zeker de moeite waard om hier voor om te lopen!

Rosa Mexicano

Ben jij net als ik gek op Mexicaans eten en dan met name guacemole? Ga dan zeker weten naar Rosa Mexicano. Dit restaurant staat bekend om hun authentieke en huis gemaakte guacemole. In Amerika heb ik dit nergens zo lekker gegeten als bij dit restaurant. Het restaurant is gelegen in de drukke winkel/restaurant straat van Miami en dus lekker centraal.Ook bij slecht weer is dit restaurant trouwens een optie, het ziet er binnen namelijk super hip en strak uit.

desktop

South Beach

Do I need to say more? Het bekende strand van Miami is echt een belevenis. Dames en heren dossen zich volledig op om hier op het strand te liggen. Volledig opgedost maken ze vervolgens 10000 foto’s van zichzelf en elkaar. Dit gehele tafereel is echt zo vermakelijk om naar te kijken dat je geen boek nodig hebt om je op het strand te vermaken. Geef je ogen dus goed de kost als je hier ligt, het is echt geweldig om naar te kijken namelijk.

 

Tags: , , , , ,
Categorie: Amerika, Legally-Travel
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.