Legally-Me: Winterse achtergronden voor je telefoon of tablet

18.11.2016

winterse ACHTERGRONDEN VOOR JE TELEFOON OF TABLET

Bij ieder nieuw jaargetij wissel ik doorgaans de achtergrond van mijn laptop, tablet en telefoon. Vandaag vind ik het wel weer tijd om mijn achtergronden te veranderen en het geheel een wat meer winterse look te geven. Mijn favoriete 28 winterse achtergronden voor je telefoon of tablet heb ik voor jullie op een rijtje gezet.

Een jaar geleden maakte ik al eens eerder een artikel met 20 achtergronden voor je telefoon of tablet. Jullie reageerde daar heel enthousiast op en het artikel wordt nog dagelijks bezocht (!!!). Genoeg reden dus om er een vervolg aan te geven in dit artikel met winterse achtergronden voor je telefoon of tablet. Niet alleen voor Sinterklaas en Kerstmis, maar ook voor de rest van de winter is er genoeg keus.

winterse ACHTERGRONDEN VOOR JE TELEFOON OF TABLET
Sinterklaas achtergronden

Voor je het weet is het heerlijk avondje al weer daar en daarom ook 4 Sinterklaas wallpapers in deze reeks. Wellicht leuk voor je kids of stiekem omdat je het zelf heel erg leuk vindt.

1. Zwart witte huisjes via winkelvanpapier | 2. Een wortel voor het paard via Ting Ting | 3. Sinterklaas, pieten en het paard via Spoonflower | 4. Sinterklaas en paard via Cyberpoli
winterse ACHTERGRONDEN VOOR JE TELEFOON OF TABLET

1. Kerstboompje via Moritz Fine Design | 2.Candy canes via available ideas | 3. Kabelbaan via Aimee Wilder | 4. Boom met lichtjes via Table for two | 5. Sneewvlokken via Mobile9| 6. Rode besjes via miss caprincho | 7.  Rendier via TAG | 8. Gouden bomen via Miss Audrey Sue

winterse ACHTERGRONDEN VOOR JE TELEFOON OF TABLET

1. Warme choco via Lauren Conrad | 2. Oh Deer via Lauren Conrad| 3. Merry Christmass via Victoria Bilsborough| 4. Bos met besneeuwde bomen via Techegis| 5. Sneeuwpopjes via Fanny Loy| 6. Sneeppop via Alle Susie | 7. Dennenappels via My blue flamingo | 8. Rudolph via Victoria Bilsborough| 9.  It’s the most wonderful time of the year via And georgia said | 10.Meet me under the mistletoe via Pinterest | 11. Bomen zwart wit via The queen of the closet | 12. Handschoenen via Mollie Makes

Tags: , , , , , , ,
Categorie: Legally-Life
Vorige post Volgende post

3 reacties

 • Reageer Pinelopi | my blue flamingo 18.11.2016

  Nice!!! I can’t wait for Christmas!!
  Thank you for including my blog 🙂

 • Reageer Emma 18.11.2016

  Bedankt voor de inspiratie, de skiliftjes zijn inmiddels mijn achtergrond!

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.