Legally-Me: My Weekly Diary

28.11.2016

mwwwwddd
Iedere week neem ik jullie mee in mijn leven doormiddel van my weekly diary. Afgelopen week had ik een babyshower, liep ik door de vernieuwde Velsertunnel tijdens de Velsertunnelrun, kochten we nieuwe kussens en maakte ik heerlijke erwtensoep. Dit en nog veel meer over afgelopen week lees je in My weekly Diary.
mwwwwddd3
Maandag

Vandaag staat een dagje werken aan de blog op de planning. Gisteren liep ik de Zevenheuvelen loop en niet alleen diende het verslag van deze wedstrijd te worden geschreven, ik moest ook nog de vlog monteren en zo stonden er nog zeker 8 andere taken op mijn lijstje voor de dag. Maar voordat ik goed en wel begon deed ik eerst boodschappen. Het was mijn plan om vandaag erwtensoep te gaan maken en ik wilde de tijd hebben om het lekker lang te laten pruttelen. Terwijl er op het vuur een pan met erwtensoep staat werk ik dus lekker door. In tegenstelling tot mijn verwachting voel ik me redelijk fit en heb ik niet al te veel last van spierpijn van de vorige dag. Wel merk ik dat ik stijfjes ben en boek daarom dan ook een yoga lesje bij BBB om weer even los te komen. Na het eten stap ik op de fiets en volg ik een uur de yoga les. Eenmaal thuis voel ik me al weer een stuk soepeler en losser en plof ik lekker op de bank.

mwwwwddd4
Dinsdag

Mijn dag begint vandaag met een cursus op het werk. De cursus gaat over hoe je een toets moet maken en wat daar allemaal bij komt kijken. Het lijkt iets dat je zo wel even doet, maar er zit dus een hele techniek achter die ik samen met nog 10 andere collega’s de komende weken ga leren. Na de cursus geef ik les aan een nieuwe klas en over een nieuw rechtsgebied. Altijd weer even spannend vind ik zelf, maar het ging eigenlijk super makkelijk en smooth! Als ik klaar ben met werken ga ik naar huis. De BBB les die ik had geboekt voor vanavond ga ik niet halen doordat het wat langer duurt op werk dan gepland en aangezien ik inmiddels de nodige spierpijn heb is dat misschien ook niet zo’n ramp. Na het eten kruip ik lekker in bad en probeer ik op die manier van mijn spierpijn af te komen. In bad lees ik het boek Judas van Astrid Holleeder, een super indrukwekkend boek waar ik niet in kan stoppen.

mwwwwddd5
Woensdag

Vandaag heb ik een viertal lessen op mijn rooster staan. Nu was dat vorig jaar heel normaal en een rustige dag maar hier in Leiden heb ik doorgaans veel minder lessen en dus is het weer even wennen. Gelukkig ben ik wel een docent die het liefst voor de klas staat en dus gaat het me super lekker af. Het is zo leuk om voor de klas te staan, ik krijg daar zo veel energie van! Na de laatste les van 16:30 tot 18:30 stap ik in de auto en rij ik rechtstreeks naar huis. Omdat M. vanavond naar voetbaltraining is eet ik lekker makkelijk nog een kopje erwtensoep. Na het eten ga ik naar zolder om te gaan hardlopen. Op de een of andere manier heb ik mijn twijfels of ik komende zondag wel succesvol die Velsertunnel loop kan gaan lopen. Om mezelf wat vertrouwen te geven besluit ik 7 kilometer te gaan lopen en probeer ik mezelf te zetten tot een paar kilometer intervaltraining. Het gaat als een malle, ik loop heerlijk en het lukt me zelf op een behoorlijk tempo te lopen. Dat vertrouwen zit nu dus wel goed.

mwwwwddd6
Donderdag

In mijn nieuwe rooster geef ik op donderdag geen les. Dat ik geen les geef betekent echter niet dat ik niets te doen heb. Ik moet projecten nog verdere nakijken en ik wil graag lessen van collega’s bezoeken om daar van te leren en inspiratie bij op te doen. Voor ik het weet is het al 17:30, oeps, want ook vandaag had ik, net als dinsdag, graag om 18:00 uur bij BBB willen gaan sporten. Eenmaal thuis boek ik mijn les om naar 19:30 en loop ik naar de AH waar ik wacht op M. Hij heeft een soortgelijke drukke dag waarop hij ineens drie kwartier later is dan normaal. Gelukkig vermaak ik me ondertussen wel bij de action, maar ook mijn BBB les van 19:30 kan ik wel gedag zeggen. We koken samen en ploffen op de bank. Ik werk aan mijn blog en ondertussen kijken we weer lekker een serie.

