Legally-Me: Mijn eerste weekvlog

01.11.2016

Mijn eerste weekvlog
Zelf vind ik het heerlijk om weekvlogs van andere te bekijken op YouTube, maar er zelf een maken, dat zag ik mezelf niet doen, tot nu dus. In het kader van een experiment ben ik ook maar eens een weekvlog op gaan nemen. Kijk mee en laat me weten wat je er van vindt!

Jullie mening is heel belangrijk voor me dus laat me weten of jullie vaker een weekvlog willen zien of juist niet? Let me know!

Tags: ,
Categorie: Legally-Me, Vlog
Vorige post Volgende post

9 reacties

 • Reageer anna 01.11.2016

  Superleuk gedaan. Zeker voor herhaling vatbaar.

  • Reageer Stacey 01.11.2016

   Wat leuk om te horen Anna, dank je wel!

 • Reageer Stephanie 01.11.2016

  Jaa! Super leuk 🙂 zeker mee doorgaan.

  Ook een goede dag uitgekozen trouwens, haha. Ik bedacht me toevallig vorige week dat er bijna elke dag wel een (week)vlog van een blogger die ik volg online komt, behalve dinsdag en soms vrijdag. En stiekem mis ik dat dan toch als je de dag begint of thuis komt na een lange dag 😉

  • Reageer Stacey 01.11.2016

   Hi Stephanie,
   Wat leuk om te horen! Hopelijk mag ik voortaan jouw dinsdag vlogger zijn! 🙂

 • Reageer Zorana 01.11.2016

  Leuk!! Moet je vaker doen!!

 • Reageer X 02.11.2016

  Erg leuk! Ga zo door.

 • Reageer Aukje 03.11.2016

  Super leuk, hoop dat het een vervolg krijgt!! 🙂

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.