Legally-Travel: Milaan VLOG – HELP mijn koffer gaat niet open, we zijn shopaholics en heel veel pizza.

23.10.2016

Milaan VLOG

Afgelopen week was het voor mij herfstvakantie. Deze keer stond de vakantie in het teken van een tripje naar Milaan met mijn beste vriendin Zowy. Van shoppen tot heel veel pizza eten, een bezoek aan Verona en een koffer die niet open wil, je ziet het allemaal in de Milaan Vlog!

Uiteraard lezen jullie komende dinsdag, in de My weekly Diary, alles over ons tripje naar Milaan, maar nu al presenteren we met trots de Milaan Vlog. Na een lange afwezigheid en na maanden mijn vlog camera niet te hebben aangeraakt pak ik de draad nu weer rustig op en is dit sinds lange tijd weer mijn eerste vlog.

Wat voor een soort video’s kijken jullie het liefst of wat zouden jullie het liefst willen zien?

Tags: , , ,
Categorie: Italy, Legally-Me, Legally-Travel, Vlog
Vorige post Volgende post

4 reacties

 • Reageer Mar 23.10.2016

  Leuk weer een vlog! Ik vind de shop vlogs het leukst. Maar deze Milaan trip is ook leuk!

  • Reageer Stacey 24.10.2016

   Wat leuk om te horen mar! Ik zal binnenkort weer eens een shoplog opnemen. Dank voor je feedback.

 • Reageer El 24.10.2016

  Super leuk om weer een vlog van je te zien!
  Hopelijk volgt er binnenkort weer een 🙂

  • Reageer Stacey 25.10.2016

   Wat leuk om te horen El, ik doe mijn best om weer wat vaker te gaan vloggen!

  Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.