0001-mwd7
Vrijdag

Na het ontbijt zet ik koers naar Leiden. Het is alweer de laatste dag van de week en soms snap ik echt niet waar al die dagen blijven, het vliegt echt voorbij! Het is weer een leuke dag op het werk. Mijn leerlingen zijn vandaag super nieuwsgierig naar van alles en vragen me het hemd van het lijf over trouwen, kinderen, relaties, werk, een huis en ga zo maar door. Eenmaal thuis zie ik M. nog even. Vanavond gaat hij met vrienden naar Amsterdam en ben ik dus een avondje alleen thuis. Zoals gebruikelijk word ik gestoken door een werkbij op dergelijke avonden. Niet alleen typ ik me gek aan artikelen, ik sla ook aan het opruimen, doe dingen voor mijn werk en sta zelfs schoon te maken. Pas tegen 00:30 lig ik in bed, maar wel voldaan door alles wat ik heb gedaan.

mwwwwddd1
Zaterdag

Na lekker uitgeslapen te hebben zitten we met ons ontbijt aan tafel. Na lekker samen ontbeten te hebben gaan we samen richting Loods 5 in Zaandam. Al sinds we hier wonen wil ik heel graag wat kussens op de bank met kleur. Nu lijkt dat vrij makkelijk wellicht maar na 2 jaar zoeken kon ik aldoor niets vinden. Loods 5 is mijn laatste hoop. Al bij binnenkomst zie ik gelukkig veel kussens in de door ons gewenste kleur, jeeeh! We lopen lekker rond, doen inspiratie op en rijden met 3 nieuwe kussens naar huis. Thuis moeten ze natuurlijk gelijk op de bank. Niet veel later moet ik alweer de deur uit en ga ik richting de babyshower van vriendinnetje Lizanne. Met een mooie babyshower mand ga ik op pad (in de vlog van morgen zie je wat er allemaal in zit). Na een gezellige babyshower zet ik weer koers naar huis waar ik lekker naast mijn lieve M. plof op de bank. We kijken samen een paar series en gaan dan lekker slapen.

mwwwwddd2
Zondag

Vandaag loop ik de Velsertunnel run. Al een tijd geleden werd me gevraagd of ik het leuk zou vinden de wedstrijd te gaan lopen met het kantoor van mijn vriend. Natuurlijk vond ik dat leuk en dus stond ik vanmorgen bij het Telstar Stadion in een shirt van het kantoor om door de Velsertunnel te gaan lopen. De afgelopen tijd is de tunnel dicht geweest voor renovatie en voor hij weer open gaat mogen we er dus bij wijze van uitzondering nu door heen lopen. Vooraf heb ik me als doel gesteld om de wedstrijd van bijna 8 kilometer binnen de 40 minuten te gaan lopen en ik kan met trots zeggen dat, dit me is gelukt! Een verslag vinden jullie woensdag terug op de blog trouwens, dus vandaar dat ik het hoe en wat vandaag even oversla. Na de wedstrijd rijd ik nog even langs mijn schoonouders om een kop thee te drinken en gezellig te kletsen. Terug naar huis rij ik via de supermarkt, doe ik met M. boodschappen en terwijl ik sta te douchen maakt hij het eten klaar. Na het eten ploffen we samen op de bank, op de achtergrond Expeditie Robinson en ondertussen aan het werk om dit artikel af te krijgen.

Tags:
Categorie: Diary, Legally-Me
Vorige post Volgende post

1 reactie

  • Reageer Bente 28.11.2016

    Wat een multi tasker ben jij zeg. Als ik een serie of iets aan het kijken ben kan ik echt niets anders doen 😛

  • Laat een reactie achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.